Bende sadece sol ayagim 3 kati sistigi icin google a yazdim damar tikanikligi ciktiınternetten baktım kotu seyler yazıyodu gercı gebelıkte falan degıl genel anlamda ama bende su sıra doktora gıdemıyorum malum olaylardan dolayı belki topıkte yasamıs yada yasayan vardır diye dusundum tesekkur ederımçm
Ooo google a parmagim agriyor yazsaniz eklem kanseri cikarsiniztakilmayin gebelikte neler neler oluyor daha
Salincak istiyordum bende.
Pilli muzikli olanlardan ama asiri pahali.
2.ellerine baktim onlarda cosmus ne fiyatlar cekmisler öyle.
yatacagi 4-5ay kiyamadim okadar vermeye ya
Nisanin gelmistir nisan gelisinden sonra dogum 72 saat icinde baslar acilma sanci yoksa dr lar eve gonderir sancin baslarsa yada suyun gelirse oyle gitMerhaba arkadaslar
Konu açtim ama kimse yazmadi. 38+2 haftalik hamileyim. İki gündür çok akintim vardi bugunde kanlı geldi biraz. Telaş yapip acile gittim. Doktor çok ilgisizdi sadece baktı rahim ağzı kapalı dedi geri gönderdi. Yine aynı şekilde akintilarim var. Bu haftada normal dedi ama yaşayaniniz varmi boyle bir durumu
Gözünüz aydınMerhaba herkese. Ben dün akşam 8-8.30 gibi doğum yaptım. Kendi sancılarım düzenli olmadığı için akşam 6 gibi suni sancı verildi ve ondan sonra rahim açılmam çok hızlı oldu ve bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Göğüs ucum çok acıyor yalnız ne zaman alışırım acaba emzirmeye
Ben de az önce sordum bu soruyu. 36+0 dayım. Bir haftadır bende de akıntı var ama kanlı değil. Önce şeffaf geldi bir gün sonra krem renginde bu aralar da çökelek kıvamında. Neden oluyor anlamadım. Doktora 37+4 te gitcem inşallah o zamana kadar bir sıkıntı çıkmaz.Merhaba arkadaslar
Konu açtim ama kimse yazmadi. 38+2 haftalik hamileyim. İki gündür çok akintim vardi bugunde kanlı geldi biraz. Telaş yapip acile gittim. Doktor çok ilgisizdi sadece baktı rahim ağzı kapalı dedi geri gönderdi. Yine aynı şekilde akintilarim var. Bu haftada normal dedi ama yaşayaniniz varmi boyle bir durumu
Enfeksiyondur bazen mantar enfeksiyonlari kasintisiz gecer sizinki mantari tarif ediyor bende de var ama.idrar tahlilim temiz cikti kasintida yok dr fitil vermisti kullanmadim zarari yok gibiBen de az önce sordum bu soruyu. 36+0 dayım. Bir haftadır bende de akıntı var ama kanlı değil. Önce şeffaf geldi bir gün sonra krem renginde bu aralar da çökelek kıvamında. Neden oluyor anlamadım. Doktora 37+4 te gitcem inşallah o zamana kadar bir sıkıntı çıkmaz.
Bende spinalden korkuyorum acikcasi.
Oglumda genel oldum.
Bunda da genel istiyorum aslinda ama esim surekli diyorki yasa o anı gör hemen falan diyo.mAma korkuyorum o sesler ittirmeler mide bulantisi oluyo diyorlar o anlari gormek yasamak istemiyorum.
Bizde konusmadik hic dr. ile
ben ilk doğumumu mecburen spinal ile yaptım. hem tansiyon çook yüksekti hem de karnım toktu, uyutmak istemedi anestezi uzmanı. ama hiç pişman olmadım. ne başım döndü ne de kötü hissettim. 2 saat sonrası da normale döndüm yavaş yavaş. bebeğimle de rahat ilgilendim. o yüzden şimdi de spinal istiyorum. hem o ana şahit olabilmek hem de o ayılma sıkıntılarını yaşamamak için. sonuçta genel anestezi de bir ayılma süresi var ve bebeğim o arada bensiz kalsın istemiyorum. ama tabi her bünye aynı değil. uzmanınızla her korkunuzu vs paylaşın, en iyisini o bilecektir
Peki doktor neden oyle birsey soylemedi. Açikcasi.nişan nasil olur bilmiyorum. Bir.keremi.gelir yoksa gün gün parça parçada gelir mi nisan. Sümüksü akınti oluyor aradada hafif kanli.Nisanin gelmistir nisan gelisinden sonra dogum 72 saat icinde baslar acilma sanci yoksa dr lar eve gonderir sancin baslarsa yada suyun gelirse oyle git
Sümüksü uzun yoğun bazen kanlı oluyor. Doktorda bi dövmedigi kaldi beni. Her akintida doktora gelinmez oyle dogum baslamaz her akintida dedi ilk gebeligim bilmiyorum dedim. Acikcasi cok kaba davrandi soracagim soruyuda soramadim acilma yok eve git 4 cm olmadan zaten yatirmiyoruz hastaneye dedi gonderdiBen de az önce sordum bu soruyu. 36+0 dayım. Bir haftadır bende de akıntı var ama kanlı değil. Önce şeffaf geldi bir gün sonra krem renginde bu aralar da çökelek kıvamında. Neden oluyor anlamadım. Doktora 37+4 te gitcem inşallah o zamana kadar bir sıkıntı çıkmaz.
Salincak istiyordum bende.
Pilli muzikli olanlardan ama asiri pahali.
2.ellerine baktim onlarda cosmus ne fiyatlar cekmisler öyle.
yatacagi 4-5ay kiyamadim okadar vermeye ya
Ben şimdilik bir puset aldım ikinci elden, güzel temiz bir şey. Bence öyle yapın bir puset alın diğer bebeğe de.Kızlar ben kızımda travel sistem bebek arabası almıştım ama çok rahattı hafifti hatta bebek arabası hala taş gibi 3,5 yaşında kızım çok kullandık. Travel sistem olduğu için puseti vardı yanında. Ama şimdi bebek arabasını sonra alalım diyoruz çünkü yazın burada olmuycaz ister istemez kullanmıycaz sonra alırım o yüzden diyorum. Ama bu sefer tek puset var evde. Hastaneden çıkışta birini kucakta çıkarmakta pek istemiyorum sanki. Sizce ne yapayım bebek arabasını diye set olarak alayım mı yoksa sadece 1 puset alayım sonra da tek bebek arabası mı alırım
Gözünüz aydın mooncugum. 2 dogumu da tecrube etmis biri olarak fikirlerin onemli benim icin acikcasi cunku ara ara sezaryen mi olsam diye dusunmuyor degilim ne yalan soylim. Ilk dogumumda bi cesaret normale girmistim ama simdi sezaryenle doguranlar cok iyi rahat dedikce aklim celiniyordu açıkçasıHerkese selamlar canlarim
Dün saat 9 da hastane yatis islemleri baslamisti.hemsire ve hasta bakici geldi onluguku getirdi su toto.havalandirmali olandan neyse gidyim onuda sonra damar yolu actilar bana supriz sondalitabi hemsire dedi senn2.normal.yapmis kadinsin korkma ya allah bismillah dedik neyse takti hic acimadi.sade hafif bir b ir.yanma oldu ama alismasi bir 10.dakka suruyor.ilginc bir.duygu.sonra beni yattim sedye geldi gittk.odaya beni aldilar ameliyat yatagina oturdum belde igne oldu.yine.aci yok hersey guzel sonra.yattim ama ayaklarimi hissetmemek sanko.su ustunde.ters duruyormus etkisi his hosuma gitmedi hic 3 4 kere.midem.bulandi kuscak gibi oldum .cok uzunnsure gibi geldi bana.cayip sıķıldım.neyse 10 da bebek dogdu.yanimamgetirdiler.dogumhanede huzunler gozyasi oldu cok guzel bir andi.sonra gene beni.sedyeye aldilar tuhaf bir.sey ya hic bir sey hissetmemek bulutlarin ustunde gibisin.neyse geldik 4 saate.sakin ayak.hissetmemek kotu oturamamak yatarken emzirmek sıkinti verdi bana.sonra uyusukluk.gidince agrigeliyor vs sonra uyusukluk gidince yurudum.hemsire diyor cokniyisin aci esiginmi yuksek.evet dedim sabah agri kesici igne vurdu totomu acitti vala yirtmis derimi zilli.simdi bana sorarsaniz ben normal dogumu tercih ederim.gercekten.sancini cekince.gerisi kolay normwl.dogumda ayni gunnayaktasin hala bunda karin dikisi agriyor yururken normal baska
Teşekkür ederim cevabınız için. Doğum belirtisi olabilir mi acaba diye düşündüm. O beni endişelendirdi. Sona gelmişken bir sorun oluşmaz inşallahEnfeksiyondur bazen mantar enfeksiyonlari kasintisiz gecer sizinki mantari tarif ediyor bende de var ama.idrar tahlilim temiz cikti kasintida yok dr fitil vermisti kullanmadim zarari yok gibi
Zaten stresli bir dönemdeyiz. Doktorların bir kısmı halimizi hiç anlamıyor. Bir sorun olmadığını bilsen zaten gitmezsin. Şu virüs ortamında çok da meraklı değiliz acillerde risk altına girmeye. Gittiğiniz hastane muhtemelen devlet. Bence kendi doktorunuza bir randevu alın. Benim doktorum her seferinde kan gelirse hiç bekleme gel diyor. Endişelenmeyin tabiki. Eğer bebeğiniz dönmüşse doğum pozisyonu almışsa sorun değil ama makat gelişi pozisyonundaysa sıkıntıSümüksü uzun yoğun bazen kanlı oluyor. Doktorda bi dövmedigi kaldi beni. Her akintida doktora gelinmez oyle dogum baslamaz her akintida dedi ilk gebeligim bilmiyorum dedim. Acikcasi cok kaba davrandi soracagim soruyuda soramadim acilma yok eve git 4 cm olmadan zaten yatirmiyoruz hastaneye dedi gonderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?