Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu ugurda 22 kilo da ben aldim fakat bnmki de 3 kilo gozukuyirdu gecen hafta ilk kizim 40. Haftada 2800 dogdu bir sikinti yasamadim
Sıkıntı olmaz inşallah ta ne bilim ilk hafta kilo da veriyorlarmış yaa zayıf olmasını istemem yine de. Tabi kilolu olmasi sağlıklı olduğu anlamina da gelmiyo sağlıklı olsun da başka bir şey istemem

Ben de öyle bişey olmadı ama biraz uğraştırıyor ben ilk defa yaptım YouTube saolsun öğretiyor
Youtube nin ogretmedigi kalmadi zaten bize sagolsun fakat bnm toza allerjim var sanirim onu tetikledi ellerim sisip kan topladi resmen bir iki anahtarlik ve yaprak disinda birsey yapamadim

Dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum, evlatlari hayirli uzun ömürlü olsun insaallah. Ben gibi bekleyenelere de sabirlar diliyorum ben catlamak uzereyim çünkü bugun doktoruma mesaj attim ne zaman gelmeliyim diye bu saat itibariyle 39+4oldum ve yarin gel dedi. Sizce neden cagirdi beni? Suni sanci verip direkt doguma mi alir yoksa sadece muayene mi edecek detay vermedi. Annem, kayinvalidem falan sanci olmadan gitme diyor ama emin olamadim. Sizce pat diye doguma alıyorum diyebilir mi?

Once muayene edicek acilma olmadan suni vermiyorlar pek duruma gore yatis verecek buyuk ihtimalle sen hazirlikli ol yine de

Yani gideyim mi? Benim suan sancim falan yok en azindan cumayi bekliyim dedim 39+6 olucam ama gel demesi de kafami karistirdi

Yani gideyim mi? Benim suan sancim falan yok en azindan cumayi bekliyim dedim 39+6 olucam ama gel demesi de kafami karistirdi
Cnm bence git son zamanin sancini bekmele nstye gir bebek hareketlerinde sıkıntı cikmazsa sanci yoksa bekletir zaren

son gunum benimde.
Ayni bedende son gun
Biraz burugum,biraz aglamakli
Bugun kizimla uzun uzun konustum hemde agladim
Ayni bedende son gune giriyoruz, insAllah Bahtinda guzel olur, saglikla kavusuruz, bizi sectin bize nefes oldun diye hem agladim hem anlattim.
O beni anliyor
Uzunda yazi yazdim..
Paylasicam dogdukdan sonra sevdiklerimlede yaziyi.
Ayy bugun asiri duygusalim.
O da benim duygusalligimin farkinda surekli kelebek gibi kimil kimil sanki o da bisiler anlatmaya calisiyor.
Annelik delilik

Kızlar 38+4 üm persembe günü kismetse sezeryan olacağım bebegim 3 kilo zayıf mı yaa ben çok fazla kilo aldim bebegim niye böyle
Benimde ultrasonda 3400 olur gozuyle bakildi ama 3100ngram.dogdun38 de yani normal cnm kilolari.kac kiloaaldin

Canim ya degisik bir duygu heyecan korku sevinc enteresan birsey.rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin.kolay dogumun olsun insallahh . gelsin prensesinnnnm ❤yeni hayat basliyor

Canim ya degisik bir duygu heyecan korku sevinc enteresan birsey.rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin.kolay dogumun olsun insallahh . gelsin prensesinnnnm ❤yeni hayat basliyor
Allah razı olsun canim

Günaydın anneler şu an yanımda oğlum yatıyor bir tarafta da eşim. Hastanedeyiz. Dün kavuştuk sağ salim çok şükür. anestezi uzmanı o kadar önemliymiş ki. Beni mahvetti sağolsun. Ilk doğumumdan tek farkı anestezi uzmanıydı. Aynı hastane aynı doktor vs... epidurali takamadi ben gerildim iyice. Aci haricinde her şeyi hissettim fazlasıyla ona da iyice gerdim kendimi. Oğlum çıkınca da bir ağlamışım... odaya gelince çok ağrım oldu bir sürü ağrı kesici vuruldum. Tek iyi yani sonra ağrılarım geçti ve geceyi de rahat geçirdim. Şimdi de iyiyim çok şükür. Sutum henuz az geliyor ve oğlanı doyurmakta zorlanıyoruz biraz. O da yakında düzene girer ınsallah. Herkese kolay gelsin diyorum. Sıradakilere de sağlıklı mutlu doğumlar güzel kavuşmalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…