Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hayatta hersey bizim icin ölüm de yaşam da Allahtan. Başınız sağolsun Allah sabır versin geride kalanlara

ben de öğretmenim izne ayrılmadım aynen dediğin gibi yazın okul olur mu olmasa da seminer veya kurs koyarlarmı mecbur kalır mıyım diye... bizimkiler bir sorun çıkarmadı ki en doğal hakkımız yarın okul açılsa gidemicek kadar da kötü değilim elim ayağım tutuyor şükür canlı derslere falan da katılıyorum hiç sorun yaşamadım daha 37 den sonra mecburiye ayrılıcam işte

Hayirlisi cnm az kalmis cnm bende pazartesi gidicem belki benide erkene alir cnm ama benim alttan hic gram sancim.yok cok yukarda birde inmede yok ben anlamadim ki

bende gecen zor zar kestim tirnagi.bacak tuylerim zaten gebelwikte cikmadi sade ge cen ay makine ile aldim .malum bolgede onuda jilet ve ayna ile yapiuorum.zaten oraya agdada yaptirramiyorum. cok hasas alissin diye cok ugramistim hem morarma hem batik cok oluyor gunlerce gecmiyor alerji gibi oliyorum ondan bende sıķıntı olmadi o konu.ama surekli agdaya gidene zor bir durum.

Gene uykum kacti cok lazim givmbi esim bir sey sordu uykum kacti zaten zor uyuyorum artik.

Dorothyy nerdesin cnm

O kadar kotuysen al cnm yesil elma falan iyi geliyor diyorlardi bir ara.kizlar.ama bilemiyorum
Yogurt sut yesil elma ayran 10 dakikadan fazlasini vaad etmiyor bana hele bugun dayanamayip yesil sogan yememle costu yanma hissi yarin ariyacagim bakalim ne dycek

Gebelikte mide yanmasının nedenleri arasında bebeğinizin büyüdükçe rahim içerisinde daha büyük yer kaplaması da yer alır. Üçüncü trimesterde yani hamileliğinizin son üç ayında bebeğiniz, sindirim organlarınızı ve diyaframınızı daha küçük bir alana sıkıştırır. Bu da mide içeriğinin yemek borusuna doğru çıkmasını kolaylaştırır.

Ayni bende o durumdayim benim ilk cocugumdada ben sanciyi cok az cektim 5 cm acilmaya guluyodum hala dogurmiycam diyodum kesin onun icin cok bilgisizim

Çook teşekkür ederim içim rahatladı dün akşamdan beri içim daraldı, yaşayan birinden tecrübe duyunca ilaç gibi geliyor. Şimdiye kadar hep haftasıyla uyumlu idi şimdi doktor ilerde ve ters diyince çok şok oldum.
Çok büyük birşey değil ama kendimi toplayamıyorum , Allahım beterini yaşatmasın.

Kilosu ultrasonla birebir ayni olmuyor yanilma payi oluyor. Yine de yedikleriniz tombislestirmis olabilir tabi. 35.haftadan sonra donebilir ama zor, cunku alani epey daralmistir
Doktorda dönmez gibi konuştu annem daha döner dedi dönmezsede canı saolsun sağlıklı olması en önemlisi kendimi çok herşeyin en uygununa göre ayarlamışım.

Masallah iyi cnm bemde son aylarda 2 kilo.aldim normal bence kilo alimin.benimkide makat pozisyon donerse mucize artik
Bebek kilosu 2 hafta ilerde deyince ben kendime kızdım çok hamur işi yedim bebeği sağlıksız besledim diye düşündüm ama sanırım genetik yapısı böle çoçuğumun :) dün akşamdan beri kendimide bebeğimide strese soktum.

Benimde agda korkulu rüyamdı koltuk altımı makine ile bile 5 kerede anca alıyorum ama geçen gün kendimle gurur duydum oturdum ağda yaptım. Artık kaşınmaya ve tahriş olmaya başlamıştı, Çam sakızı ağda aldırdım eşime ufak ufak parçalarla yapıştır çek derken baya almışım sanada tavsiye ederim. Sadece görmek ve uzanmak çok zor oluyor :)

Günaydın herkese ilk doğumum sezeryan özelde yapmıştım bu devlette olacak. Acaba 38+0 olduktan sonra çok bekletirmi devlet yani sezeryan günü için. İlkimi normal yapmak için 40+3 e kadar bekledim olmayınca sezeryan oldum. İlk sezeryan.olunca buda sezeryan artik

nuriye54 canım benim ilk oğlum da hep 2 hafta ilerdeydi. Sıkıntı edecegin bir sey degil. Bebekliginde de öyleydi Su anda da 4 yaşını dolduracak. Yaşıtlarından uzun. Cocugun gelisimiyle alakalı yani hic dert etme.

Günaydın bu arada. Ben de il merkezine kontrole gidiyorum bakalım. Dogum tarihi vs verir artık herhalde. Ilki sezeryandi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…