Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın bugün de bizim görüş günümüz son durumlari ogrenicez malum benim riskli gebelik kategorisinde zaten 2 ay onceki kontrolde 3 hafta geriligi vardi 3 hafta önceki kontrolde arayi kapatmisti bakalim bu kontrolde ne olacak? Dua edin

Günaydın annislerim ,hepiniz mutlu dönersiniz iinş

Bugün bizde gidecez normalde her cuma utrason ve nst istedi ama cuma sokağa çıkma yasagindan bugüne çekti doktor inşallah sağlıkla zamanında kavusuruz kuzularimiza

Günaydın herkese dün aksamdan beri hafif hafif adet sancılarım Var 30-40 saniye sürüyo ama düzensiz kesin yalancı sancı neyse bugün kontrolüm var bakalım bebek kanala inmiş mi çok darlandım çok halsizlik başladı

Kizlar acil bakar misiniz? Az once yataktan su icmekiicn kalktim biraz evin icinde dolaştıktan sonra sag ve sol legenkemigime ani ve siddetli bir baski oldu ayni ansa bel agrisi da oldu 3 4 sn kadarsurdu ama cok canim yandi sanki aniden asagi bisey düşmüş gibi inanilmaz bir agriydi

Kacinci haftadasin sen cnm
Şuanda 35+6 yım -35+4 de doktora gittim 3067 gr dedi 32+0 da gitmiştim 2098 demişti :) oyüzden biraz şok oldum :)
Umarım döner bebişko dünden beri hareketler yapıyorum tam dönüyor gibi oluyor yine yerine geliyor :) Çoçuğum şimdiden hayata karşı dik duruyor

Normalde 21 mayıs da 40 hafta doluyor, isteğim 40 a kadar kendi geliyorsa sancısıyla gelsin doğmaya hazır olsun istiyordum ama dayanamadım yada aksilik oldu sezaryan olayım üzülmem.
40 dan sonrada riske girmek istemem sezaryan olurum diyordum ama şimdi ters duruyor diyince zaten şok oldum soru soramadım adama aslında bir sürü soru yazmıştım :) her hafta çağırdı artık haftaya daha netleşir sanırım birşeyler.

Kızlar bugun baya hurma aldim acaba gunde bit tane yesem bisey olurmu yoksa sonra mı basasam
Ben 35 den sonra günde 1 tane yemeye başladım , her hafta 1'er adet artırarar devam etmeyi düşünüyorum :)

Bu nuri kocaelideki nuri beymi canim
gebze anadolu sağlık merkezindeki nuri bey.

Benimde oyle cnm gun icinde adet agrilarim belimden bisey saplanır gibi ağrılar oluyor ama duzensiz bende cok bunaldim cati kemiklerim asiri agriyor nefesim yetmiyir gibi hayirlisiyla saglikla gelselerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…