Meraba kızlar ,saglıkla kucagınıza alın bebişlerı,hayırlı saglıklı kolay dogumlar inşallah . Ben hazıran annesi olcam nasipse, şunu merak edıyorum, ailelerinizi cagırıyor musunuz doguma ve dogum sonrası yardıma ? Koronodan dolayı soruyorum,ben evdeyım ama eşim işe gıdıp gelıyor onlara bulaştırırsak diye korkuyorum ,hiç gelmeselee cok mu zorlanırım
7 sinde çok güzel üçgen açılar var gökyüzünde, 8 i için de Can aydoğmuş diye bir adam var onun twitlerinden 8 mayıs saat 13.00-13.39 arası yeni işlere başlamak yeni kararlar almak için mayıs ayındaki en güzel zaman demiş... ben bir astroloğa 10-15 mayıs haftasını sormuştum benim sezeryanım o tarihlerde o da eğer sezeryansa sen tarih ayarlayabiliyorsan o ara en güzel 11 mayıs dedi. Ay oğlak burcunda çünkü benim burcumla üçgen açı apıyor ve venüs geri harekete başlamamış oluyor. 13 mayısta venüs geri harekete başlıyor, sanırım haziran ortasına kadar. Venüs retroda doğanların aşk hayatının pek güzel gitmeyeceği söyleniyor. Yani sezeryansa 13 mayıs ve sonrasına göz göre göre bırakmak istemem
7 sinde çok güzel üçgen açılar var gökyüzünde, 8 i için de Can aydoğmuş diye bir adam var onun twitlerinden 8 mayıs saat 13.00-13.39 arası yeni işlere başlamak yeni kararlar almak için mayıs ayındaki en güzel zaman demiş... ben bir astroloğa 10-15 mayıs haftasını sormuştum benim sezeryanım o tarihlerde o da eğer sezeryansa sen Sümmes sebile yessarah. Diye okunuyor. Anlamı da “Sonra ona yolu kolaylaştırdı.”ayarlayabiliyorsan o ara en güzel 11 mayıs dedi. Ay oğlak burcunda çünkü benim burcumla üçgen açı apıyor ve venüs geri harekete başlamamış oluyor. 13 mayısta venüs geri harekete başlıyor, sanırım haziran ortasına kadar. Venüs retroda doğanların aşk hayatının pek güzel gitmeyeceği söyleniyor. Yani sezeryansa 13 mayıs ve sonrasına göz göre göre bırakmak istemem
Valla canım doktor herhafta nst ve ultrason istedi endokrine de gidiyorum ve hastane de doktorların çoğu covid e gidiyor bende çok korktuğum halde doktor mecbur geleceksin dediğinden gidiyorum doktorun mecbur gel derse ihmal etme canim
arkadaşlar ben ne takı yastığı , ne kapı süsü ne ikramlık çikolata yaptırdım hastane nasıl olsa ziyaretçi kabul etmez diye...benim gibi hiçbir şey yapmayan var mı ? mayıs ortası doğurcam ve bence bu salgın o zaman da devam edecek o yüzden ne gerek var diye düşündüm ?? eve de misafir kabul etmem diye düşünüyorum salgından dolayı, malum bebeklerin bağışıklığı ilk aylarda düşük oluyor .
hiçbir şey yaptırmamakla çok mu rahat davranıyorum, sağ salim gelsin bunlar olmasa da olur kafasındayım
arkadaşlar ben ne takı yastığı , ne kapı süsü ne ikramlık çikolata yaptırdım hastane nasıl olsa ziyaretçi kabul etmez diye...benim gibi hiçbir şey yapmayan var mı ? mayıs ortası doğurcam ve bence bu salgın o zaman da devam edecek o yüzden ne gerek var diye düşündüm ?? eve de misafir kabul etmem diye düşünüyorum salgından dolayı, malum bebeklerin bağışıklığı ilk aylarda düşük oluyor .
hiçbir şey yaptırmamakla çok mu rahat davranıyorum, sağ salim gelsin bunlar olmasa da olur kafasındayım
refakatçi dışında ziyaretçi yasak diyor nisan anneleri ben henüz hastaneyle konuşmadım ama bu salgından dolayı ziyaretçi yasak olsa herkes için daha güvenli olur zaten
Evet iki normalden sonra bu makat malesef.spinalde bir kez igne vuruluyormus belden alet takilmiyormus.epiduralde o raya bir sey takiliyormus ara ara narkoz.veriliyormus dediler.ama ben cok iyi bilmiyorum farki acikcasi dr.direk.spinal dedi donmezse
Sen kendini yorma kuzum .ben de dun fena düstüm ayagim takildi cok.korktum baya agladim korkudan allahtan diz ustu dustum karna darbe almadim baya uzun sure bebek harkeket etmedi sonra hareketlendi rahatladim valla son zaman yat dinlen ya.benimnhic bir sey yapasim yok annem.ve esim yapiy or
Ben de hiçbir şey yaptırmadım. Zaten Ramazanın ilk günü olacak, ama hastanedeki hemşireler için tatlı aldırayım eşime diye düşünüyorum. Çünkü benim yanımda refakatçim de olmayacak. Hemşirelerin yardımı çok olacak mecburen bana, ben de öyle bir jest yapayım istiyorum bakalım nasip.
Valla canım doktor herhafta nst ve ultrason istedi endokrine de gidiyorum ve hastane de doktorların çoğu covid e gidiyor bende çok korktuğum halde doktor mecbur geleceksin dediğinden gidiyorum doktorun mecbur gel derse ihmal etme canim
Geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine, ben de yataktan kalkarken düşcem diye korkuyorum. Allah korusun bizi ve bebişlerimizi
Ben de hiçbir şey yaptırmadım. Zaten Ramazanın ilk günü olacak, ama hastanedeki hemşireler için tatlı aldırayım eşime diye düşünüyorum. Çünkü benim yanımda refakatçim de olmayacak. Hemşirelerin yardımı çok olacak mecburen bana, ben de öyle bir jest yapayım istiyorum bakalım nasip.