Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
sorma bir de +/- 100gr +/- 1 cm diyordu doğumdan önce yanılma payına ,bakalim bu hastabe ve doktor ne kdr tuttuurabilecek

Benim doktorum da kilo tahmini olarak çok iyiymiş arkadaşıma doğumdan 1 gün önce 2900 demiş 2800 doğmuş bana da ultrasondan çıkana göre kendi tahminini söylüyor hep. İnşallah söylediklerinden fazla olur az olmaz benimkiler zaten minik olacak her gram önemli

Allah'tan kayınvalidemin adı bakliyat ismi de , 3 gelinim 4 kız torunum var biri de benim adımı koymadı diye gönül koymuyor
Yine de koyun diye diretebilirdi:))Benimkilerde biz koyun dersek koyarsınız ne diyebilirsiniz ki kafasındaydılar. Benim annem babamınkini niye koymuyoruz diyince de aa olur mu bizim oğlumuzun soyunu devam ettirecek dediler .Komikler gerçekten

O kadar iyi anlıyorum ki sizi .Sizin hakkınızı da Allah sorar elbet

Darisi basimiza mooncum

Iyi geceler kızlar. Yarın büyük gün. Sabahtan gidip tahlilleri yaptiricaz. Oglen de ınsallah kavuşucaz oglusla. Yarın doğum yapacaklar vardı. Herkese kolay doğumlar güzel sağlıklı kavuşmalar
Amiin yarın bende doğum yapıcam büyük ihtimal heyecandan uyuyamıyorum

Kimse kimsenin ne yasadıgını bilemez tabiki ama ezdirmeyin kendinizi ne olursa olsun susmakla ne çözülecek sen üzülüyorsun sadece kim için ne için yapmayın eşinin yaptıgı da çok yanlıs bu konuda uyarıp tavrını koymalısın ki aynu seyleri tekrarlamasın .. benim eşim kendi hakkını da benim hakkkmı da kendi ailesine yada baskalarına karsı her zaman savunur bana asla karsı tarafa laf söyleme hakkını bırakmaz onlar beni affeder unutur ama sen bisey dediğinde akıllarında kalır der o yuzden ki çok şükür ben hiç bi zaman içimde kalan birsey olmamıştır eşim gerekenleri hep söylemiştir benide onları da susturmuştur ..

Kızlar benim gündüz parça parça varla yok arası nişanım geldi gece 12 de de suyum geldi, hastaneye geldiğimde 2cm açıklığım vardı sonra epidural takıldı ama ilaç vermediler henüz, şu an 5dk da kalçamdan kasıklarıma giren ağrım var o an karnım semsert oluyor, 2 saattir yatıyorum eşim uyudu ben uyuyamıyorum. Sizden dua bekliyorum sağlıkla sıhhatle kavuşayım bebeğime, bende hepimiz kavuşalım inşallah. Suyum gelince Annemler gece yola çıktılar 2,5 yaşında kızım evde varmak üzereler eve, aklım kızımda onu düşündükçe içime bi acı oturuyo, ilk defa ayrı kalıyorum kızımdan, dualarınızı bekliyorum

Canım Allah yardımcın olsun ,inşallah sağ sağlam kavuşursun bebeğine

aa ne guzel supriz dogum cnm allah anali babali buyutneyi nasip etsin insallah
ne guzel normal dogum kilosudz guzel saglikla gelsin
sen atlattın ilk günleri darısı başımıza :) ben sabah 8'de giriyorum ameliyata, umarım sorunsuz geçer
rabbim kolay dogum nasip etsin sag salim kavus kuzuna
Darisi basimiza mooncum
amin cnm zaman cabuk geciyor cnm
Amiin yarın bende doğum yapıcam büyük ihtimal heyecandan uyuyamıyorum
Benim kayınpederimde buna koymadınız hadi ilk diye bişey demedik ama ikinciye ismimi koyarsınız artık dedi şaka gibi gerçekten
cnm hadi kolay dogumun olsun insallah.bizdede isim mevzusu oldu cok tartismisti esim ailesiyle vermrdik isim
oyy heyecanli sag salim gelsin melegin kolay dogum olsun insall ahrabbim evdeki yavrucugunada sag salim kavustursun bilirim zor oliyoe
Geci ci ayrilik cnm allah baska dert vermesin

Ne yaptin cnm

Allah bir avazda kurtarsın,kolay doğum olsun inşallah,

Sabaha yavrularına kavuşmuş olursun ins ağrısız sağlıklı doğumun olur ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…