Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sanmiyorum bebek agirlastikca guclendikce o agri kacirma siddetleniyor 32 den beri var bnde
Bu 3.dogumum olacak ama diger 2 sinde hic bunlari yaşamamıştım bacak arasi agrilar yuruyememe legen kemiklerinde baski falan ilk defa oluyor her hamilelik farkli demekki

Bu 3.dogumum olacak ama diger 2 sinde hic bunlari yaşamamıştım bacak arasi agrilar yuruyememe legen kemiklerinde baski falan ilk defa oluyor her hamilelik farkli demekki
Bnmde ikinci ilkinde bende yasamadim hic tersdi ve baski yapmiyordu o zaman da kaburgam dye agliyirdum hep simdi aynen anlattiklarini bnde yasiyorum bacak agrisi baski idrar kacirma yuruyememe kalca bel agrisi ve ilk hissetgmde solugu doktorda almistim doguruyom dye ama normal dedi ve gittikcede siddetleniyor

valla bende az once doğuruyorum sandim biraz evvel doktoru aradim normal dedi zaten bugun 4 te ko trol var ozaman detayli sorarim

Ya sizi hafta da bir mi cagryo doktor bana 3 hafta sonra sezeryan tarihi verelim dedi gonderdi en son 34 de gittim
En son bir problem yoktu 3 hafta sonra gel dedi bugun 3.hafta oldu gittikce nst ye bagliyor normalde haftada 1 bu zamanlarda muayene ama virus okdugu icin bir problem olmadikca cagirmiyorlar

Aynen şişip duruyo sağdan soldan bende dönemiyorun lavobaya kalmak bile işkence şikayet gibi yazmak istemiyorum ama bir an önce doğsun yavrum
Ayneen gece 5 kez wc kalkıyorum ama kalkmak eziyet artik kemiklerim işlevini yitirdi sanirim diyorum hayırlısıyla gelselerdi bi insallah 40 i bulmaz nefes almak istiyorum rahat rahat

Suan gecti bakalim tekrar olmazsa bugun kontrol var bisorucam bakalim neden boyle oluyor surekli legen kemiginde ve afedersiniz kucuk tuvaletimi yaptigim yerde agri zonklama oluyor asagimi itiyor kendini acaba bilemedim
Cati agrisi bende de oluyor. Bebek kilo aldigi icin veya kanala baski yaptigi icin oluyormus

Simdi hastaneden geldim genital bolgeye vuran zonklama mesaneden giren belden cikan agriyi dogumun yaklastigini soyledi dr bol sivi alip sol yanina yat diyor

Kızlar doğumun başlaması için var mı önerileriniz merdiven çıkmaya başlıcam bugün
Nisan annelerinde bol bol okudum merdiven inip çıkma,hurma yeme,cinsel ilişki, squat yapma,yürüyüş gibi şeyler yaptılar bol bol genelde ama bebek ne zaman isterse o zaman geliyor cevremde de 41i gören suni sancı alan çok oldu. Yani bence ise yaramıyor Moral bozmuş gibi olmayım ama biraz akışına bırakmak rahat olmak lazım bence.
Goguslerimden sivi geliyor kizlar bu dogum yapinca hmn sutumun gelicegi anlamina gelir mi
Ben de hiç sıvı gelmedi. Doktora sordum gelmesi ya da gelmemesi süt gelmeyeceği anlamına gelmez %99.9 herkesin az ya da çok gelir dedi.

benım de 2 haftadır genital bölg. sağ tarafına yürürken (geceleri özellikle) vuran bi ağrı var. ama başka kasılma bel ağrısoı vs. yok şimdilik şükür. bir de bu göğüsten akıntı gelmesi olayını anlayamadım. benim uzun zamandr arada damla damla geliyor ama sadece sağ göğüsten daha hiç oldan gelmedi böyle olan var mı S:

Bende bugün kontrole gittim randevum iptal oldu Bi doktora muayene oldum. Sıra bana geldi kadın öğleden sonra süt iznim var gerisine başkası bakacak almıyorum dedim. Benden sonraki sıralar da birini kabul etti. Tepem attı. Şikayet edicem felan derken sinir bastı ağladım =( doktor aldı beni muayeneye ama kilosunu bile sormayı unuttum o da söylemedi.s ne olduğunu anlamadım hiç anca o kadar saat yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…