Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sanirim 72 saat icinde kan uyusmazligi varsa igne olmak lazim cunku birinci cocuktan sonra diger cocuklari etkilemesin diye
anladım canım. benim daha doğuma var haftaya 37 haftam çarşamba günü sezeryan için gün alacağım. bakalım benimkinin kan grubu benle uyumlu mu olacak, dediğin gibi hastane kan uyuşmazlığı olayını takip ediyordur zaten.

Evet soruyolar eşlerin kan grubunu

Merhaba herkese. Ben dün akşam 8-8.30 gibi doğum yaptım. Kendi sancılarım düzenli olmadığı için akşam 6 gibi suni sancı verildi ve ondan sonra rahim açılmam çok hızlı oldu ve bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Göğüs ucum çok acıyor yalnız ne zaman alışırım acaba emzirmeye

RH oluyor sanirim ben negatif esim pozitif bebek pozitif
Kan uyuşmazlığı anne negatif baba pozitif olunca oluyor.ilk doğumdan sonra vücut tanisiyormus.ilk doğum sonrası 72 saat icinde iğne olunuyor.2.gebelikte 24. Haftaydi sanırsam bir iğne daha.2.dogum sonrası bir iğne daha.benim 3.gebelik 24. Haftada bir daha vuruldum.herhalde doğum sonrası yine yerim

Kesin gibi görünüyor aman bir tane daha yedik yeriz alişti bünyebenim 2.ci bu 28. Haftada vuruldum birde dogum sonrasi

Hayirli olsun canim

yok 2 tür kan uyuşmazlığı var. bizde ki de AB0 ( A-B-Sıfır) uyuşmazlığı mesela. ben 0Rh+'im eşim ise ARh+.. ilk kızım ARh+ doğdu ve sarılıktı. doktor AB0 uyuşmazlıgından dedi. anne karnındaylen benim 0 olan kan grubumun enzimleri bebeğe geçerek onun kanının yıkılmasına sebep olabiliyormuş. ama her bebekte olacak diye bir şey yokmuş. şimdi 5 mayısta doğum yapacam, bakalım bu kız kanını kimden aldı ve sarılık yaşayacak mıyız stresten ölecem bunu düşünmekten

Tam hayalim

Himm doğrudur canım.simdi hatırlıyorum da 2.cocugumda sarılık çok uzun sürdü.kan grubunu babasından negatif ligini de benden almıştı ortaya karışık oldu kan grubu çok çok emzirdim mavi ışığa girmeden kurtardık şükür şimdi yine bu bebegide çok sık emzirmem lazım hastanede cocugada eziyet kan ver çocuğun ağlamaları falan içini sızlatıyor insanın.gogusler mecbur mahvoluyor.icini çeke ceke emziriyirsun.analik işte

Kartalice_35 çok geçmiş olsun cnm , umarım biran evvel toparlarsin.. göğüs ucu yarası hepimizin kabusu maalesef
kiyafete değmesin uçların, göğüs kalkanin yoksa bir cevizi 2 ye kırıp içini bosalt ve uclarina kapatip atletini giy demisti bir koca karı teyze:) epey işe yariyormus haberin olsun..
ben en başından beri epidural spinal sezeryan istemediğimi söylüyorum doktoruma, o da bir anestezi görsün öyle karar verirsiniz diye tatli tatli beni ikna etmeye çalışıyor aylardir.Yok tentene temas ,yok hemen emzirmek,yok selfiler yok o anı görmek, bu bende bir fobi anlatamıyorum , şimdi 7 Mayıs'a anestezi randevum var 9 aydır netim ben bu konuda dicem uyutun beni , umarım arıza çıkmaz

Ben de ilkinde genel anestezi ile oldum bu seferde öyle istiyorum daha hiç konuşmadık bu konuyu ama inşallah ısrar etmez

Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Canım sedasyon diye bişey var hem genel uyumamış oluyorsun hem de çabuk kendine geliyorsun. Sersemletiyo ben ilkinde ameliyathanede vermişlerdi bebeğin çıkışını falan hatırlamıyorum uyku uyanıklık arası Dr na danışın bence

Ben de ilkinde genel anestezi ile oldum bu seferde öyle istiyorum daha hiç konuşmadık bu konuyu ama inşallah ısrar etmez
Bende spinalden korkuyorum acikcasi.
Oglumda genel oldum.
Bunda da genel istiyorum aslinda ama esim surekli diyorki yasa o anı gör hemen falan diyo.mAma korkuyorum o sesler ittirmeler mide bulantisi oluyo diyorlar o anlari gormek yasamak istemiyorum.
Bizde konusmadik hic dr. ile

Herkeste olmuyor canim o aksine cok guzel geciyor sersemlik olmuyor hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…