Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben 24 ağustos 2016 da yaşadım. O yüzden şimdi riskli gruptayım 2 haftada bir idrar testinde protein kaçağına bakıyor doktorum

aynen, ben de en başından beri devamlı idrar kan tahlili verdim. artık son gündeyim :) yarım sezeryana giriyorum

Çatı muayenesi nasıl geçti beni birazcık geriyor bu kontrol :/
Benimde adetlerim çok sancılı olur ama hiç dar çatı ile ilgili birşey duymadım benim tahmin yukarı kalkikmis oyuzden ağrı oluyor demişti doktor

aynen, ben de en başından beri devamlı idrar kan tahlili verdim. artık son gündeyim :) yarım sezeryana giriyorum

Ay ne güzel darısı bana inşallah tansiyonum kızımın doğumunda 18-11 di doktor eve bile göndermedi direk doğuma girdim. Hatta özel hastaneydi doktorum bu zorunlu sezeryan değil o yüzden normal sezeryan ücreti ödeyeceksiniz dedi. Biz de ödemeyi yaptık sonra anestezi uzmanı dosyama acil zorunlu sezeryan yazdırınca ücreti geri ödediler bize. Şimdi de tansiyonum yükselmeye başlıyor yine korkuyorum 13-9 ları görüyorum arada.

Anladim canim sen olumlu dusun yinede ilklerde 42. Haftaya kadar bekletiyorlar adacayi felan iciyorlar acilma icin hakkinda hayirlisini versin rabbim

Birkaç saniyelik bir şey çatı muayenesi. Azıcık acıyor ama abartılacak gibi değil. Uzun sürmediği için dayanılabiliyor

İnşalh öyledir. Sağolasın Biraz da kişiden kişiye değişyor galiba. Bünyeyle alakalı olabilir suninin etkisi.
İnsallah kendi sancınla gelir o zaman nst nasıl çıkıyor peki bende yarın sabah kafası eğer kanala girmediyse sezaryen olucam suniyi saatlerce çekip sonunda yine sezaryen olmak istemiyorum zaten çatın çok dar dedi doktor

Ben yaptırdım azıcık kastım kendimi yarın tekrar bakılıcak

nst de çıkmıyor hiç sancı. Normal diyip gönderdi hep doktor. Ama bakalım inşallh kendi sancımla olur. Bana yapabilirsin dedi çatı muayenesinden sonra. O da var, suni sancıyı çekip açılma olmaması Olumlu düşünmeye çalışıyorum o yüzden, kastıkça bu iş daha da zorlaşıyor ☹

Biz kastıkça bebeklerde gelmek istemiyo bence

Hayirli olsun. Bir de cok gecmis olsun. Ne guzel ayrintili yazmissiniz. Bize de fikir olur. Ozel hastanede mi yaptınız peki?

Meme ucu agrisi bir kac haftaya gecer insallah..benim de ilkinde cok kotuydu. Tek iyi gelen sey emzirmeden sonra medacassol surmekti. Ama surup ust kisim ciplak durmam gerekiyordu bir dahaki emzirmeye kadar. Yoksa iyilesmiyordu. Kalkan koyup kapatiyordum cok acil durumlarda ama o bile iyilesmeyi engelliyordu biraz. Bu dogum icin cantama bir suru farklı cesit meme ucu kremi aldim. Mumsy'i bu hamileligimde duydum. Onu da aldim hatta.

Galiba evet, ama benimki biraz minik, acaba gücü mü yetmiyor da uzun sürdü diyorum 3 kilo
yok cnm onla alakasi yok benim ilk oglumda o kilodaydi dedigin gibi.agrilar bende de oluyordu.ama 37 evda acilma sanci basladi gelmisti
Yanimda kimse yok ki mooncum malesef yapamak zorundayim dogumdan sonra biraz rahat olmak icin ozellikle
Allah yardimcinolsun olsun cnm dikkatli ol ama yemek yap buzluga at hosaf yap koy dolaba bunlar lazimmi olur cnm

Ben de ayni durumdayim canim. Kizimdan kalan baston puset var. Aslinda puset tamamen yatabiliyor ama 6 aydan once cok kullanilmaz o. Ben ilk kizimda ilk 4 ay kanguru kullandim. Yine kanguru kullanirim diye dusundum..bir de arkadasimdan bebek icin olan oto koltugunu alicam. O sekilde hallederim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…