Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar kontrole gelmiştik 36+0 bebeğin suyu bitmiş yatis yaptı doğuma alacak doktor. Daha önce yazmıştım suyu az kalmis diye. Çok heyecanlıyım stresliyim. Dua edin bize.
Nasıl geçti canım doğumun, bebek nasıl? İnşallah bir sıkıntı yoktur, uygun olduğun zaman yazarsan mutlu oluruz.

İnsallah en kısa zamanda sağlıkla gelirler bu son haftalar çok zormus gerçekten
Aynen cnm 4 saat felan uyuyup kalkiyorum nefesim yetmiyor gibi sagdan sola dönemiyorum felan iyice bunaldim valla. Hareketleride değişti sanki içimde balon sisiyor iniyor kayiyor gibi oldu:) tekme yok sanki eskisi gibi sende de oyle mi

Kilosu guzel normal cnm endiselenme.rabbim kolay dogumlar nasip etsin

Bilgisi olan yok mu

Bilgisi olan yok mu
Gectimi agrin cnm ani kalkis yapma yataktan kalkarken once saga dön otur öyle kalk agrin yoksa birsey.olmaz merak etme kesenin yukarsindayken asagi falan inmistir. B ir kere benimkid e.icimde.zipladi resmen midem bulandi tansiyonum dustu bayilcam sanmistim

Kızlar kontrole gelmiştik 36+0 bebeğin suyu bitmiş yatis yaptı doğuma alacak doktor. Daha önce yazmıştım suyu az kalmis diye. Çok heyecanlıyım stresliyim. Dua edin bize.
Ne.yaptin tatlim geldimi kuzucuk

Suan yatiyorum hala.legen kemiklerine vuruyor ve genital bolgede zonklama seklinde devam ediyor

bizimde görüş günümüz bugün , ben İstanbul'da hastane gebzede oldugundan polis çevirme trafiğinde kalakaldik..
herkesin il dışına çıkasi gelmis sanki

bizimde görüş günümüz bugün , ben İstanbul'da hastane gebzede oldugundan polis çevirme trafiğinde kalakaldik..
herkesin il dışına çıkasi gelmis sanki
Allah allah millet 4. Gun.yasak var diye mi.cikmis.allah yardimciniz olsun

Aynen cnm 4 saat felan uyuyup kalkiyorum nefesim yetmiyor gibi sagdan sola dönemiyorum felan iyice bunaldim valla. Hareketleride değişti sanki içimde balon sisiyor iniyor kayiyor gibi oldu:) tekme yok sanki eskisi gibi sende de oyle mi
Aynen şişip duruyo sağdan soldan bende dönemiyorun lavobaya kalmak bile işkence şikayet gibi yazmak istemiyorum ama bir an önce doğsun yavrum

Günaydın alakasız soru olacak ama puset için örtü yaptıran var mı ne kadara ne yaptırdınız streç olanlar var 30 lira falan bide örtü gibi olanlar hastaneye gir çık sağlık ocağı falan var çok gerekli mi kararsız kaldım fikirlerinizi alabilir miyim

Ben yaptirmadim ama sari ortumu yanimda goturecegim incecik onu ortucem cikarken

Kizlar saglikocagi hemsirem aradi.
7 mayis benim dogum bilgilerimi istedi.
12 mayis sabah 10 da topuk kanina cagiriyor.
2 saatde bir emzirin sarilik olmamasi icin falan bilgiler verdi.
tansiyon,kilom,degerlerimi sordu.

günaydın, ben yaptırmadım müslin örterim diye düşündüm. sağolsun daha önce doğuran arkadaşlarım da her boydan müslin örtü getirdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…