Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bebek arabamiz geldi cok begendik biz minnos bisi.
Katlaninca el cantasi gibi oluyor 6kilocuk.
2 de tulum almistim kiza yazlik onlarda geldi Sevdik bir posta esimle

güzel günlerde kullanın canım, hafif olması büyük avantaj

sagolasin ayy nezamandir arastiriyordum travel asla istemiyordum baston icinde erken bu isimi gorecek

travel bebek için cok konforlu, ebeveyn için taşıması ve bagajda yer tutması eziyet.ilk kızımda kraft Twist travel almıştım , sürüşünden inanılmaz memnundum, taş, çukur falan hic sarsmiyor.simdi nasipse yine onu kullanicaz, sonrasinda da satmayı planlıyorum daha 5 çocuk büyütür masallah.

bu arada sunnybaby otomatik sallanan beşik alanınız kullananiniz var mı kızlar?almak almamak arası gidip geliyoruz..

hadi hayırlısı bakalım cnm, herkesi bir bir doğuma yolluyoruz güzel haberler bekliyoruz...

Ya ne güzell herkes birer birer yavrularına kavuşuyor, darısı sağlıkla, bekleyenlerin başına inşallah
Bebek arabamiz geldi cok begendik biz minnos bisi.
Katlaninca el cantasi gibi oluyor 6kilocuk.
2 de tulum almistim kiza yazlik onlarda geldi Sevdik bir posta esimle
Biz de araba bakıyoruz, ne zamana dışarı çıkılır belli değil gerçi ama... Hangi marka ve model tercih ettin acaba?

Bunu aldim.
Babyhope BH-3075 lavida çift yönlü bebek arabası 799,00 TL yerine 614,00 TL

Benim de tüm camlarım fransız malesef. Eşim ve kayınvalidem başladılar temizlik yapmaya eve aylardır elimi süremeyince acayip pis bebekler gelmeden temizlensin rahatsız olmasınlar dedik. Ben de kıyafetlerini yıkıyorum daha yeni ama asla ayakta duramıyorum durumlar çok fena inşallah bir an önce hallolur herşey. Yıkanacak o kadar çok kıyafet vs var ki iki bebek olunca her türlü yükü de 2 kat oluyor

Keske biri de bnm.isimi yapsa bnmkiler anca burun kivirir yapmazlar yapilani da begenmexler kendi annemde dahil esime de kadin cagrcam yoksa dedim oda virus fln bulasr dye yardim ediyo yoksa elini surmez

Keske biri de bnm.isimi yapsa bnmkiler anca burun kivirir yapmazlar yapilani da begenmexler kendi annemde dahil esime de kadin cagrcam yoksa dedim oda virus fln bulasr dye yardim ediyo yoksa elini surmez

Ah canım keşke azıcık gücüm olsa da kendim yapsam kayınvalidem çok pis biridir kendide söyler yani sevmiyor temizlik yapmayı. Eşimde talimat verince yapar ama öyle tertemiz değil kayınvalidem dün tezgah üstünde kullandığımız bezle yer siliyordu düşün. Uyardım bu seferde bozuldu ama napayım en az 2 ay daha bizimle kalacak söylemem gerekiyor

Benim annem 5dk mesafede yapmiyor is falan.
Gelmiyoda pek sitemimle geliyor
O rahatina duskun gerci.
Esim yardim ediyor benimde.
Camlari beraber sildik.
Evi supuruyor.
Bulasik mak. falan bosaltiyor.
Yani annemden iyi en azindan

Benimde annem öyle
Kadina is demede ne dersen de.
Asla sevmiyor supursun silsin yapmak istemiyor.
Yapsada ustun koru supuruyor kendi evinde de öyle.
Banada yapma diyor.
Nasil yapmayalim ya
Cok rahatlar cok.

Dogumdan sonrada muhtemel kalmicak kalsada 2-3 gun is yapmaz.
Dua ediyorum cabuk toparlanim diye

Inşallah çabucak toparlanırız canım benim kendi annem yapar ya çok şükür ama şimdi uçak seferleri falan kapalı gelemiyor. Kayınvalidemin yapmadığını duyunca da şok oluyor hatta. Neyse ki şükür eşlerimiz yapıyor en azından

Kızlar hepimiz bu ay bebeklerimizi bekliyoruz Allahın izniyle; benim 2,5 yaşında kızım var ve ben şimdiden lohusa depresyonuna giriyo gibiyim, kızımda uzun süre yaşadım bilmiyorum o yüzdenmi yine aynı şeyleri yaşayacağımı düşündüğümdenmi bu haldeyim.. her şeyi kafama takıyorum her şeyin olumsuz tarafınıda mutlaka düşünüyorum. Doğum korkusu, doğum sonrası emzirme süreci meme yaraları, besleme, doydumu doymadımı sütüm yetersizmi, eşimle olacak fikir uyuşmazlıkları, evde ilgime muhtaç olan küçük kızım... bisürü şey halbuki yeterki sağlıkla kucağımıza alalım her şey yaşanıp geçip gidiyo, önemli olan sağlıkla kavuşmak inşallah.. sizide bunaltmak istemiyorum, sanırım şimdiden kendi kendimin psikoloğu olmalıyım.

Benimde annem icin sasiriyorlar.
Hem yakin hem genc niye gelip sana yardim etmiyo diyorlar.
Annem temizlik yapmayi sevmiyo.
Cocuga bakar ama temizlik yapmaz o da öyle.
Arkadaslarim bile gelip yardim etmek istiyor ben ortalik yuzunden istemiyorum kimseyi evde.
Oldugu kadar napim.
Bi gun toz aliyorum
Bi gun kapi siliyorum
Bi gun banyoyu temizliyorum.
Esim supuruyo ben vileda yapiyorum.
Kız dogunca oda oda temizlerim uyku aralarinda napim.
Ya da birini alirim dip kose icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…