Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
H hamis korkma telasede yapma
Ben kontrole gittigimde birisi dogum yapmisti bebegin cigerlerinde balgam varmis bebek hastanede kalcakti
Bebekler cok guclu gelisimini tamamlamis zaten.
Saglicakla kucagina alir getirirsin

Bende 15 gündür o adet ağrıları var ama maalesef gelmiyor

Canım Allah acil şifalar versin, bebekler çok güçlü oluyor hic üzülme sapasaglam paşalar gibi gelir koynuna.. Sen moralini yüksek tut ki sütün ilaç olsun ona..
İnsallah canim simdi orda biberioma mamaya alisirsa memeyi almazsa diye korkuyorum insallah korktuğum basima gelmes

Kızlar 2 gündür okuyamadım yazamadım. Doğum yapan varsa gözünaydın Bekleyenlere bol sabır, doğuranlara da bol sabır Dün sabah doğum yaptım çok şükür bebiş iyi ama doğru emzirdigim halde göğüslerim feci yara oldu. Kan oturdu Dayanamıyorum artık acıya 2 ay önceden lansinoh sürdüğüm halde. Bugün heryer kapalı gümüş kapak bulamadım. Silikon göğüs ucu ise yaramadı. Mama verdim. Süt öncesi sıvı gelmişti sadece ama doyuyodu bezden anladık doktor iyi demisti sütüm gelmedi zaten Emzirmedikçe gelmeyecek napcagimi şaşırdım

İnsallah canim simdi orda biberioma mamaya alisirsa memeyi almazsa diye korkuyorum insallah korktuğum basima gelmes

biberonla beslemezler canım, şırıngayla besliyorlar yoğun bakımda. korkma, sağlıkla kucağına alınca sen her şeyin en doğrusunu yapacaksın bebeğin için. sütünü sağıyor musun?

Allah yardımcın olsun. Benim de ilk dogumdan bi kac hafta sonra yara olmustu..ben de hep lansinoh surmustum. Ama ise yaramadi. emzirme hemsiresini arayip durumu anlatmistim..cigliklar atarak emziriyordum. Bana tek iyi gelen sey madecassol oldu. Yalniz bunu surunce, emzirmeden once guzelce yikaman gerekiyor. Kizim cok sik ve uzun emerdi ve ben her agladiginda kremi silmeye banyoya kosardim..silerken/yikarken de cok aciyordu. Ama hangi kremi surersen sur, surup goguslerinin acikta beklemesi gerek. Kalkan takip, geceligimi giyerdim cok zor durumda kalinca. ama ciplak durmak kadar ise yaramiyordu. 3, 4 gun madecassol kullanınca baya azalmıştı.

Nisan annelerinde balmumundan kapak yapan biri va4di cok iyi geldi feln dyodu cnm bi bak isterden

Zordur tabi canım benim kuzuların da küvezde kalma ihtimali çok yüksek Rabbim sabrını versin her gecenin bir sabahı var bu günlerde geçecek elbet sabır ve dua ile

amin Allah razı olsun canım insallah sende sag salim alırsın bebislerini kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…