Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu arada genital temizlik gercekten mesele. Ilkinde eşime yaptirmistim onda cok kilo aldigim icin sanirim daha cok zorlanmıştim yapmakta. Simdi zor da olsa ayna karşısında yapabiliyorum ama sonrasinda sanki tüm evi temizlemişim gibi yorgun oluyorum

Sezeryanda.cok bekletmezler.bence.normal.olsa.beklersin de.

Hadi bakalim.cnm.hayirli haberle gel bakalim

38+6 ya kadar bekliyorlar bildiğim kadarıyla daha fazla bekletmiyorlar.

Kızlar kontrole gelmiştik 36+0 bebeğin suyu bitmiş yatis yaptı doğuma alacak doktor. Daha önce yazmıştım suyu az kalmis diye. Çok heyecanlıyım stresliyim. Dua edin bize.
Kontrole gitmeniz çok iyi olmuş. Allah hayırla sağlıkla geçmesini nasip etsin doğumunun. Stres yapma çok iyi geçecek diye düşün, bebişini alacaksın kucağına ona odaklanmaya çalış canım. Allah yardımcın olsun

Kızlar kontrole gelmiştik 36+0 bebeğin suyu bitmiş yatis yaptı doğuma alacak doktor. Daha önce yazmıştım suyu az kalmis diye. Çok heyecanlıyım stresliyim. Dua edin bize.

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah stres yapma anın tadını çıkart inşallah herşey gönlünden geçen gibi olur

Kizlar gunaydin avrupa yakasinda devlet hastanesinde dogum yapacak.olan varmi?

Oyy kuzum hayirlisiyla gelsin bebegin kolay dogumlar

Aynen bedenen okulda olmasa da evde çalışıyoruz. İlk telaşlandım sonra dedim aman en fazla ekdersi geri isterler veririz ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…