Kızlar kontrole gelmiştik 36+0 bebeğin suyu bitmiş yatis yaptı doğuma alacak doktor. Daha önce yazmıştım suyu az kalmis diye. Çok heyecanlıyım stresliyim. Dua edin bize.
Aynen cnm 4 saat felan uyuyup kalkiyorum nefesim yetmiyor gibi sagdan sola dönemiyorum felan iyice bunaldim valla. Hareketleride değişti sanki içimde balon sisiyor iniyor kayiyor gibi oldu:) tekme yok sanki eskisi gibi sende de oyle mi
Kızlar bugün kontrolüm vardı. Nstde biraz sancı çıkmış doktor basasagı dogum pozisyonu almış kanala girmiş dogum yakın falan dedi. Kilosu 2950 haftasiyla uyumlu dedi bana biraz az geldi bu hafta dogsa 3 kilo falan olur oglan 3800 dogmustu 39da. Haftaya kontrol eger kanama su gelme gibi durum olursa acilden giris yaparsiniz dedi. Devlette dogurucam insallah bi heyecan sardı biraz da korku. Deneyimlisiniz zaten dedi doktor ama oglumda oldugu gibi mi olacak kızda da bilmiyorum ki nasıl olcak her dogum farklı diyorlar. Oglumda makattan sanciyla kanamayla gittim hemen dogdu bu nasil olcak acaba sürpriz işte insallah kolay olur
Kizlar acil bakar misiniz? Az once yataktan su icmekiicn kalktim biraz evin icinde dolaştıktan sonra sag ve sol legenkemigime ani ve siddetli bir baski oldu ayni ansa bel agrisi da oldu 3 4 sn kadarsurdu ama cok canim yandi sanki aniden asagi bisey düşmüş gibi inanilmaz bir agriydi
Gectimi agrin cnm ani kalkis yapma yataktan kalkarken once saga dön otur öyle kalk agrin yoksa birsey.olmaz merak etme kesenin yukarsindayken asagi falan inmistir. B ir kere benimkid e.icimde.zipladi resmen midem bulandi tansiyonum dustu bayilcam sanmistim
Kızlar kontrole gelmiştik 36+0 bebeğin suyu bitmiş yatis yaptı doğuma alacak doktor. Daha önce yazmıştım suyu az kalmis diye. Çok heyecanlıyım stresliyim. Dua edin bize.
Gectimi agrin cnm ani kalkis yapma yataktan kalkarken once saga dön otur öyle kalk agrin yoksa birsey.olmaz merak etme kesenin yukarsindayken asagi falan inmistir. B ir kere benimkid e.icimde.zipladi resmen midem bulandi tansiyonum dustu bayilcam sanmistim
Aynen cnm 4 saat felan uyuyup kalkiyorum nefesim yetmiyor gibi sagdan sola dönemiyorum felan iyice bunaldim valla. Hareketleride değişti sanki içimde balon sisiyor iniyor kayiyor gibi oldu:) tekme yok sanki eskisi gibi sende de oyle mi
Günaydın alakasız soru olacak ama puset için örtü yaptıran var mı ne kadara ne yaptırdınız streç olanlar var 30 lira falan bide örtü gibi olanlar hastaneye gir çık sağlık ocağı falan var çok gerekli mi kararsız kaldım fikirlerinizi alabilir miyim
Günaydın alakasız soru olacak ama puset için örtü yaptıran var mı ne kadara ne yaptırdınız streç olanlar var 30 lira falan bide örtü gibi olanlar hastaneye gir çık sağlık ocağı falan var çok gerekli mi kararsız kaldım fikirlerinizi alabilir miyim
Kizlar saglikocagi hemsirem aradi.
7 mayis benim dogum bilgilerimi istedi.
12 mayis sabah 10 da topuk kanina cagiriyor.
2 saatde bir emzirin sarilik olmamasi icin falan bilgiler verdi.
tansiyon,kilom,degerlerimi sordu.