Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar gunaydin bn kac gundur temizlik yapiyorim dun geceden beri adet agrisi gbi agrilarim var yorgunluktan mi yada baska birsey mi anlayamiyorum fakat hani diyoruz ya rahmime igne batiyir sanki bnmki artik sis batiyor kivaminda bir agri
Bende 4-5 gündür var o adet sancısı gibi ağrılar ve batma, genelde geceleri oluyor ama günüm yarın dolacak, daha tık yok Baskı da oluyor aşağıya doğru. Doğuma hazırlanıyor bebişler, normaldir demişti doktorum geçen kontrolümde sorduğumda.

Kizlar gunaydin bn kac gundur temizlik yapiyorim dun geceden beri adet agrisi gbi agrilarim var yorgunluktan mi yada baska birsey mi anlayamiyorum fakat hani diyoruz ya rahmime igne batiyir sanki bnmki artik sis batiyor kivaminda bir agri
Dogumunuz yakin artik. Dinlenince de gecmiyorsa bi doktorunuza gorunun

Bunu duyduguma sevindim yani normal olmasina yani sezeryana son 4 gun hic hazir degilim o kadar cok isim gucum varki

Kanala kafa dayiyordur cnm saglik.sihatle.gelsin.

Bunu duyduguma sevindim yani normal olmasina yani sezeryana son 4 gun hic hazir degilim o kadar cok isim gucum varki
Ben de bilerek işe verdim kendimi, normal yapmak istiyorum ama geleceği yok Sezeryan olmak istemiyorum. Doğum, bu sancılar belli düzende olunca başlıyormuş. Kasılmalar diye bi uygulama indirmiştim. Her seferinde onu kullanıyorum düzenli olacak mı diye ama yok Yarım saate 1 olmaya başlasa hemen hastaneye koşucam ben de

Ben sizin yerinizde olsam bugun yatar suni sanci isterdim. Dogar buyuk ihtimalle

Senin gununde dolmus canim ya allah yardimcin olsun valla normali beklemek ne zor

Çatı muayensi yaptımı doktor size
Evet, yaptı. Normal doğum yapbilirsin dedi.
Ben yapabileceğimi hiç düşünmüyordum.Ne kadr doğru bilmiyorum ama adetlerim çok sancılı olur benim, işe gidemem, 2 gün yatarım. Böyle olanlarda çatı dardır diyorlar. Doktor yapabilirsin diyince şaşırmıştım o yüzden.Şimdi böyle olunca benim de aklıma takılmıyor değil, yapamıcam mı acaba diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…