Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Oy maşAllah :)
Günlerimiz aynı gibi dün banada doktor 3067 gr demişti 2 hafta ilerde iri bir bebek dedi sana doktor yorum yaptı mı ?

Canım ne yaptın hastane işini? Gidebildin mi Nuri Bey'e ? benim yarın kontrolüm var en son 18 Mayıs diye planlamistik bakalım bir degisiklik olacak mi..

Arkadaslar sizde çatı agrisi oluyor mu? Cati kemigime igne batiyor gibi agrim var normal mi acaba?

Hastane için pijama mi gecelik mi daha ideal doğum şeklim belli değil ilk olucak. Gecelik mi iki tane olsun pijama mı karar veremedim tecrübeli anneler

[/QUOTE]

Hastane için pijama mi gecelik mi daha ideal doğum şeklim belli değil ilk olucak. Gecelik mi iki tane olsun pijama mı karar veremedim tecrübeli anneler
2.gecelik koyacagim bir. Tanede pijama takimi sezercik olursam.giyebilirim .ama normal.dogumda tercihim.gecelik

Kizlar istanbulda devlet hastanesinde dogum yapacak olan var mi

Ben geceliği normal zamanda da çok tercih eden biri değilim, ama hastanede sezeryandan sonra ilk gün gecelik giyiyorum, sonrasında pijama tercihim oluyor. Sezeryanda bazen pijama zorlayabiliyor kullanan kişiyi ama beni rahatsız etmiyor. Sen biraz da hangisinde rahat ederim diye düşünerek hazırlan istersen ama en azından ikisinden de birer tane olsun yanında, deneme şansın olur en azından

Canım ne yaptın hastane işini? Gidebildin mi Nuri Bey'e ? benim yarın kontrolüm var en son 18 Mayıs diye planlamistik bakalım bir degisiklik olacak mi..
Sevdik Nuri beyi babacan sakaci biriydi hoş karşıladı bizi :) hastane sakindi sterildi güven verdi bize , sadece ultrasyonda hep haftası ile uyumlu çıkan bebek 2 hafta ilerde çıktı o beni şok etti birde bebek dönmemiş hala makat geliş duruyor hiç kendimi buna hazirlamamistim doktor tedirgin edici birşey söylemedi ama ben tedirgin oldum ama smdi topladım kendimi :) ilk bebeğim normal doğuma odaklamistim kendimi ama sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Sende güzel haberlerle gel ins

Oy maşAllah :)
Günlerimiz aynı gibi dün banada doktor 3067 gr demişti 2 hafta ilerde iri bir bebek dedi sana doktor yorum yaptı mı ?
Maşallahı var dedi abisi de oyleydi. 38. Haftada 3970 g doğmuştu. Ultrason kagitlarini karsilastiriyordum zaten. Ilk hamileligimde iri oldugu icin şeker mi var acaba diye suphelenmisti bir doktor ama bir şey çıkmamıştı. Biraz genetik galiba ablamın cocuklar da hep 4kg dogdu.

Sezeryanda ilk gün icin gecelik cok daha iyi gercekten. Bez degistirmeye kontrole vs geliyorlar zaten pijama altiyla olmuyor.

Cevaplar için teşekkür ederim en iyisi ben her ikisinde de iki tane koyayım çok kiloda almadım zaten evden de pijama koyabilirim
Ziyaretcide yok.zaten ne istersen onu koy cnm

Kacinci haftadasin sen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…