Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Doğum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla büyütsünler inş darısı bizlere kapı süsü yapanınız var mıydı asan fln içimde kalsın istemedim kendin yaptım evde kapısına asarım diye

Eklentiler

• C11ABAC8-0727-4753-B197-4EAA3AAB527E.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 42
ikizler biraz değişik olabiliyor ,benim tanıdıklarım hep öyleydi en azından.
her burcun iyisi kötüsü var elbet
BettyRuble aynı gün doguruciiz kısmetse

Bogayi sevmeyen cok ama bende seviyorum kizimin burcunu

Doğum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla büyütsünler inş darısı bizlere kapı süsü yapanınız var mıydı asan fln içimde kalsın istemedim kendin yaptım evde kapısına asarım diye

Çok güzel olmuş çok beğendim ellerine sağlık güzel günlerde kullanın inşallah

Kızlar 38+4 üm persembe günü kismetse sezeryan olacağım bebegim 3 kilo zayıf mı yaa ben çok fazla kilo aldim bebegim niye böyle
38+4 de yani dün sezeryan oldum ben de bebegin 3100 gram kadar görünüyordu 3400 doğdu değişkenlik gösterebilir 3 de kötü değil bence

Doğum yapan yeni anneler ilk bebegim dün sezeryanla dünyaya geldi ama memeyi red ediyor çok üzgünüm tavsiyesiolan tecrubeli anneler var mi

Masallah size ikiz annelerine cifte masallah.anali babali buyutmeyi nasip etsin rabbim

Ben kendim yapmadim ama.son anda internetten siparis verdik bu virüs olayindan sonra hic bisey yapasim gelmedi nedense

Ben kendim yapmadim ama.son anda internetten siparis verdik bu virüs olayindan sonra hic bisey yapasim gelmedi nedense
İlk sağlıklı gebeliğim öncesi iki kaybım var . Virüs e rağmen bişeyler yapmaya çalışıyorum çoğu hevesim eksik kaldı benimde

Doğum yapan yeni anneler ilk bebegim dün sezeryanla dünyaya geldi ama memeyi red ediyor çok üzgünüm tavsiyesiolan tecrubeli anneler var mi

Canım öncelikle gözünüz aydın sağlıkla büyüsün kuzucuk inşallah sakın pes etme sürekli dene ve mümkün olduğunca göğsündeki sütleri sağarak boşalt. Bebeğe de biberon kullanmamaya çalış şırınga ile ver sağdığın sütten aç kalmasın kuzucuk

Kızlar biz de isim olarak İlay ve Eray'ı düşünüyoruz ama hala kesin karar vermedik. İlk kızımın adı da Elif sizce nasıl? Eray'ı beğenmiyor aileler o yüzden kafam karışık bir de eşimden gelen bir teklif var hatırlarsanız yakın zamanda babamı kaybettim onun adını da koyabilir dedi ama bilmiyorum o konuda ileride ya eşim pişman olursa diye kararsızım. Murat babamın adı da. Fikrinizi söyleseniz

İsimler çok güzel,adlarıyla yaşasın kuzular,Allah rahmet eylesin,Murat ismi bence güzel,ama içinizde de Eray varsa onu da ekleyin,eşinizin demesi de güzel bir davranış gerçekten

İlay ve Eray da güzel benim hoşuma gitti, ama aileler beğenmiyorsa Murat da eski zaman ismi değil güzelmiş. Babanıza Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…