3 gunonce muayeneye diye gidip dr seni yatiriyorum deyince bi farkindalik geldiHic hazirlikli degilim yani suan suyum gekse allah korusun evden cikmam 2 saat
Ya aksama kadar temixlik yapiyirum iftardan once ustunkoru bi dus alip cikiyorum yemegi meyvesi bulasigi bitrdi beni3 gunonce muayeneye diye gidip dr seni yatiriyorum deyince bi farkindalik geldi
Hickimse de hamile.kadin az yardim edeyim demez hergun daha da agirlasiyoruz allahtan az kaldi bebisleri kucagimiza almayaYa aksama kadar temixlik yapiyirum iftardan once ustunkoru bi dus alip cikiyorum yemegi meyvesi bulasigi bitrdi beni
Gecmis olsun ikinizin de saglikli olmasina sevindim. Saglikla buyutun bebeginiziGünaydın hanımlar 37+3 tüm suyum.geldi.1 gün öncede kontrolüm vardı gittim herşey normaldi.Günlerin yorgunlugu vardı aslında sonunda çıktı.O günüde çok yorulmuştum.Suyum gelmiş meğersem.Ben altıma kaçırdım zannettim doktora.dedigim gibi hemen gel dedi.bizde çıktık gittik.Bebegin gercekten suyu gelmiş ve çok geç kalmışım.Sadece 1 cm açılma varmış ve bebek çok yukarıdaymış.Daha kanala düşmemiş düşün.suni sancı vererek 12 saat sancı çekecektim ve inmeme ihtimalide var bebeğin.ayrıca mikrop kapma.durumuda var şu çoktan geldiği için.Bende daha önce benim gibi yaşayan örnekler olduğunu düşünerek sezeryan istedim.Boşu boşuna sancı çekimiyim diyerek.iyikide olmuşum.hiç pişman değilim.icim rahat.tabiii sezeryan sonrası ağrılar var.Cektik bitti sayılır. Toparlama aşaması dayım.bebegim erken geldimi için biraz zayıf.bunada şükür tabii.3040 gr.dogdu.
Çok teşekkür ederimGecmis olsun ikinizin de saglikli olmasina sevindim. Saglikla buyutun bebeginizi
Gozunuzaydin ve gecmis olsunHiç korkmayın herşey yoluna giriyor bir şekilde ben çok korkuyordum herşeyden ama Rabbim yardım ediyor.Hakkınızdan hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun inşallah.1 mayıs annesi oldum.Mayısın sonlarını beklerken.Bu işler nasib işleri gerçekten.Birbirimize çok dua edelim.Hamişlerimiz Rabbim yardımcımız olsun.
Bir arkadaş yazmış doğum hikayesini güzel çok hoşuma gitti.İnsani normal doğuma teşvik ediyor.Hamislere cesaret veriyor.Ben bile cesaretlendirdiyse.O yüzden korkmayın arkadaşlar ben mecbur kaldım sezaryana.Gebelik zehirlenmesi de bende başladığı için artı su önceden geldigi için 12 saatlik bir süre bebegin ,benim mikrop kapmamiz içinde bir sebep olacaktı.Şükürler olsun bu ihtimallerin hepsi bir anda gitti.Karar verince.Sizlerde iyi düşünün son dakka bir durumla karşılarsanız pişman olacağınız bir karar olmasın.Hamişlerimiz az kaldı azcık daha sabr.Bir de kendini çok yoran hamişlerimiz dikkat edin lütfen kendinize ben kendime dikkat edemedim.Ha bire iş ha bire iş yaptım.Yapacaginiz zamanda en azından sürekli dinlenin.
Gözün aydın canımCanlarim dogum oldu ayrintili anlatacagim biraz kendime geleyim
Ben ilk kizimda aldm cokta memnundum bu kizimdada kullanicam sunny baby ekektrkli besigi onerrim canimtravel bebek için cok konforlu, ebeveyn için taşıması ve bagajda yer tutması eziyet.ilk kızımda kraft Twist travel almıştım , sürüşünden inanılmaz memnundum, taş, çukur falan hic sarsmiyor.simdi nasipse yine onu kullanicaz, sonrasinda da satmayı planlıyorum daha 5 çocuk büyütür masallah.
bu arada sunnybaby otomatik sallanan beşik alanınız kullananiniz var mı kızlar?almak almamak arası gidip geliyoruz..
Gözünüz aydın masallah sağlıklı doğması önemli benimkide 40 doldu 3150 kilosu doğunca daha da az çıkabilir 33 haftaya kadar hep önde gidiyodu sonra kilo almadıGünaydın hanımlar 37+3 tüm suyum.geldi.1 gün öncede kontrolüm vardı gittim herşey normaldi.Günlerin yorgunlugu vardı aslında sonunda çıktı.O günüde çok yorulmuştum.Suyum gelmiş meğersem.Ben altıma kaçırdım zannettim doktora.dedigim gibi hemen gel dedi.bizde çıktık gittik.Bebegin gercekten suyu gelmiş ve çok geç kalmışım.Sadece 1 cm açılma varmış ve bebek çok yukarıdaymış.Daha kanala düşmemiş düşün.suni sancı vererek 12 saat sancı çekecektim ve inmeme ihtimalide var bebeğin.ayrıca mikrop kapma.durumuda var şu çoktan geldiği için.Bende daha önce benim gibi yaşayan örnekler olduğunu düşünerek sezeryan istedim.Boşu boşuna sancı çekimiyim diyerek.iyikide olmuşum.hiç pişman değilim.icim rahat.tabiii sezeryan sonrası ağrılar var.Cektik bitti sayılır. Toparlama aşaması dayım.bebegim erken geldimi için biraz zayıf.bunada şükür tabii.3040 gr.dogdu.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Bir an önce iyileş bebeğinle daha güzel ilgilen inşallah. Kilosu çok da az değil çabucak toparlar annesi. Rabbim ikinize de sağlık versin.Günaydın hanımlar 37+3 tüm suyum.geldi.1 gün öncede kontrolüm vardı gittim herşey normaldi.Günlerin yorgunlugu vardı aslında sonunda çıktı.O günüde çok yorulmuştum.Suyum gelmiş meğersem.Ben altıma kaçırdım zannettim doktora.dedigim gibi hemen gel dedi.bizde çıktık gittik.Bebegin gercekten suyu gelmiş ve çok geç kalmışım.Sadece 1 cm açılma varmış ve bebek çok yukarıdaymış.Daha kanala düşmemiş düşün.suni sancı vererek 12 saat sancı çekecektim ve inmeme ihtimalide var bebeğin.ayrıca mikrop kapma.durumuda var şu çoktan geldiği için.Bende daha önce benim gibi yaşayan örnekler olduğunu düşünerek sezeryan istedim.Boşu boşuna sancı çekimiyim diyerek.iyikide olmuşum.hiç pişman değilim.icim rahat.tabiii sezeryan sonrası ağrılar var.Cektik bitti sayılır. Toparlama aşaması dayım.bebegim erken geldimi için biraz zayıf.bunada şükür tabii.3040 gr.dogdu.
Ben ilk kizimda aldm cokta memnundum bu kizimdada kullanicam sunny baby ekektrkli besigi onerrim canim
Günaydın hanımlar 37+3 tüm suyum.geldi.1 gün öncede kontrolüm vardı gittim herşey normaldi.Günlerin yorgunlugu vardı aslında sonunda çıktı.O günüde çok yorulmuştum.Suyum gelmiş meğersem.Ben altıma kaçırdım zannettim doktora.dedigim gibi hemen gel dedi.bizde çıktık gittik.Bebegin gercekten suyu gelmiş ve çok geç kalmışım.Sadece 1 cm açılma varmış ve bebek çok yukarıdaymış.Daha kanala düşmemiş düşün.suni sancı vererek 12 saat sancı çekecektim ve inmeme ihtimalide var bebeğin.ayrıca mikrop kapma.durumuda var şu çoktan geldiği için.Bende daha önce benim gibi yaşayan örnekler olduğunu düşünerek sezeryan istedim.Boşu boşuna sancı çekimiyim diyerek.iyikide olmuşum.hiç pişman değilim.icim rahat.tabiii sezeryan sonrası ağrılar var.Cektik bitti sayılır. Toparlama aşaması dayım.bebegim erken geldimi için biraz zayıf.bunada şükür tabii.3040 gr.dogdu.
Aslinda bebegi sallamak cok da iyi degil huzursuz bir bebekse ayrı tabi benim kizim 3 yasinda ve hala sallanmadan uyumuyo sallamaya alistirdigim icin cok pismanim bence kendi kendine uyumasini saglamak daha iyiçok teşekkür ederim canım, internette hic yorum yoktu tereddüt ettik..
çok rahat bisey belli, ben yemek yaparken fln o en azından uyur sallana sallana yanımda diye düşündüm.
Aslinda bebegi sallamak cok da iyi degil huzursuz bir bebekse ayrı tabi benim kizim 3 yasinda ve hala sallanmadan uyumuyo sallamaya alistirdigim icin cok pismanim bence kendi kendine uyumasini saglamak daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?