Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar saglikocagi hemsirem aradi.
7 mayis benim dogum bilgilerimi istedi.
12 mayis sabah 10 da topuk kanina cagiriyor.
2 saatde bir emzirin sarilik olmamasi icin falan bilgiler verdi.
tansiyon,kilom,degerlerimi sordu.
saglikla gelsin ku zucuk artik saglik ocagi isleri bitmez asilar ,aylik kilo boy takibitabi bu korono belasi ile diken ustu olcak.

kızlar merhaba,
muayene oldum,nst girdim,anestezi randevumu falan aldim.cok şükür herşey yolunda.. bebis 34+4 49 cm 2650gr olmuş.
cok tombiş degil ablasi gibi 3 u gecsin yeter ..
bu arada 18 Mayıs konusmustuk daha önce, günü 3 gün daha öne cektik 15 Mayıs cuma nasipse kavuşma günümüz..
benden haberler bu kadar :)

Bir iki hafta daha dursun kuzucuk ne acelesi varagrin gectimi cnm
Suan gecti bakalim tekrar olmazsa bugun kontrol var bisorucam bakalim neden boyle oluyor surekli legen kemiginde ve afedersiniz kucuk tuvaletimi yaptigim yerde agri zonklama oluyor asagimi itiyor kendini acaba bilemedim

Bebeklerin sagi solu belli degil canlari isteyince gelcekler

Masallah cnm.ozamana gecer rahat rahat 3250falan olur saglikli sihatli gelsin

Agrım çok var diye bende gittim doktora açılma olmuyor bir türlü istersen sezaryene alalım dedi bende 1 hafta daha bekleyelim olmadı dedim bilmiyorum kafam çok karışık fikir verin bana biraz ne yapmalıyım açılma olurmu

Kızlar şu an acilde serum taktılar hemoglobin 8 çıktı, en alt değer 12 olmalıymış, sürekli fenalaşmalarım bundanmış, sizde kan değerlerinize baktırmayı ihmal etmeyin.

Bütün hevesim kactı şu an :))
Tamamen bebegin keyfine kalmis zaten karnimdaykende yasam belirtisi vericek kadar hareket ederdi dogdugunda isitme testinden bile geçemedi sinyallere tepki vermemis doktor duymuyo bu dedi hahaha okadar umarsiz bir cocuk 8 yasinda suan hala umarsiz tamamen huy meselesi

Normal dogummuydu senin canim normalse bekle zamani gelmemistir daha.benim ikinci oglumdada acilma olmadi.

Kızlar şu an acilde serum taktılar hemoglobin 8 çıktı, en alt değer 12 olmalıymış, sürekli fenalaşmalarım bundanmış, sizde kan değerlerinize baktırmayı ihmal etmeyin.
Benimde 10 cnm.hep yatasim varsenin daha dusukmus sifa olsun yukselsin degerlerin

Benim ilk oglumda aynen oyle

Suan gecti bakalim tekrar olmazsa bugun kontrol var bisorucam bakalim neden boyle oluyor surekli legen kemiginde ve afedersiniz kucuk tuvaletimi yaptigim yerde agri zonklama oluyor asagimi itiyor kendini acaba bilemedim
Bahsettigin sey bendede oluyor canim ama cati agrisi degil mi onun adi

Benimde 10 cnm.hep yatasim varsenin daha dusukmus sifa olsun yukselsin degerlerin
Amin sağol canım, 1 hafta sonra tekrar damardan vericem dedi. Ben uzun süredir böyleyim epeydir kan istememişti dr, geçen dışarıda fenalaştım gözlerim karardı hemen yere yatırıp ayaklarımı kaldırdılar falan ama hiç kansızlık aklıma gelmedi. Bugün iyiki tahlil istemişim dr.dan. Sen de hapını düzenli almaya çalış dikkat et canım

Yani sanki.legen kemigime vuruluyormus gibi birde birkac dakikadir mesaneye tekme basladi tekmeledikce alt bolgeye baski yapiyor idrar kaciracakmisim gibi
Mis gbisi az canim agriyla ayni anda vurdugunda ki tekme olamaz kafasi orda gerinme esneme ittirme gibi bisey yaoiyor o an kacirdigim oluyor bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…