Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Gozunuz aydin canim, bende normal dogum icin bekliyorum 40 haftayi cumartesi doldurduk.
Cuma gunu 2 cm acilma vardi, pazar gunu nisan geldi ama hic sancim yok.
Cumarteside sancilar baslamazsa suni sancilarla dogurtmayi dusunuyolar

Kızlar merhabaa
Benimde bugün kontrolu vardı sancım yok ama açılma varmış o yüzden yarın sabah yatış yapılacak suni sancı ile doğumu başlatıcaz dedi doktorum. Bu suni sancı nasıl birşey çok uzun sürüyor mu? 5cm den sonra epidural takıcaz dedi o zaman daha mı az hissedicem nasıl oluyor tecrübe edenler paylaşabilir mi? Dualarını bekliyorum

Bence bunyeye gore degisiyor
kurtajimda 12 saat sonra agrim oldu ama agrinin gelmesiyle acilma oldu 1 saat icinde dogdu (bebek buyuktu ölu dogum yaptirildim malesef)
eltimin kizi sunii sanciyla
27 saat falan agri cekti öyle dogurdu

kızlar bütün gün kahvaltiyla duruyorum nerdeyse ,insan acikmaz mi ya canı birsey istemez mi her kontrol öncesi aynı travmayi yaşıyorum ya bebiş hic kilo alamadiysa benim yüzümden
içim almıyor ,ne dusunursem dusuneyim iştahım açılmıyor ya da canım çekmiyor ..

Benim ilk doğumum suni sancı ile oldu 3 cm ile epidural takılmıştı.. sabah 9 gibi suni verildi saat öğlen 12.5 ta kucagıma almıştım çok çekmedim çok şükür kolay olmuştu şimdiki de öyle olsun diye dua ediyorum korkutmayın hiç kendinizi Allahın izniyle olup bitiyor o an çekiyorsun ama sonrası bol mutluluk

Bende bugün kontrole gittim 3.087 gr. Olmuş kilomuz doktor gayet iyi bu haftadan sonra bekliyeceğiz artık dedi ağrı sancı kanama su gelmesi gibi durumlar olursa hemen gel olmazsa haftaya görüşürüz dedi yüzde 99.9 normal doğum dedi bakalım bi aksilik olmazsa insallah

Ay o kadar haklısın ki. Bana da ikiz olduğunu duyunca ayy nasıl yapacaksın nasıl bakacaksın biri olmak zorunda yanında diyorlar. Sanki onlardan yardım istedim yada ben illa ki ikiz olsun diye çabaladım ben gebelikten önce baya kilo verip zayıfladım geçen sene ikiz doğum yapan arkadaşımla konuştum geçen diyor ki o kadar diyet zayıflama hepsi mahvolmuş. Yani gerçekten insanlar kalp kırılmasını seviyor ve istiyor. Allahtan hiç kilo aldım nasıl vericem derdim yok ama insanların ağzını tutmaması gerçekten çok ilginç

Ayy inşallah benimde öyle bir çırpıda oluverir

Bizde ne derler, birini el alır birini yel alır üçüncüyü mutlaka yap bunu duyunca üçüncüyü de sel alır dedim tövbee

Benim de açılma vardi 2.bebekte suni vererek normal doğum yaptım.ilk çocuğumda da sancım vardı 4 cm den sonra epidural oldum.bilmiyorum yapı gereği mı ama 5 cm den sonra çabuk açılma oluyor ben ikinciyi eşim telefonla konuşmaya çıkmıştı odaya geldiğinde kızınız oldu demişler benimle dalga geçer sen doğum mu yaptın diye.epidural i ben mesela tavsiye etmiyorum memnun olanlar var.iki sene belim tutuk dolasmistim .dediğim gibi 5 cm den sonrası için de gereği yok sonrası çabuk aciliyor.

Dogru söylüyorsun zaten iki lafindan biri olursek çok uzulursun bizi el için uzuyorsun diyolar bişey olmaz onlara bir tek hastalığı yok kaç yaşında insanlar beni de gomerlerde ölümlu dunya dedigin gibi bisey olsa kaza corona vb. eşim vicdan yapar politik davranayim bende onlar gibi teşekkürler canim

bulunduğun durumu bilemiyorum ama bence sen hep alttan alan ol ya da öyle görün ki suçlu her daim onlar olsun eşinin gözünde sen KADINCAĞIZ ol gerisi gelir bu tarz insanlar hakeder sahte davranışları

Yanlış anlamayın ama neden kendinizi acizleştiriyorsunuz ki kadıncağız ne demek eşimde olsa başkası da olsa bana kadıncagız demesini ben asla kabul edemem neden mağdur yada zavallı görüneyim ki .. o bebek bizlere ait tek karar verecek olan eşim ve ben olmalıyım üçüncü bir kişi değil neden hoşlanmadığım bir ismi vereyim ki ne olursa olsun en ufak bi isteksizlik varsa içimde eşimi ikna eder koymazdım ben .. herkesin kendine ait düşünceleri vardır tabiki ama o kadar çile çektikten sonra ismine karar verecek olan anne ve babasıdır üçüncü bir kişi değil !!

Ben de sizin gibiyim. Kahvaltıdan sonra akşama kadar aklıma gelmiyor .Akşam yemekte de çok az yiyebiliyorum ekmek falan yemek yok zaten. Son bikac haftadır böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…