Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Devlet hastanesimde dogum yapmis biri olarak soyluyorum yanina birini muhakak bulmalisim canim gozunu korkutmak istemem fakat uyarmam gerektigini dusundum
Ben 1.dogumumu devlette yapmistim inanilmaz memnun kalmistim pandemi hastanesine donmeseydi yine oyle yapicaktim simdi hicbir devlet almiyor mecbur özele gidicem sen nasil devlette dogum yapicakain hamgi hastane ve kabul ediyoemu burdakiler almiyor

Allah yardımcımız olsun inşallah

Ben Antalyadayım şu an devlet hastanelerinde bir sıkımtı yok doğum yapılabiliyor

Ben degil cvb yazdigim arkadas devlete gidiyormus ben ilk dogumumu devlette yaptim 4 yil once yaninda biri yoksa ve sezeryansan isin cok ama cok zor yurutmek icin kaldrmiyorlar bile kalk dyip gdiyorlar

Ben degil cvb yazdigim arkadas devlete gidiyormus ben ilk dogumumu devlette yaptim 4 yil once yaninda biri yoksa ve sezeryansan isin cok ama cok zor yurutmek icin kaldrmiyorlar bile kalk dyip gdiyorlar
Ben de sezeryan oldum ikisinde de ama bahsettiğiniz gibi bir durum yaşamadım. Hatta ikinci doğumumda anestezi uzmanı doktor bebeğimin fotoğraflarını çekti, özel hastanede gibi muamele gördüm. Odama ziyarete kadar geldi, fotoğrafları mail adresime gönderdi. Ben çok rahat geçirdim hastanede o süreci. İnşallah bunda da öyle olur.

Demekki sartlar farkli canim insallah umdugun gbi olur

Kızlar adet olcakmışım gibi belden kasığa vuran bi ağrım var normal mi acaba
cnm sanci takibi yapacaksin duzenli ise dogum sancisi olabilir.
Bence arkadaslarindan biri gelebilirse gelsin cnm

Ben de aynıyım hicbisey yaptirmadim bu gunler gecerse atlatirsak insallah bi mevlit yaptirip o zaman yaparım. Zaten kimseyi kabul etmicem eve de. Cok da gerekli seyler degil onemli olan sağlık gösteriş kısmını hiç sevmiyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…