Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar oğlumun ciğerlerinde su kalmis nefes almasi hizli diye yogun bakimd 1 haftaya kadar yogun bakimda
Kalabilir dedi doktoru dualarınızı bekliyorum
Dualarimiz seninle canim. Sen de kalacak misin hastanede yoksa ciktin mi ?

kizlar bi de seyi hatirlayamadim.
Onlukle amiyata giricez ya geceligi onlar odaya gelmeden giydiriyorlarmiydi yoksa önlukle gelip ayaga kalkinca kendimiz mi giyiyoruz.
Naptimsa hatirlayamadim.
Annem yine refakatcimdi o da hatirlayamdi
Benim hatırladığım önlükle odaya alındıktan sonra hemen giyinmemiştim ilk yürüyüş yaptırmışlardı ondan sonra giydirmişlerdi

kizlar bi de seyi hatirlayamadim.
Onlukle amiyata giricez ya geceligi onlar odaya gelmeden giydiriyorlarmiydi yoksa önlukle gelip ayaga kalkinca kendimiz mi giyiyoruz.
Naptimsa hatirlayamadim.
Annem yine refakatcimdi o da hatirlayamdi
Onlukle geliyorsun canım uyuşukluk geçmeye başlayınca 4-5 saat sonra ayağa kalkacağın zaman pijama giydiriliyor

Kızlar cildiniz nasıl Ya benim sırtım omuzlarım yüzüm yanak ve boyun kısmı özellikle sivilce dolu ya saçlarım çok şükür bir tel dökülmüyor bebeğimden önce çok dökülürdü hamilelik saçlarıma yaradı ama cildim nasıl düzelecek bilmiyorum

Kizlar oğlumun ciğerlerinde su kalmis nefes almasi hizli diye yogun bakimd 1 haftaya kadar yogun bakimda

Canım Allah acil şifalar versin, bebekler çok güçlü oluyor hic üzülme sapasaglam paşalar gibi gelir koynuna.. Sen moralini yüksek tut ki sütün ilaç olsun ona..

Kızlar benım arada tansıyonum düşuyo iftar hazrlarken fln uzun ayakta kalıom die mi bilemedım ,pazartesı dr a da sorcam bakalım ,
tansiyonun kac oluyor cnm.benkmde 9 6 10 6 gebelikte dusuk tansiyon iyi diyor drlar.
insallah cnm❤
Suan sende sira sabah kacta gdiceksin moon83 cuum
8.30 da hastanede olacagim 10 u bulur dedi dr.
Var tabi olmaz.mi onlukle gidiyoruz canim
totomuz kalmasin acikta
Allah allah kuzumuza sifalar versin rabbim.tez zamanda ciksin kuvezden cnm stres yapma allahin izniyle duzelir hemen

Duzelir dogumdan sonra cnm .

Ben de varim 39hafta bitiyor yarin beklemeye devam :)
Greensey ben de henüz dogurmadım ama 3 gündür her an adet olacakmısım gibi sancılarım var. Bugün kesin dogururum diyorum devamı gelmiyor. Ilk dogumumda bi gece adet sancisi gibi oldu ertesi gun dogurdum. Bu kız beni kandırıyor galibaSen de yasıyor musun benzer durumlar?Gunlerimiz aynı oldugu icin soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…