Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Normal doğumu bekleyen arkadaşlar, siz yapıyor musunuz bilmiyorum ama bana doktorum günde en az 15-20 kere squat yani çömelme hareketi yap demişti. Fark ettim ki ben ne zaman evde bu hareketi yapıp yürüsem bebek baskı yapmaya başlıyor, kasılmalar oluyor. Daha sık yapıcam o yüzden.
Gerçekten suni sancı ya da sezeryan istemiyorm

2 dogumumuda suniyle yaptim getcekten bu defa istemiyorum ne denediysem kendi sancim olmadi bunda da neler yapiyorum ama tik yok zaten butun gun ayaktayim ve yogun ev isi yapiyorum yuruyus merdiven cikma hurma yemekte cabasi uzun zamandir mesane kismindan girip belden cikan siddetli agrilarim var ama nst de bisey yok tahliller temiz acilmada yok ama.bu agrilara dayanamiyorum artik

Ya ya 6 saatlik temizligin sonucu nedense sadece sol ayagim bukadar sisiyor hatta ayagimi oynatamaz hale geliyor sag ayak incecik
Benim de hep sağ ayağım şişiyor Sol ince Bugün doktora giderken ayakkabı bulamayıp eşimin spor ayakkabılarından giyecektim nerdeyse Sonra bi tane kendi sporumu buldum, iplerini gevşettim iyice, öyle gittim

Benim de hep sağ ayağım şişiyor Sol ince Bugün doktora giderken ayakkabı bulamayıp eşimin spor ayakkabılarından giyecektim nerdeyse Sonra bi tane kendi sporumu buldum, iplerini gevşettim iyice, öyle gittim
Ben ayakkabi giymeyi 1 hafta once biraktim şapıdık terlik giyiyorum

Bende de hiç sancı çıkmıyor nst’de ya Geceleri bazen uyutmayacak kadar kasılmalarım oluyor ama hiçbi zaman düzenli olmadı, yani doğumu başlatmıyor. Ne yapıcam bilmiyorm. İnternetten bakıyorum nefes egzersizi, rahatlamak için müzik, çömelme hareketi vs. Dua ediyorum, benim ilk doğumum. Tecrübe eden hiçkimse suni sancıya iyi demedi korkuyorum o yüzden

Yok valla bazi vucutlar gercekten dogal sanci uretmiyor benim.bu 3. Ama yok yok

Ben ilk dogumumda 6 cm açılma ve sancıyla gitmeme ragmen bebek icerde kakasını yapmış diye doktorum dogumu hizlandirmak icin suni sanci verdi 1 saatte dogurdum şükür. Suni sancı da olsa surekli degil dakikada bir vuruyor 10 sn sürüyor. Nefes teknikleri çok işe yarıyor nefes alıp vermeyi kontrollü yapınca dogum cabuk oluyor korkmayın sancı gelince pozitif düşünüp sakin nefes alın Allah hepimize kolaylik versin

Evet çok da kendimi kasmak istemiyorum aslında suni sancı konusunda pozitif olmaya çalışıyorum, etkiliyor çünkü. Doktorum da dedi. Endişeli, tedirgin bi ruh hali çok kolay olabilicek bi doğumu çok zor bi doğuma dönüştürebilir diye. Ama işte her ne kadar kendimi sakinleştirmeye çalışsam da içten içe gerilim oluyor galiba Gelmiyor bebiş Nefes al ver derken biraz rahatlıyor insan o gerçek

Ben hiç bişey yapamıyorum açıkçası zaten evde saga sola hep dönüyorum merdiven inip çıkmak istiyorum bu hafta bitsin öyle

Evet çok da kendimi kasmak istemiyorum aslında suni sancı konusunda pozitif olmaya çalışıyorum, etkiliyor çünkü. Doktorum da dedi. Endişeli, tedirgin bi ruh hali çok kolay olabilicek bi doğumu çok zor bi doğuma dönüştürebilir diye. Ama işte her ne kadar kendimi sakinleştirmeye çalışsam da içten içe gerilim oluyor galiba Gelmiyor bebiş Nefes al ver derken biraz rahatlıyor insan o gerçek

çok sağol canım
Ya ya 6 saatlik temizligin sonucu nedense sadece sol ayagim bukadar sisiyor hatta ayagimi oynatamaz hale geliyor sag ayak incecik
Ay 6 saat nası kalıyorsunuz ayakta? Ben 1 saat sonra dinlenmek zorunda kalıyorum helal valla

Hic hazirlikli degilim yani suan suyum gekse allah korusun evden cikmam 2 saat
Ben doğum çantamı hazırlarken içinde ne olduğunu telefonun not defterine yazdım. Eksikler bir iki var, kendime notlar da aldım. Çıkmadan bi kontrol edicem notlarımı :) tabi fazla heyecan yapmazsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…