Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bol tahin ye su iç birde lansinoh hiç ise yaramıyor doktordan krem işte eczanede satılan bi krem adı aklımda değil reçeteye satılıyor baya iyi gelmişti daha önce bana

canim Allah razı olsun insallah dua ediyorum bende aklim hep bebeğimde geceden berinbi sürü şey okudum internetten

İç çamaşırını değiştir uzan eğer tekrar pijaman islanicak kadar olursa kese acilmistir kuzum :)

Canim ben ekim annesi olucam, sayfalari gezerken gordum mesaji, bi faydam olur diye sana yazmak istedim..ben ilk bebegimde bu sorunu gogus ucuna takilan gogus kalkaniyla cozdum.orayi nemli tutmak gerekiyo..philps avent markaydi..bu dogumumda yine basucumdan ayirmicam..onu gun boyu takiyosun,icine sut birikiyo..o sutu bosalt temizle kabi tekrar tak

İç çamaşırını değiştir uzan eğer tekrar pijaman islanicak kadar olursa kese acilmistir kuzum :)
Doktorum gel muayene edelim dedi bakalım şimdi hastaneye gidiyorum. İç çamaşırı değişirken de 1 saat sonra falan baya su gibi damladı akıntı ama ne olacağı belli olmaz tabi

Bugün kontrole gittim, nst normal, hala gelmeye niyeti yok bizimkinin Cumaya kadar gelmezse Cuma günü yatış yapacakmış gibi gelin dedi doktorum. Suni sancı ile tetikleyecek belki de doğumu, hiç istemiyorum suniden korkuyorum İnşallah gerek kalmaz. Kafası aşağı inmiş, yüzü görünmüyor dedi. Kasılmalarım da düzensiz ama şiddetli. Belki gelir cumaya kadar. İnşallah

İnsallah o zamana kadar kendisi gelir sağlıkla. Benim de pazartesi doluyor 40 hafta henüz bir şey konuşmadık doktorla ama en son 6 Mayıs demişti muhtemelen doğumu başlatacak önümüzdeki hafta içi. Hepimiz sağlıkla alalım kuzuları kucağımıza inşallah

Eger bebegin suyu ise devami gelir. Ama o akintida normal degil
Pijamana gectiyse yani. Sen bakar ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…