Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın biz de hastaneye geldik yatış işlemleri yapılıyor. Herkese hayırlı dogumlar diliyorum. İnş dogum dan sonra da saglık haberini vermek nasip olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hadi bakalim cnm.saglik sihhatle gelsin kuzucuk❤rabbim kolay dogum nasip etsin

Heyecanli gün bebisler geliyor

Bugun dogum yapicak arkadaslara guzel agrisiz sizisiz dogumlar diliyorum bnmde son 3 tecrubelerden yola cikarak kesin sunu al yaninda bulunsun yada sunu yap dediginiz birsey var mi

Bugun dogum yapicak arkadaslara guzel agrisiz sizisiz dogumlar diliyorum bnmde son 3 tecrubelerden yola cikarak kesin sunu al yaninda bulunsun yada sunu yap dediginiz birsey var mi
Cnm.emzirme cayi yada rezene cayi litrelik su kucuk kahve makinasi su isitmak kayisi hosafi bitter cikolata ama findikli vs olmayacak sade olacak.bunlari al ama bende bas agrisi olmadi kahve b ir.tane ictim daha icmedim ama cay ictim iste.sut.icin. valiz gitti geldi ya cogu sey kulanmadim ben.kizima iki takim giydirdim bez lazim oldu islak mendil ne bilim belki goturmesem lazim olurdu oda ayri mevzu

Acilma basliyordur ufak ufak kanama drvam etniyor ise ve suyunuz gelmediyse tehlukeli durum yoktur ama kanama devam ediyor ve artiyorsa beklemeyin
Dun kanama artti doktora geldik suyum da geldi hemen nirmal yapamadim 9 ,saat sanci cektim olmadi sezeryan oldum. O kanama ve akinti 2 cm acilmadan dolayiymis. Ozeldeki doktorum oyle dedi. Devletteki sen git dha dogum filan yk demisti sabahina sancm geldi iste ozelde dogum yaptim darisi basiniza bebeklerinizi saglicakla kucagnza alin

Canim geceligini ya da pijamani sen odaya gelincemi giydin? orada giydirdiler mi?
hangisini daha cok kullandin? rahat.
hosaf onlar veriyor mu? yapip goturim diyorum bende.

Sezeryan olacak anneler sütümüz hemen gelmeyebiliyor bazen ve biz gelsin diye sağım yapıyoruz emziriyoruz ya göğüs uçları bundan dolayı yara tahriş olabiliyor. O yüzden benim ilk doğumumda da kullandığım göğüs kalkanını tavsiye ediyorum çok çok rahat etmiştim aventin ki çok iyi. Kapağını da takıyorsun süt dökülmüyor hem de ucu nemli kalıp kıyafete temas etmiyor. İnşallah çok ağır göğüs ucu yaraları yaşamayız

Bir de beni kızımda odaya geldikten sonra giydirmişlerdi gecelik giymiştim başta sonra kanamam fazla olunca kirlendiği için pijamaya geçmiştim. Gecelik daha rahat oluyor tabi ama pijamayla da hiç sıkıntı yaşamadım ben hamile pijaması zaten beli yukarıda ön tarafı kemerli gibi oluyor ya rahat etmiştim. Şimdi de 1 gecelik 2 pijama takımı koyacağım. Hala hastane çantamı hazırlayamadım

Spinal deneyimin nasil di canim stres sardi beni iyice

Bebegin nasil moon bu arada sormayi hep unituyorim adini me koydunuz prensesin

Canim geceligini ya da pijamani sen odaya gelincemi giydin? orada giydirdiler mi?
hangisini daha cok kullandin? rahat.
hosaf onlar veriyor mu? yapip goturim diyorum bende.
Odada giydirdiler cnm ustunu ortuyorlar oyle geliyorsun hosaf 2 kere veriyorlar zaten kati ilk gun yemiyorsun hep sivi sen genede yap yetmez o gazim cabuk cikti benim o yuzden.gecelik kisa kollu istediler zaten onlar hasta bezi takiyor buyuk altins birde gazli bez gelip arada degisiyorlar .spinal iyi hic birsey hissetmiyorsun ama sonra etki gecince agrin oluyor sua n gene oluyor biraz daha hafif neticede ameliyat cnm dikis gecene kadar.

Odada giydirdiler cnm ustunu ortuyorlar oyle geliyorsun hosaf 2 kere veriyorlar zaten kati ilk gun yemiyorsun hep sivi sen genede yap yetmez o gazim cabuk cikti benim o yuzden.gecelik kisa kollu istediler zaten onlar hasta bezi takiyir buyuk

Canım geçen de yazmıştım görmedin sanırım gözünüz aydın sağlıkla büyüsün kuzucuk abileriyle inşallah

allah anali babali buyutmeyi nasip etsin❤normal dogum ne guzel tebrikler
Canım geçen de yazmıştım görmedin sanırım gözünüz aydın sağlıkla büyüsün kuzucuk abileriyle inşallah
Yok kuzum tek tek bakma firsatim olmadi cok tesekkurler cnm darisi basiniza.aminnn.❤

Allah anali babali buyutsun bebisi insallah ilk dogummuydu

Sabah 9 da ameliyat a aldılar şükür herşey yolunda gitti ama çok üşüdüm titreme geldi. Şimdi agrılarım başlıyor yavaş yavaş uyuşukluk geçiyor. Kızımı yanıma verdiler oglumu kontrol amaçlı gözlem altına aldılar solunuma baglamışlar. Kızım 2600 dogdu oglunun kilosunu bilmiyorum henüz.

sagol canim cesaretlendim spinale hayir demicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…