Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sanki biri yazmisti 10 mayistan sonra astrolojik acidan daha iyi dye yanlis hatrladigim birseyler mi var bnmkide 8 mayis bu arada

İsimler çok güzel,adlarıyla yaşasın kuzular,Allah rahmet eylesin,Murat ismi bence güzel,ama içinizde de Eray varsa onu da ekleyin,eşinizin demesi de güzel bir davranış gerçekten

Çok teşekkür ederim amin inşallah eşimi çok severdi babam erkek kardeşimden asla ayırmazdı öz baba oğul ilişkisi vardı aralarında o yüzden

İlay ve Eray da güzel benim hoşuma gitti, ama aileler beğenmiyorsa Murat da eski zaman ismi değil güzelmiş. Babanıza Allah rahmet eylesin.

Çok teşekkür ederim benim de İlay ve Eray hoşuma gidiyor uyumu ve isim olarak kibarlığı çok hoş geliyor kulağıma. Belki Eray'a babamın adını da ekleriz. Amin canım inşallah

Kızlar 38+4 üm persembe günü kismetse sezeryan olacağım bebegim 3 kilo zayıf mı yaa ben çok fazla kilo aldim bebegim niye böyle
Benim ilk kızım 38 haftada 2500 doğmuştu. Korkulacak birşey de yokmuş. Çabuk toparlıyorlar bebişler. 3 kilo iyi bence

Ama ben bayağı bi beslendimm bulantim hic olmadi heo bebege kilo aldiran seyler yedim bu ugurda 20 kilo aldım
Bu ugurda 22 kilo da ben aldim fakat bnmki de 3 kilo gozukuyirdu gecen hafta ilk kizim 40. Haftada 2800 dogdu bir sikinti yasamadim

Bu ugurda 22 kilo da ben aldim fakat bnmki de 3 kilo gozukuyirdu gecen hafta ilk kizim 40. Haftada 2800 dogdu bir sikinti yasamadim
Söylemesem olmazdı hamile kaldığımda 46 kiloydum şuan 74. Kendimi ikiye katladım resmen bebişim zayif doğarsa yuh bana derim. Ama bence içimde 20 kiloluk bebek taşıyorum, başka bir açıklaması olamaz bu kiloların

Kızlarr doğum yapanları tebrik ediyorum sağlıkla büyüsün minnoşlar bende cuma sabah sezaryana gireceğim ama bugün nst de sancım çıktk ki hissediyordum sancıyı yarın sabah tekrardan nst ye gireceğim her an süpriz olabilir oğlum 3650 olmuş

Sanki biri yazmisti 10 mayistan sonra astrolojik acidan daha iyi dye yanlis hatrladigim birseyler mi var bnmkide 8 mayis bu arada
canım ben yazmıştım da tam tersini yazmıştım. 8 mayıs güzel özellikle öğle saatleri ...13 mayısta venüs retrosu başlıyor 1 hafta sonra mı ne jüpiter de oğlakta retro oluyor. O yüzden ben de doktora çok ısrar ettim 11 inde sezeryan olsun diye. sezeryan günüm yarın belli olcak yine tutturcam bakalım illa 11 i olsun diye...13 ünden sonraya kalmam inşallah.zaten her halukarda haftaya doğuracağım çocuğun doğum haritasında neden retro olsun yani :)

Astroloji cahilligim 8 mayis guzelse ben tamamim bu astrolojik bilgi bana yeter ama insallah seninkide istedigin tarihte dogar

Astroloji cahilligim 8 mayis guzelse ben tamamim bu astrolojik bilgi bana yeter ama insallah seninkide istedigin tarihte dogar
inşallah hepimizin ki kendileri için doğru olan zamanda hayırlısıyla gelsin...amin inşallah doktor beni daha fazla gıcık etmeden 11 ine randevu verir...(çok aminn)

İyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır yazamadım çoğu arkadaş doğum yapmış hayırlı uğurlu sağlıklı olsun ins Allah acılarını göstermesin ins ben de 8 Mayıs da sezaryen olacağım çok heyecanlıyim biraz da endişeli bilen biliyor ilk gebeliğim anensefali idi sezaryen olmustum ama onu hiç göremedim kaybettim yani çok şükür Rabbim nasip etti ins bu sefer hem görüp hem kucağıma alacagim o yüzden heyecanliyim Allah hepimizin yardımcısı olsun doğum yapanlara gözünüz aydin bekleyenlere de sağlıkla kavuşmalarını diliyorum benim için de dua ederseniz çok mutlu olurum

Doğum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla büyütsünler inş darısı bizlere kapı süsü yapanınız var mıydı asan fln içimde kalsın istemedim kendin yaptım evde kapısına asarım diye
Bir heves makrome ipi aldim bende ufak tefek de birseyler yaptim fakat ellerim sisiyor ya ugrastikca iplerden mi benden mi anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…