Hanımlar ben hastaneye yattım. Bebeğin suyuymuş. Aynı zananda enfeksiyonum varmış vajinal. 8-10 saat beklicez eğer başlamazsa biz başlatıcaz doğumu dedi doktor. Dua edin benim için Olur mu Bebeğime enfeksiyon vs bulaşmasın sağlıkla doğsun kuzum
Bugün kontrole gittim, nst normal, hala gelmeye niyeti yok bizimkinin Cumaya kadar gelmezse Cuma günü yatış yapacakmış gibi gelin dedi doktorum. Suni sancı ile tetikleyecek belki de doğumu, hiç istemiyorum suniden korkuyorum İnşallah gerek kalmaz. Kafası aşağı inmiş, yüzü görünmüyor dedi. Kasılmalarım da düzensiz ama şiddetli. Belki gelir cumaya kadar. İnşallah
Hanımlar ben hastaneye yattım. Bebeğin suyuymuş. Aynı zananda enfeksiyonum varmış vajinal. 8-10 saat beklicez eğer başlamazsa biz başlatıcaz doğumu dedi doktor. Dua edin benim için Olur mu Bebeğime enfeksiyon vs bulaşmasın sağlıkla doğsun kuzum
bana da böyle bişe lazımdı zaten kurallı yetişen çocuk sorumluluk sahibi oluyor bizi de annem öyle yetiştirdi çoğunlukla şimdi hayatta değil tavsiye de alamam etrafta da çok aklı selim kimse yok "kucağa alma alışır efsanesi insanları" var alıp okusam uygulayabildiklerimi uygularım ki bebişle ikimizde birbirimizi anlayalım... onların dili de bu tarz uygulamalar çünkü
Canım ben yurtdışında olduğumdan ingilizcesini aldım ve gerçekten severek okuyorum ancak kitap özetle 'rutin' kitabı. Sabah 7 den itibaren saat saat hatta yarım saatte bir ne yapacağını söylüyor. Perdeyi açacağın saatten, kahvaltını etmen gereken saate kadar tavsiye veriyor. Bazı annelere çok ağır gelebilir ancak tecrübesiz birçok anneye çok yardımı olmuş kitabın. Özellikle ilk çocuksa rutin uygulamak daha kolay oluyor. Böylece kendi boş zamanlarını da bilip kendine, evine vakit ayırabiliyorsun. Eğer rutin uygulamayacaksan hiç alma ben sana emzirme kısmını çeker gönderirim ingilizce okurum dersen. Zaten önemli yerlerin altlarını çizdim :))
İstersen rutin kısmının da fotografını gönderebilirim. Ben rutini uygulayacağım ama bana ağır gelen şeyler de var yapar mıyım bilmiyorum. Kendime uyarlayarak uygulayacağım. Mesela saat 10 dan sonra bebekle göz temasını kesmek gerekiyormuş ve gece emzirmelerinde asla oyun, göz teması vs yok. 2 hafta içinde çok düzenli uyuyacağını söylüyor. İlk haftalarda da uyumayı reddeden çocuğu maks 10 dk ağlatabilirsiniz diyor vsvs. Bakalım kıyabilecek miyim :)
Ancak şu noktada yazara katılıyorum; yorgun olan anne bebeğine de tahammülsüz oluyor, bir süre sonra sütü de azalıyor. Bebeğin ilk haftalar işkenceye dönüşüyor. Bebek istediğinde emzirmektense rutinin bebek ve anne için sağlıklı olduğunu savunuyor. Deneyip göreceğiz :)
Bebek arabamiz geldi cok begendik biz minnos bisi.
Katlaninca el cantasi gibi oluyor 6kilocuk.
2 de tulum almistim kiza yazlik onlarda geldi Sevdik bir posta esimle