Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
O kadar pahalanmış ki hepsi. Kızımda aldıklarımın fiyatıyla arasında dağlar kadar fark var ama mecbur bazı şeylerin ikincisini almamız lazım Allah yardım etsin hepimize
Kesinlikle
Ben oglandan kiyafet falan saklamistim ama bu kız olunca isler degisti tabi.
Ana kucagi, besik saklamistim.
Onlari kullanicam.
Yurutec ve pusetde arkadasim verdi.
Bende oyun halisi, mama sandalyesi, araba ayrica y.odasina besik aldim.
salincakda gozum kaldi ama ne bilim pahali geldiler gozume ya elim almaya gitmedi.

Bir de baska istemedigim icin cocuk elimdekileri cikaricam zamanla.
Uyg. satmayi dusunuyorum bir cogunu.
sattiklarimlada yine kiyafet,oyuncak bisiler alirim.

Benimde ikincileri almam gerekiyor anakucağı puset bebek arabası beşik bildiğin baştan bebek alışverişi yapıyorum kızımın çok kıyafeti vardı yepyeni ama erkeğe yine herşeyi baştan alıyoruz kıza da alıyoruz ilk 3 ay mevsim değişti kızım ağustos sonunda doğmuştu. Şimdi yazlık şeyler lazım ikisine de

Ayyokdr haklisinki gercekten. Öyle kaba davrandiki. Ben kan gorünce endişelendim ne olur ne olmaz bi sikinti olmasin diye gittim. Bugunde pazar yasak var birde mecbur devletin acile gittim. Bi bilgilendirmede alamadim normal bu zamanlar gelir boyle akinti dedi. Ntsde sancida cikmadi.
Kimsede bu haftalarda bu durumu yasamadi sanirim burda

Bebek normal pozisyonu almis ultrason bakti durumu iyi şükür. Rahim ağzi kapali dedi. Ama iste ara ara akinti ve kilcal damar çatlamis gibi kan geliyor sanirim acilmaya hazirlaniyor ben oyle anladim

Aa benimde tansiyonum çok yüksekti ve toktum aynı şekilde yapmak istediler ama iğne tutmadı bende tansiyondan dolayı sonra anestezi uzmanı genele dönüyoruz dedi sonrası yok bende

geçmiş olsun :) ne zaman oldu bu. ben ilk kızımın doğumunda yani 2 mayıs 2018'de yaşadım bunları. tansiyonun kaçtı?

Bebek normal pozisyonu almis ultrason bakti durumu iyi şükür. Rahim ağzi kapali dedi. Ama iste ara ara akinti ve kilcal damar çatlamis gibi kan geliyor sanirim acilmaya hazirlaniyor ben oyle anladim
İnşallah bir sorun çıkmaz. Bebeğin doğum pozisyonu almış haftanı da doldurmuşsun. Suyun gelirse anlarsın zaten. Kasılmaların da başlarsa 10 dakikada bire düşerse gidersin. Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah

Peki doktor neden oyle birsey soylemedi. Açikcasi.nişan nasil olur bilmiyorum. Bir.keremi.gelir yoksa gün gün parça parçada gelir mi nisan. Sümüksü akınti oluyor aradada hafif kanli.
Acılma mi başliyordur acaba
Nisan denilen sey pembe renk sumuksu akintidir hepsi birden de gelrbilir azar azar arada gelebilirde mesela bende hic gelmedi bir arkadasimda 2 gun boyunca gelmis tek seferde gelende var herkeste dogum belirtisi baska

Teşekkür ederim cevabınız için. Doğum belirtisi olabilir mi acaba diye düşündüm. O beni endişelendirdi. Sona gelmişken bir sorun oluşmaz inşallah
Dogumla.ilgisi yok bahsettigijiz sey.mantar belirtisi kesik peynir sut gibi gelir onda akinti dr lar fitil veriyorlar boyle durumlarda ihmal etmeyin dogumu tetikleyebiliyormus bana da dr demişti

Ay kusura bakmayinda paralarim ben oyle dr u o nasil bir konusma sekli hamile kadinla.konusuyor icini rahatlatacagina dovup odadan kovsaymis bari terbiyesiz

Ay kusura bakmayinda paralarim ben oyle dr u o nasil bir konusma sekli hamile kadinla.konusuyor icini rahatlatacagina dovup odadan kovsaymis bari terbiyesiz
Sormayin çok kabaydi ve alttan muayene icin yat dedi ilk defa alttan muayene oldum.tedirgindim bagirdi ac bacaklarini ac diye cok canimi acitti ozelde doktrum vardi oraya gidicem bu hafta ici dogumuda orda yapmayi dusunuyorum artik bugunden sonra

Nisan denilen sey pembe renk sumuksu akintidir hepsi birden de gelrbilir azar azar arada gelebilirde mesela bende hic gelmedi bir arkadasimda 2 gun boyunca gelmis tek seferde gelende var herkeste dogum belirtisi baska
İnternette nişan resimlerine bakiyorum benziyor bendekine. Azar azar geliyor sanirim nişan oluyor. Yarin yada oburgun özele gidicem. Arada kuvvetli bi sancim oluyor nefesimi kesiyor ama geciyor gun icinde bir iki kere anca oluyor sıklaşmadi henüz

Genelden korkum yok kurtajimda da genel oldum odaya gelmeden kendime gelmistim.
Onlar dozunu ayarliyor ameliyathanede genelde ayiltiyorlar.
Panik atak var bende korkum o heycan yaparsam gerci bayiltirlar oyle biis olsa o an
9
Korkutmak istemem ama kürtajda uyguladıkları genel anestezi değil sedasyon. Yani uyutuyorlar sadece, ilaçların dozu daha düşük hemen uyanıyorsun ve solunum cihazına baglanmiyorsun. Basit bir işlem sayılır. Ikisini de yaşadım. Kurtajdan sonra bir ameliyat oldum ve genel anestezi aldım doğal olarak. Sonrasında o ilaçlar vucudumdan atılana kadar kaç gün sıkıntı çektim. Boğazım tahriş olmuştu makineye bağlandığımdan. Ameliyat yerimden çok kafam gözüm ağrıdı. Ilk doğumum da epidural anestezi ile oldu. Anesteziden kaynaklı hiçbir sıkıntım olmadı. Hem de o anı yaşamak paha biçilemez. Bence sağlık acısından gerekli olmadıkça doktorlar da doğumda genel anesteziyu tercih etmiyorlar.

O nasıl doktor öyle ya. Zorla calisiyo heralde sinir oldum. Bence de özeldeki doktoruna git.

Hayrlı olsun, Allah analı babalı büyütsün
Peki suni sancı zorladı mı? Bana da gerekebilir sancılarım başlamadığı için, çok korkuyorum
Bi de epiduralli normal doğum mu yaptınız yoksa doğal mı?

Sormayin çok kabaydi ve alttan muayene icin yat dedi ilk defa alttan muayene oldum.tedirgindim bagirdi ac bacaklarini ac diye cok canimi acitti ozelde doktrum vardi oraya gidicem bu hafta ici dogumuda orda yapmayi dusunuyorum artik bugunden sonra
Nasil boyle birseye sessiz kaldiniz hangi hastane bu?dr adı nedir

Ben de çok korkuyordum, şu hayatta asla yapamayacağım, yapanı da anlayamacağım bir şeydi benim için ama hastaneye gittiğimde virüs dolayısıyla genel anestezi önermediğini söyledi anestezi uzmanı mecbur kaldık spinale. Kesinlikle korktuğum gibi bir şey değildi. Her şeyden önce korktuğum omura yapılan iğneyi bile hissetmedim ki zaten sakinleştirici veriyorlar sana gayet rahat bir şekilde bekliyorsun doğumun bitmesini. Bebek 15 dakikada çıkıyor ameliyat toplamda 1 saat falan sürüyor. Ameliyatın hiç bir dakikasında ağrı sızı yok. Odaya çıktığında da 1 saat falan bacaklarındaki uyuşukluk devam ediyor böylece kesiğin acısını hissetmiyorsun 1 saat. Bu da sana bebeğinle hasret giderebilmen için güzel bir fırsat oluyor.Tek şikayetim bebek çıktıktan sonra ameliyatın bitmesini beklemekti. İnsan odasına çıkıp kavuşmak için can atıyor haliyle. Doğum anına şahit olmak ve doğar doğmaz ona dokunup öpebilmek, ilk sesini duyabilmek hissinin özelliğini ve güzelliğini anlatabilmek isterdim ama yaşanmadı gerekiyor.

Acilma basliyordur ufak ufak kanama drvam etniyor ise ve suyunuz gelmediyse tehlukeli durum yoktur ama kanama devam ediyor ve artiyorsa beklemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…