arkadaşlar ben ne takı yastığı , ne kapı süsü ne ikramlık çikolata yaptırdım hastane nasıl olsa ziyaretçi kabul etmez diye...benim gibi hiçbir şey yapmayan var mı ? mayıs ortası doğurcam ve bence bu salgın o zaman da devam edecek o yüzden ne gerek var diye düşündüm ?? eve de misafir kabul etmem diye düşünüyorum salgından dolayı, malum bebeklerin bağışıklığı ilk aylarda düşük oluyor .
hiçbir şey yaptırmamakla çok mu rahat davranıyorum, sağ salim gelsin bunlar olmasa da olur kafasındayım
Geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine, ben de yataktan kalkarken düşcem diye korkuyorum. Allah korusun bizi ve bebişlerimizi
Ben de hiçbir şey yaptırmadım. Zaten Ramazanın ilk günü olacak, ama hastanedeki hemşireler için tatlı aldırayım eşime diye düşünüyorum. Çünkü benim yanımda refakatçim de olmayacak. Hemşirelerin yardımı çok olacak mecburen bana, ben de öyle bir jest yapayım istiyorum bakalım nasip.
Meraba kızlar ,saglıkla kucagınıza alın bebişlerı,hayırlı saglıklı kolay dogumlar inşallah . Ben hazıran annesi olcam nasipse, şunu merak edıyorum, ailelerinizi cagırıyor musunuz doguma ve dogum sonrası yardıma ? Koronodan dolayı soruyorum,ben evdeyım ama eşim işe gıdıp gelıyor onlara bulaştırırsak diye korkuyorum ,hiç gelmeselee cok mu zorlanırım
Merhaba cnm ben çağırmiyorum esim calisiyor bide calistigi karakolda 3 tane koronali cikti annem seker hastası babam 58 yasinda onlari riske atamam kaynanam arka binada onu da cagirmicam oda kronik hasta.. allah yardimcimiz olsun ins halledebiliriz bakalim. Esim izne cikarsa 1 2 hafta kendimizi izole ettikten sonra gelcekler
bas aşağı dönük ama kanala girmemis çok hareket etmen lazım dedi aslında bu hafta çok temizlk fln yaptık ama bi işe yaramamıs ne yapmak lazım evde bilmiyorum
Geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine, ben de yataktan kalkarken düşcem diye korkuyorum. Allah korusun bizi ve bebişlerimizi
Ben de hiçbir şey yaptırmadım. Zaten Ramazanın ilk günü olacak, ama hastanedeki hemşireler için tatlı aldırayım eşime diye düşünüyorum. Çünkü benim yanımda refakatçim de olmayacak. Hemşirelerin yardımı çok olacak mecburen bana, ben de öyle bir jest yapayım istiyorum bakalım nasip.
arkadaşlar ben ne takı yastığı , ne kapı süsü ne ikramlık çikolata yaptırdım hastane nasıl olsa ziyaretçi kabul etmez diye...benim gibi hiçbir şey yapmayan var mı ? mayıs ortası doğurcam ve bence bu salgın o zaman da devam edecek o yüzden ne gerek var diye düşündüm ?? eve de misafir kabul etmem diye düşünüyorum salgından dolayı, malum bebeklerin bağışıklığı ilk aylarda düşük oluyor .
hiçbir şey yaptırmamakla çok mu rahat davranıyorum, sağ salim gelsin bunlar olmasa da olur kafasındayım
Bende aynı şekilde bir şey yaptırmadım.Dediğin gibi bizim zamanımızdada devam edecek görünüyor.Yine hatıra kalsın diye fotoğraf için hastane odası bebeğin odası için basitinden kapı süsü bebek yatağı süsü gibi şeyleri evde yaparım diye düşüyorum.Öyle sadece foto çekeriz
Ben devlet hastanesinde doğum yapacağım bundan dolayı eşim refakatçi olamıyor. Annem ve kayınvalidem 65 yaş üstü ve şehirdışındalar gelemiyorlar. Arkadaşlarımdan gelelim diyen oldu, ama genelde hepsinin çocuğu var kimseyi rahatsız etmek istemiyorum. Bir de artık benim 3. çocuk olunca azıcık kendime güveniyorum yaparım diye ama inşallah bir sıkıntı olmaz ben de 1 gün idare edebilirim.
Ben devlet hastanesinde doğum yapacağım bundan dolayı eşim refakatçi olamıyor. Annem ve kayınvalidem 65 yaş üstü ve şehirdışındalar gelemiyorlar. Arkadaşlarımdan gelelim diyen oldu, ama genelde hepsinin çocuğu var kimseyi rahatsız etmek istemiyorum. Bir de artık benim 3. çocuk olunca azıcık kendime güveniyorum yaparım diye ama inşallah bir sıkıntı olmaz ben de 1 gün idare edebilirim.
Devlet hastanesimde dogum yapmis biri olarak soyluyorum yanina birini muhakak bulmalisim canim gozunu korkutmak istemem fakat uyarmam gerektigini dusundum
Oo dogum sancisi olabilir surelere ve sıkliga bak 10 dk da 3 tane geliyorsa hastaneye gitmelisi 2 dogumumda da belden girip.kasiktan cikmisti sancilarim
Kizlar birsey sorucam bu 3.hamileligim son 2 3 gundur bebek hareket ederken genital.bolgeme igne batıyormuş gibi oluyor bazen siddetli oluyor sonra geciyor diger 2 hamileligimde hic boylw bisey yasamadim acaba dogum mu yaklasti basina gelen var mi zaten erken dogum riskim de vardi