Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
başın sağolsun canım. hayat çok tuhaf Rabbim böyle nasip etmiş. ben de dedemin ölümünden 2 hafta sonra doğmuşum, bir nebze acılarını unutturmuşum...Allah ikizlerini saü salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Günaydın annislerimmm. Bebeğim sanki cok oynsmio sabahtr bu ntsde çok üzdü beni kalp atışı 100lere iniyordu tedirgin oluyorum devamlı ay oynadı galiba birazcık anne olmak ne zormus yaaaa

Merhaba kizlar nasılsınız bugün kontrolüm vardi oğlus 3 kilo olmuş,haftaya Perşembe ye gün verdi ama o zamana kadar da dayanamazsan hemen gel ameliyat yerin agrirsa kanaman olursa hemen gel dedi
Allah yardimcimiz olsun korkuyorum

Hamileligimin ilk gununden beri surunuyorum hani su icince bile yanarmi bir mide zaten reflum vardi iyice azdı
Ah canimm evet yaniyor su icince bile doktoru aradim ulasamadim gaviscon srup aldrcam esime nasil bir sistemse anlamadim doktor calismiyorsa o gun telefonlara da cvb verilmiyor ya acil birsey olsa

Kac haftalıkken yani 37 demi dogum

Herhangi bir sıkıntı olmadıktan sonra çok normal bir vakit, ben 2. sezeryanı 38+6 da olmuştum, 3. yü 38+1 de olacağım
Bı an önce sağlıkli doğum yapayım diye korkuyorum işte yani devlettemi.oldun

Ah canimm evet yaniyor su icince bile doktoru aradim ulasamadim gaviscon srup aldrcam esime nasil bir sistemse anlamadim doktor calismiyorsa o gun telefonlara da cvb verilmiyor ya acil birsey olsa
Sut ilikken ve tarcinli icilince harika erki editor birde gece yatarken salatalik ve havuc yemek mide suyuna inanilmaz iyi geliyor yeni keşfettim birkac gecedir rahat uyuyorum hemde vitamin aliyorum:))

Gene uykum kacti cok lazim givmbi esim bir sey sordu uykum kacti zaten zor uyuyorum artik.

Dorothyy nerdesin cnm
Dün gece ben de 4-5 kere uyandım zaten uykusuz günler bizi bekliyor bari bu dönem iyi uyusak :)
Ben iyiyim canım ebe kontrolüne geldim bekliyorum. Klasik kilo tansiyon kan sonuçları bakılacak.
Burada beklerken az önce 9 aylk br hamileyle konuştum da bebeği tersmiş döndürmek için manevra randevusu varmış doktor yapacakmış. %70-75 dönüyormuş kesin olmasa da. Orda da var mı öyle bir şey acaba hiç duymamıştım.

Günaydın annislerimmm. Bebeğim sanki cok oynsmio sabahtr bu ntsde çok üzdü beni kalp atışı 100lere iniyordu tedirgin oluyorum devamlı ay oynadı galiba birazcık anne olmak ne zormus yaaaa

Gelicek annesi ozaman yakinda bazen dogum zamani yaklastikcada bebek hareketleri azalirmis cnmsen gene takip et hareketleri

Gelicek annesi ozaman yakinda bazen dogum zamani yaklastikcada bebek hareketleri azalirmis cnmsen gene takip et hareketleri
masallah kuzum kilosu iyi.37 den sonra geliyorlarlar artik.banada kalsa 40 tan once cikarmam ama 39 da donmezse alincak
Benimde sezeryan olcak.38 +6 da alcak haftaya ama keske 39 u gecseydi diyorum
suan en guvenli yer orasiama buyuduler artik mecbur cikarcaz

Yok kuzum burda zaten biliyorsun sezeryan seviyorlar dr lar hic o riske girmezler.benimkide donmedi daha annem akapuntur ile.donuyormus falan diyorda ne bileyim cnm hangisi hayirli bilemiyorum ki.

herkes aynı durumda maalesef
ben bide hayatimda hic kendim ağda yapmadim.aslinda lazerliyim ama alt taraf bitmemişti zaten , epey de var.. sezeryan olucam günüm belli ama jilet denedim uzanamiyorum hic bi yerime göbekten
off yalap şap iş yapicam..en utandigim cekindigim şey kıl tüy mevzusu..

masallah kuzum kilosu iyi.37 den sonra geliyorlarlar artik.banada kalsa 40 tan once cikarmam ama 39 da donmezse alincak
suan en guvenli yer orasiama buyuduler artik mecbur cikarcaz
Sagol canim evet doktorda ne kadar kalsa o kadar iyi dedi ama oglumu kucağıma alıyorum diye asagi inmiş dedi abisi 19 aylik daha

Yok kuzum alabildigin kadar al doguma g iderken dusunu al temizlen hic takma normal bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…