Bu arada genital temizlik gercekten mesele. Ilkinde eşime yaptirmistim onda cok kilo aldigim icin sanirim daha cok zorlanmıştim yapmakta. Simdi zor da olsa ayna karşısında yapabiliyorum ama sonrasinda sanki tüm evi temizlemişim gibi yorgun oluyorum
Günaydın herkese ilk doğumum sezeryan özelde yapmıştım bu devlette olacak. Acaba 38+0 olduktan sonra çok bekletirmi devlet yani sezeryan günü için. İlkimi normal yapmak için 40+3 e kadar bekledim olmayınca sezeryan oldum. İlk sezeryan.olunca buda sezeryan artik
@nuriye54 canım benim ilk oğlum da hep 2 hafta ilerdeydi. Sıkıntı edecegin bir sey degil. Bebekliginde de öyleydi Su anda da 4 yaşını dolduracak. Yaşıtlarından uzun. Cocugun gelisimiyle alakalı yani hic dert etme.
Günaydın bu arada. Ben de il merkezine kontrole gidiyorum bakalım. Dogum tarihi vs verir artık herhalde. Ilki sezeryandi.
Gunaydinlarrrr bugun yagmurlu gun enerjim yok. bu ara canim cok sıkılıyor hic bir sey cnm istemiyor.her.goren diyor zor zamanlar da dogacak bebegin sanki ben bilmiyorum
Günaydın herkese ilk doğumum sezeryan özelde yapmıştım bu devlette olacak. Acaba 38+0 olduktan sonra çok bekletirmi devlet yani sezeryan günü için. İlkimi normal yapmak için 40+3 e kadar bekledim olmayınca sezeryan oldum. İlk sezeryan.olunca buda sezeryan artik
Kızlar kontrole gelmiştik 36+0 bebeğin suyu bitmiş yatis yaptı doğuma alacak doktor. Daha önce yazmıştım suyu az kalmis diye. Çok heyecanlıyım stresliyim. Dua edin bize.
Kızlar kontrole gelmiştik 36+0 bebeğin suyu bitmiş yatis yaptı doğuma alacak doktor. Daha önce yazmıştım suyu az kalmis diye. Çok heyecanlıyım stresliyim. Dua edin bize.
Kontrole gitmeniz çok iyi olmuş. Allah hayırla sağlıkla geçmesini nasip etsin doğumunun. Stres yapma çok iyi geçecek diye düşün, bebişini alacaksın kucağına ona odaklanmaya çalış canım. Allah yardımcın olsun
Bu arada genital temizlik gercekten mesele. Ilkinde eşime yaptirmistim onda cok kilo aldigim icin sanirim daha cok zorlanmıştim yapmakta. Simdi zor da olsa ayna karşısında yapabiliyorum ama sonrasinda sanki tüm evi temizlemişim gibi yorgun oluyorum
ben de öğretmenim izne ayrılmadım aynen dediğin gibi yazın okul olur mu olmasa da seminer veya kurs koyarlarmı mecbur kalır mıyım diye... bizimkiler bir sorun çıkarmadı ki en doğal hakkımız yarın okul açılsa gidemicek kadar da kötü değilim elim ayağım tutuyor şükür canlı derslere falan da katılıyorum hiç sorun yaşamadım daha 37 den sonra mecburiye ayrılıcam işte