Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
tr_lelli benimde öyle şu an sadece eşimle bana yemek ve kızıma yemek yoğurt falan yapıp kızımla oyun oynuyoruz ve mutfağı tezgahı toparlıyorum, çamaşır atıyorum, eşimde süpürge ortalık toplama bulaşık makinesini kaldırma çocuk uyutma falan yapıyo ve ikimizde nerdeyse tüm gün hiç oturmuyoruz,ben belki akşamları 1 saat uzanabiliyosam uzanıyorum ondada kızım yanımdan ayrılmıyo, sürekli yemek saati meyve saati kefir/yoğurt saati hep ayaktayım, yemek yedirme kısmınıda eşime bırakmıyorum hemen pes ediyo ben oyun oynatarak yediriyorum, onun dışında camlar kapılar perişan halde ev sadece süpürülmüş durumda o kadar, şükür hastane çantamı geçen hafta hazırladım o bari çıktı aradan.

Ben artık yapamıyorum canım ya keşke öyle az da olsa yapabilsem şimdi bebeklerin çamaşırını astım öldüm resmen yoksa aklımda yapayım dediğim o kadar iş var ki. Aynen canım dediğin gibi genel temizlik olsun da toz olmasın bebekleri rahatsız etmesin gerisi doğumdan sonra da yapılır artık. Ama işte benim doğumdan sonra da vaktim olmayacak gibi bu sene çok karışık bir sene kardeşimin düğünü görümcemin nişanı var. Korona bitse mi iyi bitmese mi bilemedim

Benim oglan buyuk sukur kendini kurtardida tembel tayfa benimkiler.
Hazircilar..
Haalimi goruyorlar biraz becerebildikleri kadar yapiyolar iste.
Aslinda kimseden medet ummamakda isime geliyor.
Minnet duygusunu sevmiyorum.
Allah muhtac etmesin..

Iste oyle insanda cileden cikarir beni ama ne diyeyim allah sabir versin esim yardim ediyor bu surecte saat 2 den beri koltuk siliyor cok titizdir allahtan

Bu benim sistem ☺ hergun birsey yaoiyoruz bugun stor yikama isine grirstik ama canimiz cikti ne zormus

Tercrübeli anneler ben haziran annesiyim. Pijama gecelik alırken kararsız kaldım.bi tane güzel gecelik takımı aldım.şimdi 1 pijama 1 gecelik mi yoksa 2 pijamamı alsam kararsızım. En çok hangisi işe yarar? Doğum şekli belli değil.

Zaten hergun ev mi supurulur benim bi el suourgem var sadece onunla esim aliyor kabasini o kadar oda 2 gunde 1 felan tr_lelli Y yapayalniz1
Ben supuruyorum her gun.
Fantom dikey var bende
Esim evdeyse o supuruyo hafta ici genelde ben.
Tv karsisinda yeniyo bisiler.
Hele simdi pide susam
Dinlene dinlene supuruyorum oda oda.

ben 1 sabahlik gecelik
2 pijama takm aldim.
Hepsini goturcem.
dogumdan cikinca sonda oluyor gecelik kullaniliyor.
Ayaga kalkinca sonda cikariliyor pijamaya geciyosun(kan vs olur diye 2 takim is goruyor)

M moon cum oncelikle seni tebrik ediyorum
Ben bugun dogurmazsam sanirim birdaha dogurmam balkonum kapali oldugundan tum yayinti orda temizleyip yikayip camlarini sildim halilari kaldirdim evi komple supurup camasir suyuyla paspasladim sonra 2 cocugumun ve esimin yazlik kisligini yaptim simdide ocaga yemek koydum ha birde yolluklari silkeledim

Ben supuruyorum her gun.
Fantom dikey var bende
Esim evdeyse o supuruyo hafta ici genelde ben.
Tv karsisinda yeniyo bisiler.
Hele simdi pide susam
Dinlene dinlene supuruyorum oda oda.
Sirf onyuzden pide nadir aliyoruz biz bnmki de fantom kirmizi olandan esim onunla supuruyo arada yetiyo bizim eve egilince daha cok migdem yaniyor onu fark ettim

Dorothyy canım yukarda bahsettiğin rutin kitabı türkiyede var mı? Adı ne bir de?
Canım varmış türkiyede. Buradan bir arkadaş bakmıştı ismi mutlu bebek bakımıymış sanırım. Yazarı gina ford istersen d&r ın internet sitesinde yazar adıyla bir arat ben alırken çevrilen dillerde türkçeyi de görmüştüm muhtemelen bulursun :)

37+2 den merhaba 8 kat merdiven indirim çıktım 3 kere hareket etmek çok güzel geliyor ama oturunca totomu kaldirasim gelmiyor :/ valla masAllah size neguzel temizlikler yapıyorsunuz

Ben 2 gecelik 1 pijama olarak aldım .. geceliğin daha kullanışlı ve daha rahat olacagını düşünüyorum

37+2 den merhaba 8 kat merdiven indirim çıktım 3 kere hareket etmek çok güzel geliyor ama oturunca totomu kaldirasim gelmiyor :/ valla masAllah size neguzel temizlikler yapıyorsunuz
Ya ya 6 saatlik temizligin sonucu nedense sadece sol ayagim bukadar sisiyor hatta ayagimi oynatamaz hale geliyor sag ayak incecik

Eklentiler

• 20200502_211500.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 50

Ben de haziran annesiyim ama mayis sonu da olabilir. Benim ilki sezaryandi. İlk hafta kesinlikle gecelik giymek iyi geldi bana. Altina sadece depend giyebiliyordum. Yoksa pijama giy, cikart zahmetli geliyordu. Dikisler aciyordu. Ama yine de biraz toparlaninca geceligin altina hamile pijamasinin altını giydim. Hani beli gobegi de alacak sekilde oluyor ya. Lastigi de ayarlanabiliyor. Onlari iyice iyilesene kadar giydim mesela ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…