Ben 24 ağustos 2016 da yaşadım. O yüzden şimdi riskli gruptayım 2 haftada bir idrar testinde protein kaçağına bakıyor doktorum
Çatı muayenesi nasıl geçti beni birazcık geriyor bu kontrol :/Evet, yaptı. Normal doğum yapbilirsin dedi.
Ben yapabileceğimi hiç düşünmüyordum.Ne kadr doğru bilmiyorum ama adetlerim çok sancılı olur benim, işe gidemem, 2 gün yatarım. Böyle olanlarda çatı dardır diyorlar. Doktor yapabilirsin diyince şaşırmıştım o yüzden.Şimdi böyle olunca benim de aklıma takılmıyor değil, yapamıcam mı acaba diye.
aynen, ben de en başından beri devamlı idrar kan tahlili verdim. artık son gündeyim :) yarım sezeryana giriyorum
Tabi insallah gerek kalmaz ama suni sanci korkulacak bir sey degilDoktorum cumaya gel dedi, yatış yapacakmış gibi. Ben de onu bekliyorum. Suni korkutuyor beniBelki gerek kalmaz diyorum bir umut ☹
Anladim canim sen olumlu dusun yinede ilklerde 42. Haftaya kadar bekletiyorlar adacayi felan iciyorlar acilma icin hakkinda hayirlisini versin rabbimEvet ilk. Bilinmezlik de korkutuyor. Suni ile ilgili hiç olumlu şeyler duymadım, korkuyorum o yüzden. Epidural ne zaman yaparlar, suni verilince epidural yaparlar mı, işe yarar mı hiç bilmiyorum. O yüzden kafam karmakarışık.
Birkaç saniyelik bir şey çatı muayenesi. Azıcık acıyor ama abartılacak gibi değil. Uzun sürmediği için dayanılabiliyorÇatı muayenesi nasıl geçti beni birazcık geriyor bu kontrol :/
Benimde adetlerim çok sancılı olur ama hiç dar çatı ile ilgili birşey duymadım benim tahmin yukarı kalkikmis oyuzden ağrı oluyor demişti doktor
Cumaya yatış yapacak gibi gel dedi ama bakalım. Sezeyan mı olacak dedim. Yok dedi doktorum. Duruma göre bakacaz dedi.Anladim canim sen olumlu dusun yinede ilklerde 42. Haftaya kadar bekletiyorlar adacayi felan iciyorlar acilma icin hakkinda hayirlisini versin rabbim
İnşalh öyledir. SağolasınTabi insallah gerek kalmaz ama suni sanci korkulacak bir sey degil
Dogumu hizlandiriyor suni sanci. Aman dogsunlar da sag salim, sanci unutulup gidiyor.İnşalh öyledir. SağolasınBiraz da kişiden kişiye değişyor galiba. Bünyeyle alakalı olabilir suninin etkisi.
Bi yerden sonra öyle diyor insan cidden ne olursa olsun bi an önce diyeDogumu hizlandiriyor suni sanci. Aman dogsunlar da sag salim, sanci unutulup gidiyor.
İnsallah kendi sancınla gelir o zaman nst nasıl çıkıyor pekiİnşalh öyledir. SağolasınBiraz da kişiden kişiye değişyor galiba. Bünyeyle alakalı olabilir suninin etkisi.
Ben yaptırdım azıcık kastım kendimi yarın tekrar bakılıcakÇatı muayenesi nasıl geçti beni birazcık geriyor bu kontrol :/
Benimde adetlerim çok sancılı olur ama hiç dar çatı ile ilgili birşey duymadım benim tahmin yukarı kalkikmis oyuzden ağrı oluyor demişti doktor
İnsallah kendi sancınla gelir o zaman nst nasıl çıkıyor pekibende yarın sabah kafası eğer kanala girmediyse sezaryen olucam suniyi saatlerce çekip sonunda yine sezaryen olmak istemiyorum zaten çatın çok dar dedi doktor
Biz kastıkça bebeklerde gelmek istemiyo bencenst de çıkmıyor hiç sancı. Normal diyip gönderdi hep doktor. Ama bakalım inşallh kendi sancımla olur. Bana yapabilirsin dedi çatı muayenesinden sonra. O da var, suni sancıyı çekip açılma olmamasıOlumlu düşünmeye çalışıyorum o yüzden, kastıkça bu iş daha da zorlaşıyor ☹
Kızlar bende perşembe günü doğum yaptım anca toparlanıyorum. Kimseyi korkutmak moral bozmak değil amacım ama gerçekleri yazıcamEpidural +spinal sezeryan oldum. Belden iğne vurulurken canım cok yandı elektrik çarpmış gibi oldu. Tüm dokunmaları hissettim çocuğu ittirip çıkarmalarını falan. Bayilcak gibi oldum midem bulandı. 6 saat sonra yürüttüler 10 saat sonra hiç doğum yapmamış gibi zinde ve ayaktaydım.
( Tabi verilen iğne ilaçların etkisiyle) 1 gün kaldım hastanede.Emzirmem çok acılı ve ağrılı oldu sütüm gelmedi ama ilk ağız sütünü alsın kanallar açılsın diye emzirmeye çalıştım. Bi süre sonra emzirirken yerleri tekmeledim acıdan. Emzirmez hale geldim mosmor oldu.Nerdeyse çatlayıp kanayacaktı. Hemsireye sordum doğru bi şekilde emziriyosun dediği halde.Eve geldikten sonra ertesi gün kötüleştim tuvalete bile gidemez oldum. Bi hemşire bulduk evde iğne yaptırıyorum. Yoksa halim harap. Hem kasık ağrısı oluyor hem dikiş. Göğüslerim feci yara oldu. Lansinohu 2 aydır kullanmama rağmen işe yaramadı. Doktor panthenol verdi o biraz iyi geldi.Mamajoo elektrikli pompa vardı.Iyi bi makina.Yavaştan sağmaya başladım süt gelmeye başladı.Ama yetmez. Şimdilik iyileşene kadar mama+Anne sütü veriyoruz siringayla.Zaten doymuyor ağlıyor 60cc bitiyor.Cogu zaman. Ilaclar ignelerle idare edip bol bol bebişi beslemekle geçiyor günlerimiz. Bayada bez gidiyor.Hastanede 1 geceye 2 gecelik yetti. Bence pijama çok zor olur. Bol bol hasta bezi yada depend götürün. Kanama, tuvalet vs çok lazım oluyor sondayı ayağa kalkcaginda cikariyolar. (Doğuma girerken uyuştuktan sonra taktılar ) Hiç külot kullanmadım.Bebise alt üst 3 takım 5 zıbın +1 5li hastane çıkışı götürdüm anca yetti. 2 gün çok yorulduk. Sonra kv geldi biraz nefes aldık. Gun geçtikçe daha iyiye gidiyorBizden böyle
Bnmde cuma gunu sezeryanim var rabbim yardimcimiz olsun ins kolay bir sekilde dogum yaparsin suni ye gerek kalmadanCumaya yatış yapacak gibi gel dedi ama bakalım. Sezeyan mı olacak dedim. Yok dedi doktorum. Duruma göre bakacaz dedi.
yok cnm onla alakasi yok benim ilk oglumda o kilodaydi dedigin gibi.agrilar bende de oluyordu.ama 37 evda acilma sanci basladi gelmistiGaliba evet, ama benimki biraz minik, acaba gücü mü yetmiyor da uzun sürdü diyorum3 kilo
Allah yardimcinolsun olsun cnm dikkatli ol ama yemek yap buzluga at hosaf yap koy dolaba bunlar lazimmi olur cnmYanimda kimse yok ki mooncum malesef yapamak zorundayim dogumdan sonra biraz rahat olmak icin ozellikle
Kızlar ben kızımda travel sistem bebek arabası almıştım ama çok rahattı hafifti hatta bebek arabası hala taş gibi 3,5 yaşında kızım çok kullandık. Travel sistem olduğu için puseti vardı yanında. Ama şimdi bebek arabasını sonra alalım diyoruz çünkü yazın burada olmuycaz ister istemez kullanmıycaz sonra alırım o yüzden diyorum. Ama bu sefer tek puset var evde. Hastaneden çıkışta birini kucakta çıkarmakta pek istemiyorum sanki. Sizce ne yapayım bebek arabasını diye set olarak alayım mı yoksa sadece 1 puset alayım sonra da tek bebek arabası mı alırım
Aynen öyle stresli bi döneme denk geldik maalesefBiz kastıkça bebeklerde gelmek istemiyo bence
İnşallah canım allah hepimize kolaylık versinBnmde cuma gunu sezeryanim var rabbim yardimcimiz olsun ins kolay bir sekilde dogum yaparsin suni ye gerek kalmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?