Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
biberonla beslemezler canım, şırıngayla besliyorlar yoğun bakımda. korkma, sağlıkla kucağına alınca sen her şeyin en doğrusunu yapacaksın bebeğin için. sütünü sağıyor musun?

yok sagdirmadilar canim evde 2 li pompam vardi lansinoh yarin gidince hemen sagacagim

Canım öncelikle gözün aydın sağlıkla büyüsün kuzucuk. Aventin göğüs kalkanını öneririm kapağını da tak mutlaka göğüs uçların kıyafetine değmesin nemli kalsın o şekilde benim hiç yara olmamıştı çok şükür

İnsallah canim simdi orda biberioma mamaya alisirsa memeyi almazsa diye korkuyorum insallah korktuğum basima gelmes

merak etme canım ilk dogumumda sütüm hemen gelmedigi icin hastane mama vermisti sarılık olmasin diye, 3. gün falan biberonla mama içmiş olmasina rağmen reddetmedi kızım.. senin kokunu alacak annesi emer merak etme..ama stresle karsilama oglusunu, sağma makinası varsa sagmayi dene ki ilk gelen süt bebege faydalidir.

moon'cum bu gece dualarım seninle
sagol cnm benim❤
gozun aydin cnm.rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin.emzirme bebek damagina uyduruna kadar acir .sonra onun damagina gore sekilenince gececek tahin yagida surebilirsin cnm oda iyi gelir

yok sagdirmadilar canim evde 2 li pompam vardi lansinoh yarin gidince hemen sagacagim

en iyisi canım.. evdeyken de bol bol dinlen, uykuna dikkat et. ve bebeğini görmeye gidince de onunla gülerek konuş, emin ol hissediyor seni, ciddiyim. senin ruh halin onun ruh hali artık. gardını düşürmek yok. sen artık bir amazonsun sen annesin

Kizlar oğlumun ciğerlerinde su kalmis nefes almasi hizli diye yogun bakimd 1 haftaya kadar yogun bakimda
Kalabilir dedi doktoru dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcınız olsun sağlıcakla gelsin inşallah yanınıza. Geçtiğimiz günlerde okudum bu olabiliyormuş çok üzmeyin kendinizi inşallah sağlıcakla kavuşun yavrunuza inşallah

Gözünüz aydın kuzunuzu almışsınız kucağınıza. Emzirme konusunda da soğuk uygulayın goguslerinize acısını alıyormuş diye okudum. Emzirmeden öncede duşta sıcak su ya da sıcak havlu tutarsanız süt kanallari aciliyormus

H hamis Allah sağlıkla hemencecik kavuştursun sizi, olağan bişey bu okuduğum kadarıyla, üzülmesin annesi haftası çok iyiydi maşallah

moon83 Canım doğumun da sonrası da güzel olsun mutlu bi kavuşma olsun inşallah

Önumuzdeki hafta ist da hava hep yagmurlu.
Bereketle gelsin kizim yagmurlarla gelecek.
Bu ara yemek yedigim an asla durmuyor.
Boga burcu bogzina duskun oluyordu dimi

Ben de varım sen sona yaklaşmışsın benim 36.haftam bitiyor daha. Mayıs sonu bekliyoruz :) artık ne zaman hazır olursa, gelmek isterse :)
Senin daha varmis canim ben hep 38de dogar diyordum 40gordum hic belli olmuyor bu dogum isi :) bi arkadasim da 36 da normal dogurdu gercekten kismet hersey :)
Normali beklemek daha zor sanirim
Belirsizlik icinde beklemek zor ama ne zaman isterse o zaman gelsinler kuzucuklar napalim :)
Evet günümüz ayniymis :) ya inanmazsin bende sanci gunde bir kez oluyor bazen iki gunde bir yani hic dogmaya niyeti yok gercekten sanci dedigim de sadece kasiklarimda kasilma hissediyorum bir kez o kadar.. artik hurma yemeye basladim cunku karnim da hic asagi inmedi
Bende 15 gündür o adet ağrıları var ama maalesef gelmiyor
Boyle bir dunyaya gelmek istemiyorlar bence ben her sorana bunu diyorum artik, simdiden sormaya basladilar ne zaman doguruyorsun diye. Sanki buna ben karar verebiliyorum da

canim cok teşekkür ederim ne güzel yüreklendirdi yazdiklarin Allah razı olsun aksam yanina girebildim 2 dk güzel şeyler söylemeye çalıştım insallah daha iyi olacak

Günaydınlar herkese. Az önce lavabo için yataktan kalkarken çok sıvı bir akıntı geldi. Çok suluydu ve iç çamaşırı gecip pijamami ıslattı biraz. Su gelmiş olabilir mi? Koku yok gibiydi hiç anlayamadım ne olduğunu. İçinde çok az fizyolojik akıntı vardı. Doktoruma mesaj attım. Amniyon suyu ise devamı gelir mi yoksa bu kadarla sınırlı kalır mı?

Canim
Amin Allah razı olsun insallah tez zamanda alirim oglumu kucağıma ne kadar zormuş meger
Canim en iyi ben anlarım kızım 7 gun ve cok ağır bi durumda yoğun bakımda kaldı hergün hazırlıklı olun dediler ama ben inandım yaşayacağına sende inan ve biz hergün 7 kere fetih süresi okuduk bu savasi kazanıp yanımıza gelsin diye çok şükür Rabbim dualarinizi kabul etti şimdi yasamaz denilen prenses 20 aylik dua et ve inan bebisin e o seni hissediyor ve devamlı sütünü sağ yolla çok iyi olacak Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…