- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Ay ilk okuduğumda kayınvalidenin ismini “Bakliyat” sandımAllah'tan kayınvalidemin adı bakliyat ismi de , 3 gelinim 4 kız torunum var biri de benim adımı koymadı diye gönül koymuyor
Ben hayatımın şokunu ilk dogumda yaşamıştım
son muayeneye de 3850 53 cm dediler
kız bir dogdu 3200 48 cm
O kadar da yanılma olmaz inş :))Ben hayatımın şokunu ilk dogumda yaşamıştım
son muayeneye de 3850 53 cm dediler
kız bir dogdu 3200 48 cm
sorma bir de +/- 100gr +/- 1 cm diyordu doğumdan önce yanılma payına ,bakalim bu hastabe ve doktor ne kdr tuttuurabilecek
Bende 3300 diye girmistim 3850 dogmustu
Allah'tan kayınvalidemin adı bakliyat ismi de , 3 gelinim 4 kız torunum var biri de benim adımı koymadı diye gönül koymuyor
Yine de koyun diye diretebilirdi:))Benimkilerde biz koyun dersek koyarsınız ne diyebilirsiniz ki kafasındaydılar. Benim annem babamınkini niye koymuyoruz diyince de aa olur mu bizim oğlumuzun soyunu devam ettirecek dediler .Komikler gerçektenAllah'tan kayınvalidemin adı bakliyat ismi de , 3 gelinim 4 kız torunum var biri de benim adımı koymadı diye gönül koymuyor
O kadar iyi anlıyorum ki sizi .Sizin hakkınızı da Allah sorar elbetCanim ben madur taraf hiç olamıyorum haklida olsam eşim onlar yokken haklısın diyor onların yanında duymadifim hakaret kalmıyor sesini çıkarıp bişey demiyor onların kalbi kirilmasin babasız büyüyunce insan evlatların da babasız büyümesin diye hepsine susuyorum malesef
Darisi basimiza mooncumEvet cnm bugun daha iyiyiz agrilarim var ama en azindan yemek falan yaptim ev halkina esim alismis benim yemeklere anneminkini cok begenmiyor is basa dustu .dikislerim agriyor onun harici kanamam az az oluyor.sanirim 4.5. Gun tam anlamiyla duzeliriz. Diye umuyorum.uyumasureleri artti ilk gun fenaydi ama bugun biraz daha iyi alisiyor dunyaya cnm
Amiin yarın bende doğum yapıcam büyük ihtimal heyecandan uyuyamıyorumIyi geceler kızlar. Yarın büyük gün. Sabahtan gidip tahlilleri yaptiricaz. Oglen de ınsallah kavuşucaz oglusla. Yarın doğum yapacaklar vardı. Herkese kolay doğumlar güzel sağlıklı kavuşmalar
Kimse kimsenin ne yasadıgını bilemez tabiki ama ezdirmeyin kendinizi ne olursa olsun susmakla ne çözülecek sen üzülüyorsun sadece kim için ne için yapmayın eşinin yaptıgı da çok yanlıs bu konuda uyarıp tavrını koymalısın ki aynu seyleri tekrarlamasın .. benim eşim kendi hakkını da benim hakkkmı da kendi ailesine yada baskalarına karsı her zaman savunur bana asla karsı tarafa laf söyleme hakkını bırakmaz onlar beni affeder unutur ama sen bisey dediğinde akıllarında kalır der o yuzden ki çok şükür ben hiç bi zaman içimde kalan birsey olmamıştır eşim gerekenleri hep söylemiştir benide onları da susturmuştur ..Canim ben madur taraf hiç olamıyorum haklida olsam eşim onlar yokken haklısın diyor onların yanında duymadifim hakaret kalmıyor sesini çıkarıp bişey demiyor onların kalbi kirilmasin babasız büyüyunce insan evlatların da babasız büyümesin diye hepsine susuyorum malesef
Bende bundan kullanmıştım ilk kizimda ne büyük kurtarıcıydi, 1 yaşına kadar idare etti bizi. Güle.gule kullanın :)Kurdum bugun ben:)
Canım Allah yardımcın olsun ,inşallah sağ sağlam kavuşursun bebeğineKızlar benim gündüz parça parça varla yok arası nişanım geldi gece 12 de de suyum geldi, hastaneye geldiğimde 2cm açıklığım vardı sonra epidural takıldı ama ilaç vermediler henüz, şu an 5dk da kalçamdan kasıklarıma giren ağrım var o an karnım semsert oluyor, 2 saattir yatıyorum eşim uyudu ben uyuyamıyorum. Sizden dua bekliyorum sağlıkla sıhhatle kavuşayım bebeğime, bende hepimiz kavuşalım inşallah. Suyum gelince Annemler gece yola çıktılar 2,5 yaşında kızım evde varmak üzereler eve, aklım kızımda onu düşündükçe içime bi acı oturuyo, ilk defa ayrı kalıyorum kızımdan, dualarınızı bekliyorum
aa ne guzel supriz dogum cnm allah anali babali buyutneyi nasip etsin insallahKızlar merhaba. Normalde doktorum 11 mayıs icin sezeryan tarihi vermisti. Fakat cuma cumartesi ağrılarım başladı. Pazar sabah iyice siddetlendi. Oglen nişan geldi. Hastaneye gittik. 1 cm açılmam varmış sancı cok çıkmadı. Il merkezinde özel hastaneye gidiyordum. Yola çıktık hemen. Dün yavrucuma kavustum yani
Bende bugün kontrole gittim 3.087 gr. Olmuş kilomuz doktor gayet iyi bu haftadan sonra bekliyeceğiz artık dedi ağrı sancı kanama su gelmesi gibi durumlar olursa hemen gel olmazsa haftaya görüşürüz dedi yüzde 99.9 normal doğum dedi bakalım bi aksilik olmazsa insallah
rabbim kolay dogum nasip etsin sag salim kavus kuzunasen atlattın ilk günleri darısı başımıza :) ben sabah 8'de giriyorum ameliyata, umarım sorunsuz geçer
amin cnm zaman cabuk geciyor cnmDarisi basimiza mooncum
Amiin yarın bende doğum yapıcam büyük ihtimal heyecandan uyuyamıyorum
cnm hadi kolay dogumun olsun insallah.bizdede isim mevzusu oldu cok tartismisti esim ailesiyle vermrdik isimBenim kayınpederimde buna koymadınız hadi ilk diye bişey demedik ama ikinciye ismimi koyarsınız artık dedişaka gibi gerçekten
oyy heyecanli sag salim gelsin melegin kolay dogum olsun insall ahKızlar benim gündüz parça parça varla yok arası nişanım geldi gece 12 de de suyum geldi, hastaneye geldiğimde 2cm açıklığım vardı sonra epidural takıldı ama ilaç vermediler henüz, şu an 5dk da kalçamdan kasıklarıma giren ağrım var o an karnım semsert oluyor, 2 saattir yatıyorum eşim uyudu ben uyuyamıyorum. Sizden dua bekliyorum sağlıkla sıhhatle kavuşayım bebeğime, bende hepimiz kavuşalım inşallah. Suyum gelince Annemler gece yola çıktılar 2,5 yaşında kızım evde varmak üzereler eve, aklım kızımda onu düşündükçe içime bi acı oturuyo, ilk defa ayrı kalıyorum kızımdan, dualarınızı bekliyorum
Ne yaptin cnmKızlar benim gündüz parça parça varla yok arası nişanım geldi gece 12 de de suyum geldi, hastaneye geldiğimde 2cm açıklığım vardı sonra epidural takıldı ama ilaç vermediler henüz, şu an 5dk da kalçamdan kasıklarıma giren ağrım var o an karnım semsert oluyor, 2 saattir yatıyorum eşim uyudu ben uyuyamıyorum. Sizden dua bekliyorum sağlıkla sıhhatle kavuşayım bebeğime, bende hepimiz kavuşalım inşallah. Suyum gelince Annemler gece yola çıktılar 2,5 yaşında kızım evde varmak üzereler eve, aklım kızımda onu düşündükçe içime bi acı oturuyo, ilk defa ayrı kalıyorum kızımdan, dualarınızı bekliyorum
Allah bir avazda kurtarsın,kolay doğum olsun inşallah,Kızlar benim gündüz parça parça varla yok arası nişanım geldi gece 12 de de suyum geldi, hastaneye geldiğimde 2cm açıklığım vardı sonra epidural takıldı ama ilaç vermediler henüz, şu an 5dk da kalçamdan kasıklarıma giren ağrım var o an karnım semsert oluyor, 2 saattir yatıyorum eşim uyudu ben uyuyamıyorum. Sizden dua bekliyorum sağlıkla sıhhatle kavuşayım bebeğime, bende hepimiz kavuşalım inşallah. Suyum gelince Annemler gece yola çıktılar 2,5 yaşında kızım evde varmak üzereler eve, aklım kızımda onu düşündükçe içime bi acı oturuyo, ilk defa ayrı kalıyorum kızımdan, dualarınızı bekliyorum
Sabaha yavrularına kavuşmuş olursun insKızlar benim gündüz parça parça varla yok arası nişanım geldi gece 12 de de suyum geldi, hastaneye geldiğimde 2cm açıklığım vardı sonra epidural takıldı ama ilaç vermediler henüz, şu an 5dk da kalçamdan kasıklarıma giren ağrım var o an karnım semsert oluyor, 2 saattir yatıyorum eşim uyudu ben uyuyamıyorum. Sizden dua bekliyorum sağlıkla sıhhatle kavuşayım bebeğime, bende hepimiz kavuşalım inşallah. Suyum gelince Annemler gece yola çıktılar 2,5 yaşında kızım evde varmak üzereler eve, aklım kızımda onu düşündükçe içime bi acı oturuyo, ilk defa ayrı kalıyorum kızımdan, dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?