Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de yaptırmadım. Hem ziyaretçi olmayacak hem de gelen şeyleri nasıl dezenfekte edeceğiz kii

Refakatçi siz mi istemediniz? Benim de kafam karışık acaba sadece eşim mi kalsa yanimda diye

Merhaba cnm ben çağırmiyorum esim calisiyor bide calistigi karakolda 3 tane koronali cikti annem seker hastası babam 58 yasinda onlari riske atamam kaynanam arka binada onu da cagirmicam oda kronik hasta.. allah yardimcimiz olsun ins halledebiliriz bakalim. Esim izne cikarsa 1 2 hafta kendimizi izole ettikten sonra gelcekler

bas aşağı dönük ama kanala girmemis çok hareket etmen lazım dedi aslında bu hafta çok temizlk fln yaptık ama bi işe yaramamıs ne yapmak lazım evde bilmiyorum
Drzahidekucuk bununla ilgili instagramda video paylasmisti plates topuyla yapilan hareketler.

çok güzel düşünmüşsünüz...

Bende aynı şekilde bir şey yaptırmadım.Dediğin gibi bizim zamanımızdada devam edecek görünüyor.Yine hatıra kalsın diye fotoğraf için hastane odası bebeğin odası için basitinden kapı süsü bebek yatağı süsü gibi şeyleri evde yaparım diye düşüyorum.Öyle sadece foto çekeriz

Refakatçi siz mi istemediniz? Benim de kafam karışık acaba sadece eşim mi kalsa yanimda diye
Ben devlet hastanesinde doğum yapacağım bundan dolayı eşim refakatçi olamıyor. Annem ve kayınvalidem 65 yaş üstü ve şehirdışındalar gelemiyorlar. Arkadaşlarımdan gelelim diyen oldu, ama genelde hepsinin çocuğu var kimseyi rahatsız etmek istemiyorum. Bir de artık benim 3. çocuk olunca azıcık kendime güveniyorum yaparım diye ama inşallah bir sıkıntı olmaz ben de 1 gün idare edebilirim.

Devlet hastanesimde dogum yapmis biri olarak soyluyorum yanina birini muhakak bulmalisim canim gozunu korkutmak istemem fakat uyarmam gerektigini dusundum

Kizlar birsey sorucam bu 3.hamileligim son 2 3 gundur bebek hareket ederken genital.bolgeme igne batıyormuş gibi oluyor bazen siddetli oluyor sonra geciyor diger 2 hamileligimde hic boylw bisey yasamadim acaba dogum mu yaklasti basina gelen var mi zaten erken dogum riskim de vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…