Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
A Alkossl 3 yaş çok fazla Allah yardımcın olsun, biz 1 yaşında bıraktık sallanmayi.2 yaşından beri kendi kendine uyuyor çok şükür.kitapti bilmeceydi oyundu
yarim saat yanında duruyorum

Herkese selamlar canlarim

Dün saat 9 da hastane yatis islemleri baslamisti.hemsire ve hasta bakici geldi onluguku getirdi su toto.havalandirmali olandan neyse gidyim onuda sonra damar yolu actilar bana supriz sondalitabi hemsire dedi senn2.normal.yapmis kadinsin korkma ya allah bismillah dedik neyse takti hic acimadi.sade hafif bir b ir.yanma oldu ama alismasi bir 10.dakka suruyor.ilginc bir.duygu.sonra beni yattim sedye geldi gittk.odaya beni aldilar ameliyat yatagina oturdum belde igne oldu.yine.aci yok hersey guzel sonra.yattim ama ayaklarimi hissetmemek sanko.su ustunde.ters duruyormus etkisi his hosuma gitmedi hic 3 4 kere.midem.bulandi kuscak gibi oldum .cok uzunnsure gibi geldi bana.cayip sıķıldım.neyse 10 da bebek dogdu.yanimamgetirdiler.dogumhanede huzunler gozyasi oldu cok guzel bir andi.sonra gene beni.sedyeye aldilar tuhaf bir.sey ya hic bir sey hissetmemek bulutlarin ustunde gibisin.neyse geldik 4 saate.sakin ayak.hissetmemek kotu oturamamak yatarken emzirmek sıkinti verdi bana.sonra uyusukluk.gidince agrigeliyor vs sonra uyusukluk gidince yurudum.hemsire diyor cokniyisin aci esiginmi yuksek.evet dedim sabah agri kesici igne vurdu totomu acitti vala yirtmis derimi zilli.simdi bana sorarsaniz ben normal dogumu tercih ederim.gercekten.sancini cekince.gerisi kolay normwl.dogumda ayni gunnayaktasin hala bunda karin dikisi agriyor yururken normal baska

Ayy tekrar gozun aydin canim
Agriydi ya en korktugumuz cok mu agri oluyor yani agri kesici rahatlatiyor mu? uyuyabildin mi gece.
Bir de bugun taburcumu olacaksin

Ya ne güzel yazdın oyle. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Oyy masallah ya gözün aydın sağlıkla büyüsün çok geçmis olsun

De
Sağlıkla analı babalı büyüt inşallah bebeğini benim de 20 mayıs sezaryen hafiften korku sardı

Gecmis olsun canim saglikla buyut bebegini ayrica hicde zayifdegil annesi

Aslinda bebegi sallamak cok da iyi degil huzursuz bir bebekse ayrı tabi benim kizim 3 yasinda ve hala sallanmadan uyumuyo sallamaya alistirdigim icin cok pismanim bence kendi kendine uyumasini saglamak daha iyi
4 yasini gecti ve halaa salliyoruz kolik bebekler sallanmadan buyuyemiyor malesef

Gözünüz aydın, darısı da bize

Gözünüz aydın Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin

Cok haklisin hem huzurlu bi bebekse sallamayada gerek kalmaz insallah

A Alkossl 3 yaş çok fazla Allah yardımcın olsun, biz 1 yaşında bıraktık sallanmayi.2 yaşından beri kendi kendine uyuyor çok şükür.kitapti bilmeceydi oyundu
yarim saat yanında duruyorum
Malesef hala alisamadi kendi kendine uyumaya park besigini hala terk etmedi orda yatiyo ve sallanmiyo ayaklarim kopuyo yatirana kadar

gozun aydin Allah anali babali buyutsun saglikla buyutmeyi nasip etsin cok kiskandin benim de artik yarin dogurmam lazim çiksin artik kime benziyo merak ediyorum

moon83 hoşgeldi minik prenses dünyamıza 2 normal doğum üstüne sezeryan oldun zorlanman çok normal
sezeryan neticede bir ameliyat ne yazık ki zor yanları var..
ama merak etme çabuk toparlıyor insan anormal bir durum olmadıkça, maksimum 3 gün..bir de niye yatarak emziriyosun spinal diye mi ki? ben oturarak emzirmistim direk

Ayy tekrar gozun aydin canim
Agriydi ya en korktugumuz cok mu agri oluyor yani agri kesici rahatlatiyor mu? uyuyabildin mi gece.
Bir de bugun taburcumu olacaksin
Simdi taburcu oldum cnm eve gidiyoruz agri.oluyir igne vuruluyor.3.tane.falan vurdular.bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…