Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de sizin gibiyim. Kahvaltıdan sonra akşama kadar aklıma gelmiyor .Akşam yemekte de çok az yiyebiliyorum ekmek falan yemek yok zaten. Son bikac haftadır böyle oldu

Doktoruma yiyemiyorum canım istemiyor diyorum o da oh ohh ne iyi bebek kilo alıyor şuan için sorun yok diyor..
salgın yüzünden pek sık gidemiyoruz,geri mi kilosu boyu insan kafaya takıyor..
ilk gebeligimde 15-16 kg almıştım, bunda 9 kg ile tamamladim nerdeyse

Bizimki de öyle diyor da yine de vicdan yapıyor insan :)

Bizimki de öyle diyor da yine de vicdan yapıyor insan :)

aynen ya , çocuk içerde açmış gibi geliyor bana sizin kilo alımı nasıl peki? benimki için geride degil ama cok tombik olmayacak diyor her gittigimde.. sağlığı yerinde olsun da bebislerin gerçi..

İsmi ne k.pederin,iki isim koyarsın sende,ben ilk oğlumda ismini sorduk bizim ismimiz olmasa da anlamı olsun dediler,onay aldık gönül koymasınlar diye,bu oğlumda zaten kız istiyorlardı bişeyim sormadılar,esıme sülalesi baskı yapıyor dedim istersen koyalım,O istemedi

aynen ya , çocuk içerde açmış gibi geliyor bana sizin kilo alımı nasıl peki? benimki için geride degil ama cok tombik olmayacak diyor her gittigimde.. sağlığı yerinde olsun da bebislerin gerçi..
Aslında 30 kilo da alsan 3 kilo civarı oluyo bebişler,benim hayalimde 10 kilo ile tamamlamaktı ama yine 15 le kapatacağım,bebekte iri değil,anne kendine alıyo

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Çocuğa isim verme hakkı anne babanındır. İkisi ortak karar alıp isim vermeli. Büyüklerin ya da 3. kişilerin isim konusuna karışması kadar saçma bir şey yok. Ben fırsat vermedim vermem de. Kendi rızamla isim veririm o başka. Bir gün ölecekler diye sevmediğim kişinin ismini en sevdiğim varlığa veremem kimse kusura bakmasın. Herkes ölümlü

Amin cnm önemli olan da o.Bizimki de tombiş olmycak ama zayıfta değil diyor doktor .Söylenenden daha az çıkıyor diyor ya arkadaşlar bakalım bizimkiler nasıl olck

Amin cnm önemli olan da o.Bizimki de tombiş olmycak ama zayıfta değil diyor doktor .Söylenenden daha az çıkıyor diyor ya arkadaşlar bakalım bizimkiler nasıl olck

Ben hayatımın şokunu ilk dogumda yaşamıştım
son muayeneye de 3850 53 cm dediler
kız bir dogdu 3200 48 cm

Aslında 30 kilo da alsan 3 kilo civarı oluyo bebişler,benim hayalimde 10 kilo ile tamamlamaktı ama yine 15 le kapatacağım,bebekte iri değil,anne kendine alıyo

haklısın,ayni hatayi emzirirkende yapıyoruz. bu sefer yesillik yiyip bol su icicem, inekleri örnek aldım

moon83 canim nasilsin alisabildinizmi prensesle
Evet cnm bugun daha iyiyiz agrilarim var ama en azindan yemek falan yaptim ev halkina esim alismis benim yemeklere anneminkini cok begenmiyor is basa dustu .dikislerim agriyor onun harici kanamam az az oluyor.sanirim 4.5. Gun tam anlamiyla duzeliriz. Diye umuyorum.uyumasureleri artti ilk gun fenaydi ama bugun biraz daha iyi alisiyor dunyaya cnm

Aynen öyle rabbim uzun ömürler versin hepsine ama benimde anam babam var onlarıda koyalım o zaman böyle birsey var mı .. eşimin anası babası ölecek bizimkiler ölümsüz mü :) saçna geliyor bana anne ve babanın isteğine bağlıdır bu tek taraflı üzülmesinler diye düşünce yanlış bence

bulunduğun durumu bilemiyorum ama bence sen hep alttan alan ol ya da öyle görün ki suçlu her daim onlar olsun eşinin gözünde sen KADINCAĞIZ ol gerisi gelir bu tarz insanlar hakeder sahte davranışları
Canim ben madur taraf hiç olamıyorum haklida olsam eşim onlar yokken haklısın diyor onların yanında duymadifim hakaret kalmıyor sesini çıkarıp bişey demiyor onların kalbi kirilmasin babasız büyüyunce insan evlatların da babasız büyümesin diye hepsine susuyorum malesef

sen atlattın ilk günleri darısı başımıza :) ben sabah 8'de giriyorum ameliyata, umarım sorunsuz geçer

Benim ilk bu, 17 kg aldım. Doktorum çemkiriyor kızıyor kadın kendini paralıyor kilo alma diye çok mu ya 17 hiç de değil hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…