Bende seninle aynı durumdayım. Hiç dert etme üstesinden geliriz. Zaten hastanede hemşireler yardımcı olur evde de hallederiz. Soğukkanlı olalım yeter. Annelik yaşayarak öğreniliyor.
Günaydın bugün de bizim görüş günümüz son durumlari ogrenicez malum benim riskli gebelik kategorisinde zaten 2 ay onceki kontrolde 3 hafta geriligi vardi 3 hafta önceki kontrolde arayi kapatmisti bakalim bu kontrolde ne olacak? Dua edin
Günaydın bugün de bizim görüş günümüz son durumlari ogrenicez malum benim riskli gebelik kategorisinde zaten 2 ay onceki kontrolde 3 hafta geriligi vardi 3 hafta önceki kontrolde arayi kapatmisti bakalim bu kontrolde ne olacak? Dua edin
Bugün bizde gidecez normalde her cuma utrason ve nst istedi ama cuma sokağa çıkma yasagindan bugüne çekti doktor inşallah sağlıkla zamanında kavusuruz kuzularimiza
Günaydın herkese dün aksamdan beri hafif hafif adet sancılarım Var 30-40 saniye sürüyo ama düzensiz kesin yalancı sancı neyse bugün kontrolüm var bakalım bebek kanala inmiş mi çok darlandım çok halsizlik başladı
Kizlar acil bakar misiniz? Az once yataktan su icmekiicn kalktim biraz evin icinde dolaştıktan sonra sag ve sol legenkemigime ani ve siddetli bir baski oldu ayni ansa bel agrisi da oldu 3 4 sn kadarsurdu ama cok canim yandi sanki aniden asagi bisey düşmüş gibi inanilmaz bir agriydi
Şuanda 35+6 yım -35+4 de doktora gittim 3067 gr dedi 32+0 da gitmiştim 2098 demişti :) oyüzden biraz şok oldum :)
Umarım döner bebişko dünden beri hareketler yapıyorum tam dönüyor gibi oluyor yine yerine geliyor :) Çoçuğum şimdiden hayata karşı dik duruyor
yaa cok sevindim canım, sen kac haftaliksin peki şuan? bebek donmezse diye sezeryan planı yaptınız mi?
(belki aynı gün dogururuz diye heyecanlandim )
kullandıkları ultrason cihazları tarama icin perinatologlarin kullandıkları cihazlardan ,burda rutin muayenede de onu kullaniolar.
bebek son dönem toparlak olmustur belki ,bence ölçümde hata yoktur..ay ne güzel işte benimkiee insallah kilo almistir.denk gidiorum hep sınıra ..
Normalde 21 mayıs da 40 hafta doluyor, isteğim 40 a kadar kendi geliyorsa sancısıyla gelsin doğmaya hazır olsun istiyordum ama dayanamadım yada aksilik oldu sezaryan olayım üzülmem.
40 dan sonrada riske girmek istemem sezaryan olurum diyordum ama şimdi ters duruyor diyince zaten şok oldum soru soramadım adama aslında bir sürü soru yazmıştım :) her hafta çağırdı artık haftaya daha netleşir sanırım birşeyler.
Günaydın herkese dün aksamdan beri hafif hafif adet sancılarım Var 30-40 saniye sürüyo ama düzensiz kesin yalancı sancı neyse bugün kontrolüm var bakalım bebek kanala inmiş mi çok darlandım çok halsizlik başladı