Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de ameliyat videoları izlemeyi çok seven biri olarak spinal olmak istiyorum hatta önümde örtü bile olmasın izlemek görmek istiyorum ama muhtemelen doğum günü bu cesaretimden eser bile kalmicak

ben ilk doğumumu mecburen spinal ile yaptım. hem tansiyon çook yüksekti hem de karnım toktu, uyutmak istemedi anestezi uzmanı. ama hiç pişman olmadım. ne başım döndü ne de kötü hissettim. 2 saat sonrası da normale döndüm yavaş yavaş. bebeğimle de rahat ilgilendim. o yüzden şimdi de spinal istiyorum. hem o ana şahit olabilmek hem de o ayılma sıkıntılarını yaşamamak için. sonuçta genel anestezi de bir ayılma süresi var ve bebeğim o arada bensiz kalsın istemiyorum. ama tabi her bünye aynı değil. uzmanınızla her korkunuzu vs paylaşın, en iyisini o bilecektir

Kurdum bugun ben:)

süper ya her yere taşı ,cok sever inşallah bebislerde biz de rahat ederiz.
Trendyolda sıfırı 520 tl ,
2. elini bulduk nerdeyse hic kullanmamislar bebek sallanmaktan hoslanmamis 350 tl'ye..
eşimin elinden gelir onu sifirdan daha temiz dezenfekte eder, sanırım 2.elini alicam

Bende 2014 te 320 ye almstm benmki 10 aya kadar yatti

Bende 2014 te 320 ye almstm benmki 10 aya kadar yatti

Verilen paraya değer kesinlikle,kuzenim ve bir arkadaşım kullanmıştı onlar aslında cok önerdiler, al cok rahat edersin diye..
günde 1 saat fazla zamanım kalsa daha ne isterim

Ahh ahh daha once de dedim ya 2 dogumumda da kendi sancim olmadi bazi bunyeler dogal sanci uretmiyor nedenini cok arastirdim ama bulamadim ne yaptiysam kendi sancimi getirememistim hatta 2.gebeligimde hic unutmam 6 km yol yurumustum yinede suni sanciyi yedim yani pes artik suan 38 deyiz 3 gun once 15 gundur devam eden ve belime vuran siddetli agri ve kasilmalar ickn dr a gittim nst de dahi sanci cikmadi hani 1 cm bile acilma yoktu dr bile hayret etti bukadar kasilmaya ustelik 3.dogum kesinlikle en az 3 cm acilma bekliyordum sasirdkm dedi

Aynisinin 2.elini letgodan aldim.cok temiz ve saglam cikti ustelik 70 tl gibi komik bir rakama aldim sadece sapkasi yok tepesi de ben kendim cibinlik alicam üzerine

merhabalar 20 haftalık gebeyım ıkı hogsumde alt ıc yanlar yogun bu sekıl delık delık oldu bı fıkrı olan yasayan yada yasamıs olan varmı pandemı nedeniyle hastaneye gıdemıyorum korkuyorum cevap verırsenız cok sebınırom

Eklentiler

• IMG_20200503_175948.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar bir sorum olacak. Ne normal hayatımda ne de gebelik boyunca hiç akıntım olmadı. 36.haftamı doldurdum. Yaklaşık bir haftadır önce şeffaf sonra kremi sonra da çökelek kıvamında ara ara akıntım oluyor. Sadece peçeteye silince ya da yıkarken görüyorum iç çamaşırımda hiç görmedim. Kaşıntı, yanma, koku yok. Buna mı bağlı bilmiyorum ama sadece ayaktayken kasık bölgemde yanma gibi bir şey oluyor. Oğluşum mu baskı yapıyor nedir çözemedim. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Civilde o beşiği 160 liraya almıştım ben. Çok ta güzel çıktı. Ama elektrikli değil

bu cok rahat benimde oglumdan kalma var ama elektrikli diil
yatak odasi icin aldim ayrica ama bundan olanida salonda kullanicam.
Gunduz odaya git gel yapmak istemiyorum yanimda dursun.

Gogusler buyudugu icin gozenekler genislemis olabilir

Vallahi korkucak birsey yok spinalde bnde aksine genelden korkuyorum yillar once sedyeden dusurulen bir kadin duymustum kaburgasi zarar gormustu saniyirdu ki dogumdan kaynakli kamera kayitlarina baktirinca cikmis
Genelden korkum yok kurtajimda da genel oldum odaya gelmeden kendime gelmistim.
Onlar dozunu ayarliyor ameliyathanede genelde ayiltiyorlar.
Panik atak var bende korkum o heycan yaparsam gerci bayiltirlar oyle biis olsa o an

Ben de ameliyat videoları izlemeyi çok seven biri olarak spinal olmak istiyorum hatta önümde örtü bile olmasın izlemek görmek istiyorum ama muhtemelen doğum günü bu cesaretimden eser bile kalmicak
Ben o an doktoruma sorucam sizce? diye

Gogusler buyudugu icin gozenekler genislemis olabilir
ınternetten baktım kotu seyler yazıyodu gercı gebelıkte falan degıl genel anlamda ama bende su sıra doktora gıdemıyorum malum olaylardan dolayı belki topıkte yasamıs yada yasayan vardır diye dusundum tesekkur ederımçm

Salincak istiyordum bende.
Pilli muzikli olanlardan ama asiri pahali.
2.ellerine baktim onlarda cosmus ne fiyatlar cekmisler öyle.
yatacagi 4-5ay kiyamadim okadar vermeye ya

Genelden korkum yok kurtajimda da genel oldum odaya gelmeden kendime gelmistim.
Onlar dozunu ayarliyor ameliyathanede genelde ayiltiyorlar.
Panik atak var bende korkum o heycan yaparsam gerci bayiltirlar oyle biis olsa o an
Kurtaj olurken deem tecrubem Vr bnmde genele fakat ayilmam yarim saati bulmustu kendime gelememistim bir turlu belkide bna agr geldi

Ooo google a parmagim agriyor yazsaniz eklem kanseri cikarsiniz takilmayin gebelikte neler neler oluyor daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…