Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın. Meleklerinizle sağlıkla sıhhatle evinize geçin inşallah. Arkadaşlar bebeğinde sarılık olan var mı? Benim 3 ünde de oldu, sütten kaynaklanıyor galiba. Artmasa bari diye dua ediyorum. Emmesi iyi, ama doktor, artarsa ışık tedavisi uygularız dedi, stres yaptım yine.

Ayy gözün aydın canım inşallah oğluna da kavuşursun hemencik maşallah prensese. Sağlıklı güzel ömürleri olsun inşallah

Yeni doğum yapan arkadaşlar bebeğinize kıyafet olarak ne giydirdiniz hastanede yani uzun kollu zıbın üstüne kıyafet mi bir türlü karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim

Ayy gözün aydın canım inşallah oğluna da kavuşursun hemencik maşallah prensese. Sağlıklı güzel ömürleri olsun inşallah
Sagol canım. Oglumda geldi yanıma çok şükür. 3260 da oglum dogdu. Biz de maraton başladı artık
Darısı tüm bekleyenlere sagsalim kavuşun inş

Sagol canım. Oglumda geldi yanıma çok şükür. 3260 da oglum dogdu. Biz de maraton başladı artık
Darısı tüm bekleyenlere sagsalim kavuşun inş

Oyy maşallah canım ya kiloları çok çok iyi sağlıkla büyüsünler tam olarak kaçta doğum yaptın sen canım? Bir de ultrasonda haftaları nasıldı son kontrollerinde?

Rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıkla evinize gelin bebeklerinizi ağrısız sızısız doyasıya emzirin inşallah. Rabbim evlatlarınıza sağlıklı huzurlu hayırlı ömür versin. Darısı bekleyenlere olsun. Galiba en son ben doğum yapcam

Oyy maşallah canım ya kiloları çok çok iyi sağlıkla büyüsünler tam olarak kaçta doğum yaptın sen canım? Bir de ultrasonda haftaları nasıldı son kontrollerinde?
Sagol canım darısı senin ikizlere inş. 37+2 de dogum oldu. En son geçen hafta salı kontrol e gitmiştim kız aynı kiloda çıktı oglan İn da 460 grm daha fazla çıktı ultrasona göre.

Sagol canım darısı senin ikizlere inş. 37+2 de dogum oldu. En son geçen hafta salı kontrol e gitmiştim kız aynı kiloda çıktı oglan İn da 460 grm daha fazla çıktı ultrasona göre.

Amin canım inşallah ya ne güzel benimde söylediğinden fazla fazla çıksın inşallah benim doktorum da sorun olmazsa 37 ye kadar bekletirim dedi ama 36 + larda alabilir de bakalım perşembe kontrolümüz var. Çok sevindim ya tecrübelerini paylaş lütfen hastanede kullandıkların lazım olanlar hastane çantası için olmazsa olmazlar nelermiş müsait olduğunda yazarsan sevinirim

bugün 05.05 'in büyüsüyle sanırım epey doğuran oldu, hepsine tek tek hayırlı olsun , bol bol sütleri, ağrısız geceleri olsun.
benim doğum günüm 8 Mayıs doktora teklif ettim, yok canım 1 hafta erken alamam dedi..ben de sadece sormuştum oysa ki
canım burcumu cok seviyorum kızımın da boğa olması büyük şans

Boğa iyi de ikizlere kayacağız biz

Kimse ikizleri sevmiyor boğanın nesi var ikizlerin nesi var merak ettim hiç bilmiyorum benim bebiş de nasipse boğa olcak

Boğalar genelde sakin oluyor benim bildiğim ama ikizler çok fazla gel gitleri olan bir burç yani dün ak dediğine bugün kara diyebilir. Sağlıklı olsunlarda annelere evlatları hep en güzeli geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…