Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bunu duyduguma sevindim yani normal olmasina yani sezeryana son 4 gun hic hazir degilim o kadar cok isim gucum varki
Bende elimde olmdan istemsiz hep onlari dusunuyorum.
Allahim cabuk toparlanim hepsi elime bakiyo mübarek gunler beni hemen iyi et diyorum.
Annem yakin gelecek güya ama elini bisi surmez.
Esim yemek yapamiyo hazir aliriz diyo hazirla olcak ismi oglanda oruclu.
Kac gun hazir kuru yicekler.

Gitmeden hosaf, corba, sulu yemek yapip birakicam 2 gunluk(yani carsamba gunu)
Nevresimleri degiscem
Son evin tozunu alir supur sil vileda yaparim.
esim pers. cuma ise gitmicek cumartesi pazar zaten tatil.
o supurur yine evi telf. soylerim.
Simdiden tembihledim dagitmayin daginik eve gelmek istemiyorum diye ikisinede.

Gece sahur icinde börek yapip birakicam.
Kahvaltiliklarida kaplariyla hazirlarim mikroda isitir cikarir yerler.

Napcan iste insan dusunuyor arkasinida

Kızlar merhaba. Normalde doktorum 11 mayıs icin sezeryan tarihi vermisti. Fakat cuma cumartesi ağrılarım başladı. Pazar sabah iyice siddetlendi. Oglen nişan geldi. Hastaneye gittik. 1 cm açılmam varmış sancı cok çıkmadı. Il merkezinde özel hastaneye gidiyordum. Yola çıktık hemen. Dün yavrucuma kavustum yani

Kızlar bana akil verin eşim babasının ismini koymak istiyor bugün babası kendi adının konulmasını istemiş bana çok cektirdikleri için koymak istemiyorum üstelik evlenmeden önce babam olmadığı için eşimin babasını baba kabul edecem oğlum olursa onun adını koyacam diyodum ama o kadar zor günler yasattilar ki bosanmamiz için çok ugrastilar şimdi oğluma onun ismiyle seslenmek çok zor olacak ne yapmaliyim

Gözün aydin canim

Insanlarin bu diretmelerini hic anlamiyorum. Benim ilk oglumun adı da kp imin ismi ama olumsuz bir durum yaşamadık. Sen oglunu her o isimle cagirdiginda yasadiklarin aklina gelebilir. Eşine durumu böyle açıkla bence.

Merhaba R r0s3n gözünaydın sağlıkla büyüt inşallah bebeğini. Benimde bugün 37+2 heralde daha erken gelmez bebek diyorum. Bu sabah akıntımın içinde çok çok az varla yok arası kırmızımsı leke vardı sonra devamı gelmedi, int.ten nişan fotoğraflarına baktım epey yoğun benimki öyle değildi. Kasıklarımda da hafif sızı var. Normal oldu değil mi, Nişan nasıl oluyor, 1cm açılmadan sonra doğumun kaç saatte oldu, epidural aldınmı?

yok cnm onla alakasi yok benim ilk oglumda o kilodaydi dedigin gibi.agrilar bende de oluyordu.ama 37 evda acilma sanci basladi gelmisti

Allah yardimcinolsun olsun cnm dikkatli ol ama yemek yap buzluga at hosaf yap koy dolaba bunlar lazimmi olur cnm
Temizligi bir bitirebilsem canim onlara giriscem ama bitmiyor bitmiyor

Benim ince is bugun bitti canim silip supurmek kaldi eger izin alinanilirse persembe kaynnm gelicekmis eger gelirse rahat ederim ama gelmezse de esim evde benim gerci evden calisiyor ama olsun bir yemek yapip evi supurur dye tahmin ediyorum

Benim eşimde erkek olsa babasının ismini koyacakti.sukur Allah dualarımı kabul etti de kız.dedim ki eşime iki isim koyarım babanın adıyla çağırmam iki isim koy sen koydugun isimle seslen canım.

yani sevsen de sevmesen de ben şu olayı anlamıyorum kendi adının konulmasını istemek nasıl bir egodur ya yani kimsin nedir bu kibir çocuğunu yetiştirdin diye nesiller boyu cebelleş mi olucaksın .. bence iyilikle güzellikle yanına bir isim daha eklet ismi eski bir isimse onu bahane et madem öyle boşanmanı isteyen insanlar bu da seni huzursuz etmek için bir bahane olabilir bırak koysunlar hatta iyi yaparsın o da senin baban falan de yanına da kendi istediğin ismi koydur... benim kayınvalidem çok iyi insandır ama o da istedi isminin koyulmasını anlam veremesem de eşim istiyor diye tamam dedim ailelerinde onun ismini kullanırız normal hayatta benim istediğimi napalım sağlık olsun huzur olsun... politik davran bence iyi yaparsın babanın adını koy tabi de bi de bu işlerde ölüm kalım var yarın bi gün ölür babamın ismini koydurmadın muradı kaldı dicek üstüne alma hiç bişeyi bırak onların sölediği olsun sen huzursuz olma

Niye aileler böyle yapiyor
isimlemi oluyor böyle seyler.
Zaten soyadini surdurecek isim ne ya.
Hic haz etmedigim seyler.

Ben kizima Alya koyucam bana ailemden falan kimse bisi demedi diyemezde izin vermem.
Ama arkadas cevremden falan anlami ne ki?kuranda geciyor mu? Ayla derler! Alya telafuzu biraz zor! yas almis insanlar soyleyemez falan dediler.
Kimsenin haddi diil.
Soyleyemeyene duzeltiriz soyleye soyleye ogrenir.
Cocuk benim cocugum o bu telafuz edemez diye onlarin telafuz edebilecegi ismimi koyucam ne munasebet.

Herkes kendi dogurduguna koysun istedigini diyorum.

Mesela babam asla telafuz edemecik kesin biliyorum ama sormadi bile ne koyacaksiniz diye cunku mudahale etmezler karismazlar.
Biz de de aileden cok elalem muhalefet.

Bir de sey vardi yine elalem bak bunlar aile efradi diil yani
Niye 2.yapmiyosuncular
Gec kaldin(kime gore neye gore)
2.yapsana(uzerine vazife ya)
cok ara verdin zor olur( kime gore zor?)
Tek cocuk olur mu(niye olmasin ki)
tek cocukla kaldin(belki hastaligim var olmuyor)
15 sene bunlari dinledim.
En son menopozlu bir kadina sen dogurursan söz bak bende dogurcam demistim.

Okadar bela illet ki bu elalem denen örgut
ne ise yaradiklari belli diil.
Olamyasicalar kategorisindeler.

Bizde de tam tersi. Kızım 3.5 yaşında. Iyi cesaret ikinciyi yapiyosun valla bravo bilmem ne. Ikı çocukla napacaksın bakalim. Yani millet bayiliyo yorum yapmaya gerçekten. Bunu diyenler de arkadaşlarım hep

Bizde de tam tersi. Kızım 3.5 yaşında. Iyi cesaret ikinciyi yapiyosun valla bravo bilmem ne. Ikı çocukla napacaksın bakalim. Yani millet bayiliyo yorum yapmaya gerçekten. Bunu diyenler de arkadaşlarım hep
Kendileri bakacaklar ya sanki
Sinirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…