Doğum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla büyütsünler inş darısı bizlere kapı süsü yapanınız var mıydı asan fln içimde kalsın istemedim kendin yaptım evde kapısına asarım diye
Doğum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla büyütsünler inş darısı bizlere kapı süsü yapanınız var mıydı asan fln içimde kalsın istemedim kendin yaptım evde kapısına asarım diye
bugün 05.05 'in büyüsüyle sanırım epey doğuran oldu, hepsine tek tek hayırlı olsun , bol bol sütleri, ağrısız geceleri olsun.
benim doğum günüm 8 Mayıs doktora teklif ettim, yok canım 1 hafta erken alamam dedi..ben de sadece sormuştum oysa ki
canım burcumu cok seviyorum kızımın da boğa olması büyük şans
Sabah 9 da ameliyat a aldılar şükür herşey yolunda gitti ama çok üşüdüm titreme geldi. Şimdi agrılarım başlıyor yavaş yavaş uyuşukluk geçiyor. Kızımı yanıma verdiler oglumu kontrol amaçlı gözlem altına aldılar solunuma baglamışlar. Kızım 2600 dogdu oglunun kilosunu bilmiyorum henüz.
Canım öncelikle gözünüz aydın sağlıkla büyüsün kuzucuk inşallah sakın pes etme sürekli dene ve mümkün olduğunca göğsündeki sütleri sağarak boşalt. Bebeğe de biberon kullanmamaya çalış şırınga ile ver sağdığın sütten aç kalmasın kuzucuk
Kızlar biz de isim olarak İlay ve Eray'ı düşünüyoruz ama hala kesin karar vermedik. İlk kızımın adı da Elif sizce nasıl? Eray'ı beğenmiyor aileler o yüzden kafam karışık bir de eşimden gelen bir teklif var hatırlarsanız yakın zamanda babamı kaybettim onun adını da koyabilir dedi ama bilmiyorum o konuda ileride ya eşim pişman olursa diye kararsızım. Murat babamın adı da. Fikrinizi söyleseniz
Kızlar biz de isim olarak İlay ve Eray'ı düşünüyoruz ama hala kesin karar vermedik. İlk kızımın adı da Elif sizce nasıl? Eray'ı beğenmiyor aileler o yüzden kafam karışık bir de eşimden gelen bir teklif var hatırlarsanız yakın zamanda babamı kaybettim onun adını da koyabilir dedi ama bilmiyorum o konuda ileride ya eşim pişman olursa diye kararsızım. Murat babamın adı da. Fikrinizi söyleseniz
İsimler çok güzel,adlarıyla yaşasın kuzular,Allah rahmet eylesin,Murat ismi bence güzel,ama içinizde de Eray varsa onu da ekleyin,eşinizin demesi de güzel bir davranış gerçekten