kesinlikle simdiden dogurmadin mi hala? diye arayip darlamaya basladilar bileneyseki corona virüsün hayırlı bir sonucu bu insanlar etrafta olmayacak telefonla ulaşabilirler sadece telefonu kapatmalı
Kızlar merhaba. Normalde doktorum 11 mayıs icin sezeryan tarihi vermisti. Fakat cuma cumartesi ağrılarım başladı. Pazar sabah iyice siddetlendi. Oglen nişan geldi. Hastaneye gittik. 1 cm açılmam varmış sancı cok çıkmadı. Il merkezinde özel hastaneye gidiyordum. Yola çıktık hemen. Dün yavrucuma kavustum yani
Bence bunyeye gore degisiyorKızlar merhabaa
Benimde bugün kontrolu vardı sancım yok ama açılma varmış o yüzden yarın sabah yatış yapılacak suni sancı ile doğumu başlatıcaz dedi doktorum. Bu suni sancı nasıl birşey çok uzun sürüyor mu? 5cm den sonra epidural takıcaz dedi o zaman daha mı az hissedicem nasıl oluyor tecrübe edenler paylaşabilir mi? Dualarını bekliyorum
Başınız sağolsun cennette şefaatçınız olsunBence bunyeye gore degisiyor
kurtajimda 12 saat sonra agrim oldu ama agrinin gelmesiyle acilma oldu 1 saat icinde dogdu (bebek buyuktu ölu dogum yaptirildim malesef)
eltimin kizi sunii sanciyla
27 saat falan agri cekti öyle dogurdu
Benim ilk doğumum suni sancı ile oldu 3 cm ile epidural takılmıştı.. sabah 9 gibi suni verildi saat öğlen 12.5 ta kucagıma almıştım çok çekmedim çok şükür kolay olmuştu şimdiki de öyle olsun diye dua ediyorumKızlar merhabaa
Benimde bugün kontrolu vardı sancım yok ama açılma varmış o yüzden yarın sabah yatış yapılacak suni sancı ile doğumu başlatıcaz dedi doktorum. Bu suni sancı nasıl birşey çok uzun sürüyor mu? 5cm den sonra epidural takıcaz dedi o zaman daha mı az hissedicem nasıl oluyor tecrübe edenler paylaşabilir mi? Dualarını bekliyorum
Bir de sey vardi yine elalem bak bunlar aile efradi diil yani
Niye 2.yapmiyosuncular
Gec kaldin(kime gore neye gore)
2.yapsana(uzerine vazife ya)
cok ara verdin zor olur( kime gore zor?)
Tek cocuk olur mu(niye olmasin ki)
tek cocukla kaldin(belki hastaligim var olmuyor)
15 sene bunlari dinledim.
En son menopozlu bir kadina sen dogurursan söz bak bende dogurcam demistim.
Okadar bela illet ki bu elalem denen örgut
ne ise yaradiklari belli diil.
Olamyasicalar kategorisindeler.
Ayy inşallah benimde öyle bir çırpıda oluverirBenim ilk doğumum suni sancı ile oldu 3 cm ile epidural takılmıştı.. sabah 9 gibi suni verildi saat öğlen 12.5 ta kucagıma almıştım çok çekmedim çok şükür kolay olmuştu şimdiki de öyle olsun diye dua ediyorumkorkutmayın hiç kendinizi Allahın izniyle olup bitiyor o an çekiyorsun ama sonrası bol mutluluk
Bizde ne derler, birini el alır birini yel alır üçüncüyü mutlaka yapBir de sey vardi yine elalem bak bunlar aile efradi diil yani
Niye 2.yapmiyosuncular
Gec kaldin(kime gore neye gore)
2.yapsana(uzerine vazife ya)
cok ara verdin zor olur( kime gore zor?)
Tek cocuk olur mu(niye olmasin ki)
tek cocukla kaldin(belki hastaligim var olmuyor)
15 sene bunlari dinledim.
En son menopozlu bir kadina sen dogurursan söz bak bende dogurcam demistim.
Okadar bela illet ki bu elalem denen örgut
ne ise yaradiklari belli diil.
Olamyasicalar kategorisindeler.
Benim de açılma vardi 2.bebekte suni vererek normal doğum yaptım.ilk çocuğumda da sancım vardı 4 cm den sonra epidural oldum.bilmiyorum yapı gereği mı ama 5 cm den sonra çabuk açılma oluyor ben ikinciyi eşim telefonla konuşmaya çıkmıştı odaya geldiğinde kızınız oldu demişler benimle dalga geçer sen doğum mu yaptın diye.epidural i ben mesela tavsiye etmiyorum memnun olanlar var.iki sene belim tutuk dolasmistim .dediğim gibi 5 cm den sonrası için de gereği yok sonrası çabuk aciliyor.Kızlar merhabaa
Amin 2018 nisanin 27sinde kaybettimBaşınız sağolsun cennette şefaatçınız olsun
Insanlarin bu diretmelerini hic anlamiyorum. Benim ilk oglumun adı da kp imin ismi ama olumsuz bir durum yaşamadık. Sen oglunu her o isimle cagirdiginda yasadiklarin aklina gelebilir. Eşine durumu böyle açıkla bence.
Aciklasamda surat asacak onlar bu sefer onu bahane edip kavga çıkaracak virüs var gelemiyorlar diye seviniyorumken hergün telefonla bişey çıkarıp hala huzur kaçırıyor lar
Benim eşimde erkek olsa babasının ismini koyacakti.sukur Allah dualarımı kabul etti de kız.dedim ki eşime iki isim koyarım babanın adıyla çağırmam iki isim koy sen koydugun isimle seslen canım.
Onu da düşündüm eşimin adı olsun bari dedim babasının adını mi alirmis bebek olmaz öyle şey koydurmam demisler
Dogru söylüyorsun zaten iki lafindan biri olursek çok uzulursun bizi el için uzuyorsun diyolar bişey olmaz onlara bir tek hastalığı yok kaç yaşında insanlar beni de gomerlerde ölümlu dunya dedigin gibi bisey olsa kaza corona vb. eşim vicdan yapar politik davranayim bende onlar gibi teşekkürler canimyani sevsen de sevmesen de ben şu olayı anlamıyorum kendi adının konulmasını istemek nasıl bir egodur ya yani kimsin nedir bu kibir çocuğunu yetiştirdin diye nesiller boyu cebelleş mi olucaksın .. bence iyilikle güzellikle yanına bir isim daha eklet ismi eski bir isimse onu bahane et madem öyle boşanmanı isteyen insanlar bu da seni huzursuz etmek için bir bahane olabilir bırak koysunlar hatta iyi yaparsın o da senin baban falan de yanına da kendi istediğin ismi koydur... benim kayınvalidem çok iyi insandır ama o da istedi isminin koyulmasını anlam veremesem de eşim istiyor diye tamam dedim ailelerinde onun ismini kullanırız normal hayatta benim istediğimi napalım sağlık olsun huzur olsun... politik davran bence iyi yaparsın babanın adını koy tabi de bi de bu işlerde ölüm kalım var yarın bi gün ölür babamın ismini koydurmadın muradı kaldı dicek üstüne alma hiç bişeyi bırak onların sölediği olsun sen huzursuz olma
bulunduğun durumu bilemiyorum ama bence sen hep alttan alan ol ya da öyle görün ki suçlu her daim onlar olsun eşinin gözünde sen KADINCAĞIZ ol gerisi gelir bu tarz insanlar hakeder sahte davranışlarıDogru söylüyorsun zaten iki lafindan biri olursek çok uzulursun bizi el için uzuyorsun diyolar bişey olmaz onlara bir tek hastalığı yok kaç yaşında insanlar beni de gomerlerde ölümlu dunya dedigin gibi bisey olsa kaza corona vb. eşim vicdan yapar politik davranayim bende onlar gibi teşekkürler canim
Amin 2018 nisanin 27sinde kaybettim
Rabbim ayni zamanlarda baska melek yolladi
Ben de sizin gibiyim. Kahvaltıdan sonra akşama kadar aklıma gelmiyor .Akşam yemekte de çok az yiyebiliyorum ekmek falan yemek yok zaten. Son bikac haftadır böyle oldukızlar bütün gün kahvaltiyla duruyorum nerdeyse ,insan acikmaz mi ya canı birsey istemez miher kontrol öncesi aynı travmayi yaşıyorum ya bebiş hic kilo alamadiysa benim yüzümden
içim almıyor ,ne dusunursem dusuneyim iştahım açılmıyor ya da canım çekmiyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?