Bende bugün kontrole gittim randevum iptal oldu Bi doktora muayene oldum. Sıra bana geldi kadın öğleden sonra süt iznim var gerisine başkası bakacak almıyorum dedim. Benden sonraki sıralar da birini kabul etti. Tepem attı. Şikayet edicem felan derken sinir bastı ağladım =( doktor aldı beni muayeneye ama kilosunu bile sormayı unuttum o da söylemedi.s ne olduğunu anlamadım hiç anca o kadar saat yoruldum
Merhaba annişler hayırlısıyla cuma günü doğuma gireceğim dualarınızı esirgemezseniz sevinirim
Vermedi maalesef. Sadece sıkıntın felan var mı diye sordu. Sonra da bebek gayet sağlıklı, hareketleri iyi suyu felan yerinde dedi. Çok tuhaf Bi gündü gitmeseydim daha iyiydi sanki.sultrason kağıdı vermediler mi canim onda yazar kilosu.. çok üzüldüm, günlerce gormek icin bekliyoruz bebişi,seninki epey talihsizlik olmuş
Aminn canım çok teşekkür ederimdualarımız seninle canım sağ salim kavuşun inşallah
O gogusten gelen kolostrum oluyor. Bebek yeni dogunca gelen sari sut. Normal bir seybenım de 2 haftadır genital bölg. sağ tarafına yürürken (geceleri özellikle) vuran bi ağrı var. ama başka kasılma bel ağrısoı vs. yok şimdilik şükür. bir de bu göğüsten akıntı gelmesi olayını anlayamadım. benim uzun zamandr arada damla damla geliyor ama sadece sağ göğüsten daha hiç oldan gelmedi böyle olan var mı S:
teşekkür ederim cevap için ama sadece tek taraftan gelmesi düşündürdü beni :)O gogusten gelen kolostrum oluyor. Bebek yeni dogunca gelen sari sut. Normal bir sey
Gogus kanallariniz aciktir. Zaten iki memeden ilk etapta ayni miktar sut gelmezteşekkür ederim cevap için ama sadece tek taraftan gelmesi düşündürdü beni :)
Kac haftaliksin canim sinir bizucu olmus gercektenKızlar sözde bugün ara kontrolüm vardı, doktora gittim. yarım saat nst ye girdim. Sonra doktor geldi nst sonucuna baktı "herşey normal senin bir şikayetin var mı " dedi ben de ağrılarımla ilgili biraz soru sordum onlara da normal dedi , ultrasona gerek yok haftaya salı tekrar gel diyip gitti. 2 hafta bekledim ne ultrasona baktı ne bir ölçüm yaptı sadece nst ye bakıp gitti sinirim bozuldu. sözde sezeryan olcam ne doğuma alacağı gün belli ne hangi hastanede doğuracağım belli, doktor acayip ağırdan alıyor. Kocam da kızdı " nasıl doğumun olacağı günü sormazsın ben ona göre bankadan izin alcam " falan acayip darladı beni.Adama telefon aç sordiyo. Ben de telefon edemem adamın beni ne zaman tersleyeceği belli değil haftaya sorarım dedim, boşu boşuna tartıştık...yeminle bu doktorun rahatlığı ve vurdumduymazlığı beni bıktırdı ya...
Simdi hastaneden geldim genital bolgeye vuran zonklama mesaneden giren belden cikan agriyi dogumun yaklastigini soyledi dr bol sivi alip sol yanina yat diyor
Simdi hastaneden geldim genital bolgeye vuran zonklama mesaneden giren belden cikan agriyi dogumun yaklastigini soyledi dr bol sivi alip sol yanina yat diyor
aynen cnm dikkat etme k lazim kullaniyorum ama etkisi yok gibiAmin sağol canım, 1 hafta sonra tekrar damardan vericem dedi. Ben uzun süredir böyleyim epeydir kan istememişti dr, geçen dışarıda fenalaştım gözlerim karardı hemen yere yatırıp ayaklarımı kaldırdılar falan ama hiç kansızlık aklıma gelmedi. Bugün iyiki tahlil istemişim dr.dan. Sen de hapını düzenli almaya çalış dikkat et canım
kaburgam benimde aciyor kafa cok acitiyorBnmde ikinci ilkinde bende yasamadim hic tersdi ve baski yapmiyordu o zaman da kaburgam dye agliyirdum hep simdi aynen anlattiklarini bnde yasiyorum bacak agrisi baski idrar kacirma yuruyememe kalca bel agrisi ve ilk hissetgmde solugu doktorda almistim doguruyom dye ama normal dedi ve gittikcede siddetleniyor
kimisinde oluyormusKızlar afedersiniz ishal olmak doğum belirtisi mi öyle okumustum sanki
yok cnm mecbur gitcezHic goturesim yok.
cikarmasak evden olmuyomu ya
ne cinsmis zaten son zamanlar niye sinir ediyor seni.bebek iyiyse bosver kilosunu cnmBende bugün kontrole gittim randevum iptal oldu Bi doktora muayene oldum. Sıra bana geldi kadın öğleden sonra süt iznim var gerisine başkası bakacak almıyorum dedim. Benden sonraki sıralar da birini kabul etti. Tepem attı. Şikayet edicem felan derken sinir bastı ağladım =( doktor aldı beni muayeneye ama kilosunu bile sormayı unuttum o da söylemedi.s ne olduğunu anlamadım hiç anca o kadar saat yoruldum
Ederiz tabi cnm sag salim al kucagina.kolay dogumun olsun insallahMerhaba annişler hayırlısıyla cuma günü doğuma gireceğim dualarınızı esirgemezseniz sevinirim
İyi dedi çok şükür. Ama hiç bişey anlamadım o kadar stres olmamla kaldım. Ve çalışanlar da çok sinir bozucu birine bakar mısınız diyorsun bişey sormak için elini sallıyor bakamam diye. Şikayet edecektim arayıp sağlık bakanlığını oturup Bi fırsatım olmadı. Zaten millet gergin ve seni oraya insanlara yardımcı ol diye koymuşlaraynen cnm dikkat etme k lazim kullaniyorum ama etkisi yok gibi
kaburgam benimde aciyor kafa cok acitiyor
kimisinde oluyormus
yok cnm mecbur gitcez
ne cinsmis zaten son zamanlar niye sinir ediyor seni.bebek iyiyse bosver kilosunu cnm
Ederiz tabi cnm sag salim al kucagina.kolay dogumun olsun insallah
Allah allah ya nasil bir.dr o son zamanlar zaten streslisin olasiliklari konusmasi lazim ultrasona nasil sokmaz enteresan drlarida korona carpmisKızlar sözde bugün ara kontrolüm vardı, doktora gittim. yarım saat nst ye girdim. Sonra doktor geldi nst sonucuna baktı "herşey normal senin bir şikayetin var mı " dedi ben de ağrılarımla ilgili biraz soru sordum onlara da normal dedi , ultrasona gerek yok haftaya salı tekrar gel diyip gitti. 2 hafta bekledim ne ultrasona baktı ne bir ölçüm yaptı sadece nst ye bakıp gitti sinirim bozuldu. sözde sezeryan olcam ne doğuma alacağı gün belli ne hangi hastanede doğuracağım belli, doktor acayip ağırdan alıyor. Kocam da kızdı " nasıl doğumun olacağı günü sormazsın ben ona göre bankadan izin alcam " falan acayip darladı beni.Adama telefon aç sordiyo. Ben de telefon edemem adamın beni ne zaman tersleyeceği belli değil haftaya sorarım dedim, boşu boşuna tartıştık...yeminle bu doktorun rahatlığı ve vurdumduymazlığı beni bıktırdı ya...
Benimki pek dinlenmekle gecmedi bugun yatarkende ayni agri var malesefoylemiymis bnmkine ne dersem normal dyor bacaginizin arasina kalinca bir yastik koyup sol yanina yatarsaniz agri hafifliyor ☺
Sağlıkla kucağına al, güzel bir doğumun olsun inşallahMerhaba annişler hayırlısıyla cuma günü doğuma gireceğim dualarınızı esirgemezseniz sevinirim
Canim benim dr umda ultrasona almadi bugun virus tehlikesine karsin az ultrasona aliyorlarmis p.tesi tekrar cagirdi sancilarimdan dolayi ozaman ultrasona alicakmis sanirim aletler dezenfekte edilmediAllah allah ya nasil bir.dr o son zamanlar zaten streslisin olasiliklari konusmasi lazim ultrasona nasil sokmaz enteresan drlarida korona carpmis
kesinlikler sikayeti hakediyorlar.cnmİyi dedi çok şükür. Ama hiç bişey anlamadım o kadar stres olmamla kaldım. Ve çalışanlar da çok sinir bozucu birine bakar mısınız diyorsun bişey sormak için elini sallıyor bakamam diye. Şikayet edecektim arayıp sağlık bakanlığını oturup Bi fırsatım olmadı. Zaten millet gergin ve seni oraya insanlara yardımcı ol diye koymuşlar
Masallah cnmguzel kilosu boyu. tam.zamaninda dönmuş. Amin hepimiz kavuşalim yavrumuzaBugün benim de kontrol günümdü. Çok şükür her şey yolunda. 34+3 teyim. 2500 kilosu 47cm boyu. Benim oğlan dönmüş doğum pozisyonu almış. Bir sonraki kontrolüm 37.haftada. Rabbim herkese evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Olabilir kuzum.o zaman iyi bari ben keyfi diye duşundümCanim benim dr umda ultrasona almadi bugun virus tehlikesine karsin az ultrasona aliyorlarmis p.tesi tekrar cagirdi sancilarimdan dolayi ozaman ultrasona alicakmis sanirim aletler dezenfekte edilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?