Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canim bende ishalim dr son zamanlara dogru normal dedi gunde 3 defa çıkıyorum

Canim bende ishalim dr son zamanlara dogru normal dedi gunde 3 defa çıkıyorum
Ya ben sadece kendim oyleyim saniyodum.
1 arkadasim var hamile kabizim dedi.
Yeni dogum yapti bi arkadas o da hep kabizim diyordu.
Dedim bende bi sikinti var galiba.
Surda 15gunum var serum falan ugrasmak istemiyorum
Sagol ya en azindan icim rahat etti korkuyordum

Bende kabizim.bu aradaha.kotu kahve icince cikarim onuda icmek isyemiyorum.sezeryandan sonra kabizlik.ceken var malesef duydum.

Bende kabizim.bu aradaha.kotu kahve icince cikarim onuda icmek isyemiyorum.sezeryandan sonra kabizlik.ceken var malesef duydum.
ishali aspirin+gazoz, kahve limon kesiyo ama gazoz olayinda aspirin var olmaz.
Kahveyide sayili ictim direk öyle yemek istemiyorum.
Kabiz hic yasamadim ama sezeryan sonrasi wc olayi sikintili.
Yani soruyolar wc ciktin mi gazin ciktimi diye.
Cikmazsan lavman bile yapip yolladiklarini duymustum.

Yo korkacak birsey yok dr dogumun yaklastiginjn habercisi demisti birde bu ara virus yuzunden sebze meyve yesillige yuklendiysen o da yapiyor

Merhaba, neredeyse aynı haftamız. 1 gün farkımız var. Ben de 34+3 üm bugün. 15 mayıs biraz erken değil mi ? Benim tahmini doğum tarihim 7 haziran 40. haftanın sonu. Bebek gelmezse 41 haftanın sonuna kadar beklenecek hatta. yani 41+6 ya kadar. Bu da 13-14 haziran ediyor. Anne karnında 1 gün dışarıda 10 güne bedel diyor doktorum.Şimdi sizden 15 mayısı görünce şaşırdım biraz. neredeyse 1 ay fark var çünkü :)) tabi bebek kendi beklemez daha erken gelirse o ayrı :)

Bende 1 haftadir ishalim gunde 3 4 kez oluyo ama su gibi degil cokta su iciyorum ama gecmedi

Benimde sag ayagim sisik tansiyona baktim 10 6 .neden sistiki birden

Ayakta çok kaldıysan ya da otururken ayağıını uzun süre aşağı saldıysan şişer canım
Evwt bugun ayaktaydim hep hep asagidaydi ayagim otursam bile uzatmadim .

Evwt bugun ayaktaydim hep hep asagidaydi ayagim otursam bile uzatmadim .
Ayağımda hafif bir şişlik hissettiğinde hemen yukarı kaldırıyorum, ellerinde hissettiğiöde de bol su içiyorum ödem oluşmasın diye. İlk hamileliğimde bilememiştim o şişlik haftalarca inmemişti, acı veriyor şişlikler. Ayaklarını biraz yükseğe kaldır canım, hemen geçer inşallah

Sagol cnm yastik koyayim bende altina insallah

Allah allah ya nasil bir.dr o son zamanlar zaten streslisin olasiliklari konusmasi lazim ultrasona nasil sokmaz enteresan drlarida korona carpmis
Zaten oraya kadar gitmişim 5 dk bakabilirdi ama bakmadı. Bi de riskli doğum profesörü olduğu için ona gidiyorum. Haftada 2 gün çalışıyor bu corona salgınından sonra o yüzden yoğun olduğu için mi bakmadı acaba vallahi hiç anlamadım. Kocam da izin diye bana yükleniyor çok darlandım eve gelince üzüldüğümü gördü özür diledi gerçi...
Neyse salı günü yani 6 gün sonra tekrar gitçem bakalım bu sefer tarih de alcam hastane işimi de konuşçam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…