Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Valla cnm memeden asagisini hic hiasetmedim 4.5.saat anca.o gecti oyle yavas yavas oturdum

çok teşekkür ederim canım, internette hic yorum yoktu tereddüt ettik..
çok rahat bisey belli, ben yemek yaparken fln o en azından uyur sallana sallana yanımda diye düşündüm.
Ztn hzli sallamio ya cok rahat hafif muzikleri de var minik minik kademeli sallio hizladan yavasa yada yavastan hizliya secenekleri de var heryere drme tasnio ben gece emzrdikten sonra uykuya dalamiosa koyar icine sureyi ayarlar uyrdm olece uyrdu oda.

Çok yoruyor artk, hele çömelmeyi yaparken çok zorlanıyorum , bacaklarım çok ağrıyor ama korkumdan bırakmıyorm. Vaktim azaldı çünkü
Baya azalmış senin günün Rabbim bir avazda kurtarsın seni ve bizleri kafana çok takmamaya çalış çünkü korku da engelliyor sancıyı ben de hep sünni sanci aldım dier doğumlarımda nefes egzersizi önemli sanci anında özellikle merdiven in

Simdi taburcu oldum cnm eve gidiyoruz agri.oluyir igne vuruluyor.3.tane.falan vurdular.bana
Allah anali babali saglikla buyutsun 1 gunde taburcu etmisler.iyi bari normalde sezaryende 2 gun normal dogumda 1 gunde taburcu ediyorlar

Kızlar bende perşembe günü doğum yaptım anca toparlanıyorum. Kimseyi korkutmak moral bozmak değil amacım ama gerçekleri yazıcam Epidural +spinal sezeryan oldum. Belden iğne vurulurken canım cok yandı elektrik çarpmış gibi oldu. Tüm dokunmaları hissettim çocuğu ittirip çıkarmalarını falan. Bayilcak gibi oldum midem bulandı. 6 saat sonra yürüttüler 10 saat sonra hiç doğum yapmamış gibi zinde ve ayaktaydım.
( Tabi verilen iğne ilaçların etkisiyle) 1 gün kaldım hastanede.Emzirmem çok acılı ve ağrılı oldu sütüm gelmedi ama ilk ağız sütünü alsın kanallar açılsın diye emzirmeye çalıştım. Bi süre sonra emzirirken yerleri tekmeledim acıdan. Emzirmez hale geldim mosmor oldu.Nerdeyse çatlayıp kanayacaktı. Hemsireye sordum doğru bi şekilde emziriyosun dediği halde.Eve geldikten sonra ertesi gün kötüleştim tuvalete bile gidemez oldum. Bi hemşire bulduk evde iğne yaptırıyorum. Yoksa halim harap. Hem kasık ağrısı oluyor hem dikiş. Göğüslerim feci yara oldu. Lansinohu 2 aydır kullanmama rağmen işe yaramadı. Doktor panthenol verdi o biraz iyi geldi.Mamajoo elektrikli pompa vardı.Iyi bi makina.Yavaştan sağmaya başladım süt gelmeye başladı.Ama yetmez. Şimdilik iyileşene kadar mama+Anne sütü veriyoruz siringayla.Zaten doymuyor ağlıyor 60cc bitiyor.Cogu zaman. Ilaclar ignelerle idare edip bol bol bebişi beslemekle geçiyor günlerimiz. Bayada bez gidiyor.Hastanede 1 geceye 2 gecelik yetti. Bence pijama çok zor olur. Bol bol hasta bezi yada depend götürün. Kanama, tuvalet vs çok lazım oluyor sondayı ayağa kalkcaginda cikariyolar. (Doğuma girerken uyuştuktan sonra taktılar ) Hiç külot kullanmadım.Bebise alt üst 3 takım 5 zıbın +1 5li hastane çıkışı götürdüm anca yetti. 2 gün çok yorulduk. Sonra kv geldi biraz nefes aldık. Gun geçtikçe daha iyiye gidiyor Bizden böyle

Evin içinde turluyorum sürekli ama illa gece oluyor kasılmalar, sancılar; hiç düzene girmiyor ya Sıklaşmıyor, cumaya kadar günüm var, doğum başlamazsa cuma hastaneye yatış Hayırlısı diyorum artık

Kızlar benim bat 2 mayıstı ve normalde tarihlerim hiç şaşmaz, fakat hala adet olamadım.
Her ay göğüs ağrım yumurtlamadan hemen 1 yada 2 gün sonra olurdu, bu defa bata 5 gün kala oldu ve bat tarihinden 1 gün önce göğüs ağrım geçti, bat tan 1 gün önce test yapmıştım negatifti, sorum şuki; göğüs ağrım geçtiğine göre büyük ihtimal gebelik yokmudur?

Kızlar benim bat 2 mayıstı ve normalde tarihlerim hiç şaşmaz, fakat hala adet olamadım.
Her ay göğüs ağrım yumurtlamadan hemen 1 yada 2 gün sonra olurdu, bu defa bata 5 gün kala oldu ve bat tarihinden 1 gün önce göğüs ağrım geçti, bat tan 1 gün önce test yapmıştım negatifti, sorum şuki; göğüs ağrım geçtiğine göre büyük ihtimal gebelik yokmudur?

Kızlar bende sezeryan oldum bugun 16 gün oldu bana acilden giris yapilmisti kendi doktorum saat 16:30,da gelmisti acilde tedavi gordum ben nst tansiyon serum falan takildi 17 nisan 20:15 de yatis yapildi cikisim da 19 nisan saat 18:00 oldu yani ben nerdeyse 3 gün hastanede kaldim saat dilimini doldurmadan cikarmadilar hatta cikis aninda recetem yazilip receteye giris no yazildiktan sonra taburcu oldum

ne güzel her şe yolunda gitmiş tekrar gözün aydın.1 gece mi kaldınız eve döndünüz mü merak ettim.bi de süt geldimi hemen

neden o kadar uzun sürdü erken doğum falan mıydı ?

çok geçmiş olsun epidurali az mı verdiler acaba bu kadar acı hissetmeniz normal mi ki bilemedim. yine de sağlıkla yavrunuza kavuşmuşsunuz sütünüz de geliyormuş, darısı bizim başımıza

neden o kadar uzun sürdü erken doğum falan mıydı ?
Hayir normalde 24 yada 27 nisandi ben kontrol icin gitmistim tahlil sonuclarimi göstermek icin birde tarihi kesinleştirmek icin tansiyonum cok yüksek cikti kendi doktorumda o gün nobetciydi acilde riske atamam.dedi bu tansiyonla eve gonderemem dedi nst ye girdim 2 defa tansiyonum ara ara ölculdu doktorumla karar verdik o an

anladım peki yüksek dediğinde tansiyonunuz kaçtı ? bir de sanki sizle daha önce kan uyuşmazlığı konusunda yazışmıştık, bu konuda bebek doğunca sıkıntı oldu mu size tekrar uyuşmazlık için aşı yapıldı mı??

14/9 cikti evet kan uyusmazligi vardi evrak doldururken belirttim zaten soruyolar formda hemsire hanim doldurdu sezeryan sonrasi sabahi hemsire hanima tekrar hatirlattim evet bebeklede uyusmazlik var doktor bey recete yazdi dedi igne gelince hemen yapacaz dedi ve iğne vuruldum

Sanirim 72 saat icinde kan uyusmazligi varsa igne olmak lazim cunku birinci cocuktan sonra diger cocuklari etkilemesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…