Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende sadece sol ayagim 3 kati sistigi icin google a yazdim damar tikanikligi cikti

tr_lelli 6erym Dblmnyx84
ilk kızımı elektrikli olmayanla büyüttüm , 6 ay falan nöbetleşe sallayarak beşiği eşimle..o yüzden bu kez elektrikli otomatik sallanan alalım mi dedigimde ilk defa aman ne gerek var demedi haldır haldır araştırıyor elektriksiz olanlarin fiyati daha uygun keske sallanmadan uyusalar da elektrikli ye gerek kalmasa ama nerdeeeee

Salincak istiyordum bende.
Pilli muzikli olanlardan ama asiri pahali.
2.ellerine baktim onlarda cosmus ne fiyatlar cekmisler öyle.
yatacagi 4-5ay kiyamadim okadar vermeye ya

şuan alıp kullanacağım şeyleri direk işim bitince satma odakliyim, etrafımda doğuracak kimsem kalmadi ihtiyacı olan..
sen de satarsın sonuçta hor kullanmayacaksin

Merhaba arkadaslar
Konu açtim ama kimse yazmadi. 38+2 haftalik hamileyim. İki gündür çok akintim vardi bugunde kanlı geldi biraz. Telaş yapip acile gittim. Doktor çok ilgisizdi sadece baktı rahim ağzı kapalı dedi geri gönderdi. Yine aynı şekilde akintilarim var. Bu haftada normal dedi ama yaşayaniniz varmi boyle bir durumu

Nisanin gelmistir nisan gelisinden sonra dogum 72 saat icinde baslar acilma sanci yoksa dr lar eve gonderir sancin baslarsa yada suyun gelirse oyle git

Gözünüz aydın

Ben de az önce sordum bu soruyu. 36+0 dayım. Bir haftadır bende de akıntı var ama kanlı değil. Önce şeffaf geldi bir gün sonra krem renginde bu aralar da çökelek kıvamında. Neden oluyor anlamadım. Doktora 37+4 te gitcem inşallah o zamana kadar bir sıkıntı çıkmaz.

Enfeksiyondur bazen mantar enfeksiyonlari kasintisiz gecer sizinki mantari tarif ediyor bende de var ama.idrar tahlilim temiz cikti kasintida yok dr fitil vermisti kullanmadim zarari yok gibi

Ben de çok görmek istiyorum ama aynı şekilde korkuyorum da. Kızımda ameliyathanede uyandırmışlardı yarı uyur yarı uyanık direk bebeğim dediğimi hatırlıyorum tek kelime söyledim defalarca bebeğim bebeğim diye ama sonrasında yavaş yavaş ayılınca sanki daha rahat oldu bilmiyorum da. İnşallah en rahat nasıl edeceksek öyle olur ben aslında en çok bebekler ikiz ya çok mu minik doğacaklar sağlıkları nasıl olacak onu öğrenmek için tamamen bayılmasam mı diyorum ama korkuyorum işte ya

Aa benimde tansiyonum çok yüksekti ve toktum aynı şekilde yapmak istediler ama iğne tutmadı bende tansiyondan dolayı sonra anestezi uzmanı genele dönüyoruz dedi sonrası yok bende

Nisanin gelmistir nisan gelisinden sonra dogum 72 saat icinde baslar acilma sanci yoksa dr lar eve gonderir sancin baslarsa yada suyun gelirse oyle git
Peki doktor neden oyle birsey soylemedi. Açikcasi.nişan nasil olur bilmiyorum. Bir.keremi.gelir yoksa gün gün parça parçada gelir mi nisan. Sümüksü akınti oluyor aradada hafif kanli.
Acılma mi başliyordur acaba

Sümüksü uzun yoğun bazen kanlı oluyor. Doktorda bi dövmedigi kaldi beni. Her akintida doktora gelinmez oyle dogum baslamaz her akintida dedi ilk gebeligim bilmiyorum dedim. Acikcasi cok kaba davrandi soracagim soruyuda soramadim acilma yok eve git 4 cm olmadan zaten yatirmiyoruz hastaneye dedi gonderdi

Salincak istiyordum bende.
Pilli muzikli olanlardan ama asiri pahali.
2.ellerine baktim onlarda cosmus ne fiyatlar cekmisler öyle.
yatacagi 4-5ay kiyamadim okadar vermeye ya

O kadar pahalanmış ki hepsi. Kızımda aldıklarımın fiyatıyla arasında dağlar kadar fark var ama mecbur bazı şeylerin ikincisini almamız lazım Allah yardım etsin hepimize

Kızlar ben kızımda travel sistem bebek arabası almıştım ama çok rahattı hafifti hatta bebek arabası hala taş gibi 3,5 yaşında kızım çok kullandık. Travel sistem olduğu için puseti vardı yanında. Ama şimdi bebek arabasını sonra alalım diyoruz çünkü yazın burada olmuycaz ister istemez kullanmıycaz sonra alırım o yüzden diyorum. Ama bu sefer tek puset var evde. Hastaneden çıkışta birini kucakta çıkarmakta pek istemiyorum sanki. Sizce ne yapayım bebek arabasını diye set olarak alayım mı yoksa sadece 1 puset alayım sonra da tek bebek arabası mı alırım

Ben şimdilik bir puset aldım ikinci elden, güzel temiz bir şey. Bence öyle yapın bir puset alın diğer bebeğe de.

Doğum yapan arkadaşlar, gözünüz aydın. Sağlıkla mutlulukla büyütün bebeklerinizi. Ben evde bana yardımcı kimse olmayınca çok fazla giremiyorum foruma. Malum büyük çocuklar da evde olunca hepsi ayrı ilgi bekliyor. Allahtan eşim evde ve yemek işlerini o hallediyor. Şimdi geriye doğru gidip okuyamadığım sayfalara göz atayım

Gözünüz aydın mooncugum. 2 dogumu da tecrube etmis biri olarak fikirlerin onemli benim icin acikcasi cunku ara ara sezaryen mi olsam diye dusunmuyor degilim ne yalan soylim. Ilk dogumumda bi cesaret normale girmistim ama simdi sezaryenle doguranlar cok iyi rahat dedikce aklim celiniyordu açıkçası

Enfeksiyondur bazen mantar enfeksiyonlari kasintisiz gecer sizinki mantari tarif ediyor bende de var ama.idrar tahlilim temiz cikti kasintida yok dr fitil vermisti kullanmadim zarari yok gibi
Teşekkür ederim cevabınız için. Doğum belirtisi olabilir mi acaba diye düşündüm. O beni endişelendirdi. Sona gelmişken bir sorun oluşmaz inşallah

Zaten stresli bir dönemdeyiz. Doktorların bir kısmı halimizi hiç anlamıyor. Bir sorun olmadığını bilsen zaten gitmezsin. Şu virüs ortamında çok da meraklı değiliz acillerde risk altına girmeye. Gittiğiniz hastane muhtemelen devlet. Bence kendi doktorunuza bir randevu alın. Benim doktorum her seferinde kan gelirse hiç bekleme gel diyor. Endişelenmeyin tabiki. Eğer bebeğiniz dönmüşse doğum pozisyonu almışsa sorun değil ama makat gelişi pozisyonundaysa sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…