Herkese günaydınlar :) ben şimdi hazırlandım, giyindim ve son kez bir kulüp arkadaşlarıma yazıp çıkayım dedim. Hastaneye gidiyoruz ve birkaç saat içinde bebeğime kavuşmuş olacağım inşallah bugün planlı sezeryan olacak arkadaşlarıma; şimdiden gözünüz aydın ve geçmiş olsun. Ve tüüümm kızlara; dua edin olur mu benim için, önceki doğumum gibi olmasın hiçbir şey ve herşey güzel geçsin ben hepinize dua ediyorum. sağlıkla huzurla ve bebeklerinizle kalın
Günaydın biz de hastaneye geldik yatış işlemleri yapılıyor. Herkese hayırlı dogumlar diliyorum. İnş dogum dan sonra da saglık haberini vermek nasip olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Herkese günaydınlar :) ben şimdi hazırlandım, giyindim ve son kez bir kulüp arkadaşlarıma yazıp çıkayım dedim. Hastaneye gidiyoruz ve birkaç saat içinde bebeğime kavuşmuş olacağım inşallah bugün planlı sezeryan olacak arkadaşlarıma; şimdiden gözünüz aydın ve geçmiş olsun. Ve tüüümm kızlara; dua edin olur mu benim için, önceki doğumum gibi olmasın hiçbir şey ve herşey güzel geçsin ben hepinize dua ediyorum. sağlıkla huzurla ve bebeklerinizle kalın
Günaydın biz de hastaneye geldik yatış işlemleri yapılıyor. Herkese hayırlı dogumlar diliyorum. İnş dogum dan sonra da saglık haberini vermek nasip olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar benim gündüz parça parça varla yok arası nişanım geldi gece 12 de de suyum geldi, hastaneye geldiğimde 2cm açıklığım vardı sonra epidural takıldı ama ilaç vermediler henüz, şu an 5dk da kalçamdan kasıklarıma giren ağrım var o an karnım semsert oluyor, 2 saattir yatıyorum eşim uyudu ben uyuyamıyorum. Sizden dua bekliyorum sağlıkla sıhhatle kavuşayım bebeğime, bende hepimiz kavuşalım inşallah. Suyum gelince Annemler gece yola çıktılar 2,5 yaşında kızım evde varmak üzereler eve, aklım kızımda onu düşündükçe içime bi acı oturuyo, ilk defa ayrı kalıyorum kızımdan, dualarınızı bekliyorum
Kızlar bana akil verin eşim babasının ismini koymak istiyor bugün babası kendi adının konulmasını istemiş bana çok cektirdikleri için koymak istemiyorum üstelik evlenmeden önce babam olmadığı için eşimin babasını baba kabul edecem oğlum olursa onun adını koyacam diyodum ama o kadar zor günler yasattilar ki bosanmamiz için çok ugrastilar şimdi oğluma onun ismiyle seslenmek çok zor olacak ne yapmaliyim
Cok basit banada dediler bende dusunsene ogluma esek spasi falan diyecekler seni × esek seni falan derler babanjn adi ne kadar ayip dedim herkese mantikli geldi
Merhaba @r0s3n gözünaydın sağlıkla büyüt inşallah bebeğini. Benimde bugün 37+2 heralde daha erken gelmez bebek diyorum. Bu sabah akıntımın içinde çok çok az varla yok arası kırmızımsı leke vardı sonra devamı gelmedi, int.ten nişan fotoğraflarına baktım epey yoğun benimki öyle değildi. Kasıklarımda da hafif sızı var. Normal oldu değil mi, Nişan nasıl oluyor, 1cm açılmadan sonra doğumun kaç saatte oldu, epidural aldınmı?