Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar gunaydin az once kapiya bakmak icin yataktan ani bir kalkis yaptim birsey camasirima akip gitti ama islaklik hissetmemistim camasirda bu yüzden akinti sandim sonra tuvalete girdim ki çamaşır sirilsiklam acaba su muydu baska seymiydi emin olamadim takipte olucam ilk dogumumda suyum birden bosalmisti cunku ogleden sonra kontrol var bakalim sorucam

Su buyuk ihtimalle ama neyseki kontrolun varmis bugun

Kizlar dunden beri bagirsaklarim cok hareketlendi dun gazim cok vardi bugunde ishal olmusum dogum belirtisi olabilirmi acaba

Kizlar dunden beri bagirsaklarim cok hareketlendi dun gazim cok vardi bugunde ishal olmusum dogum belirtisi olabilirmi acaba
1 haftadır bende herşeyi gözler oldum . İshal oldum geçti gibi. 1 haftadır arada yoğunlaşan adet ağrılarım var ama başka belirti yok. Herhalde son güne kadar bekleyecek. Doğum yapanlar oldukça bende heyecanlanıyorum gelse Bi an önce diye

Ayni durumdayiz kizimdada ishal oldum 10 gun sonra dogumum basladi bu bebekte sezeryan olucam dogum ilerlemeden hemen hastaneye atmam lazim kendimi

Ayni durumdayiz kizimdada ishal oldum 10 gun sonra dogumum basladi bu bebekte sezeryan olucam dogum ilerlemeden hemen hastaneye atmam lazim kendimi
Allah yardımcımız olsun. Oğlumda ilk adet ağrısı girdikten 5 gün sonra doğum olmuştu dedim salıya gelir belki ama gelmedi nazlı kızım . Bende belki 5-10 güne gelir diyorum. Hayırlı zamanda gelsin inşallah. Sizde sağlıkla kavuşun inşallah

kızlar biz niğde de yaşıyoruz burda doğru dürüst özel hastane yok bir devlet hastanesi var bir de kapanmamış ama çok az doktoru olan bi özel hastane var.. benim doktorumun özel muayenehanesi var biz oraya gidiyoruz doktorum normal doğuma giremiyor sadece anlaşmalı olduğu o yarım açık özel hastanede sezeryan yapabiliyor... burdaki devlet hastanesi için de iyi diyen de var kötü diyen de var en son gidenler bu salgından dolayı doğumlarda çok ilgilenmiyorlar diye anlattılar yok normal doğumda kol çıkması yok kafa uzaması yok kafa ödemi bir süri hikaye duydum...

şimdi sizlerden tecrübeli annelere soruyorum kendi bildiğim doktora sezeryan mı olayım yoksa kadere bırakıp normali mi zorlayim...benim ikisininde acısından sancısından korkum yok bebeğe bişe olur diye korkuyorum sadece

Hangisi olmalı ona bişey diyemiyorum ama herkesin doğum hikayesi farklı oluyor o yüzden insanlardan duyduklarınızı çok düşünüp etkilenmemeye çalışın. İlk doğumumda benimde sancı çekerken ilgilenmediler çok ama dopumum çok kolay ve güzeldi. Ama başkalarının çok zor geçmiş. Aynı şekilde özeller içinde iyi ve kötü hikayesi olanlar var. Siz kendinizi nasıl rahat ve güvende hissedecekseniz öyle yapın. İnşallah kolay ve sorunsuz Bi şekilde kavuşursunız

Ben ozele gidiyordum ama resmen hasta almak istemiyorlar boyle bir hastaneye guvenemem devlete devam ediyorum suan gecen hafta ki kontrolumde baya ilgililerdi ilk dogumunsa aksilik olmadikca normali dene

Amin insallah eski den annelerimiz nenelerimiz nasil bekliyomus okadr cocugu

Ben özelede gittim. 4-5 ay .sonrasi devlete de gittim hatta iki ayri sehirde devlet e gittim devletten cok memnun kaldim kendinizi hangisinde güvende hissediyorsaniz ona gidin derim

İkisininde zor yanları var,ama neticesinde kavuşmak var ya herşeye değer,o yüzden o ana bak,herkesin yapısı,karşılaştığı muamele farklı,sana tavsiyem yeni doğan bölümü iyi olan hastane de doğum yap,en önemlisi bu bence

Merhaba Sevgili Anneler ve Anne aDayları;
Doğum yapanlar şimdiden hayırlı olsun, benim gibi beklemede olanlara da Allah kolaylık versin :) Bi sorum olacaktı size. Annemler şehir dışında ve haftaya özel araç ile gelmek için izin talep edeceğiz e-devlet üzerinden. Benimle aynı durumda olan, yakınına izin talep edip çıkan ya da çıkmayan oldu mu? Belge olarak ne yüklediniz sisteme bilgi verebilirseniz çok sevinirim zira çıkmaması olasılığı beni biraz gerdi bugün

Burda ailesi yanina gelen arkadasimiz vardi moon83 o ayrintilariyla anlatmisti bilgi alabilirsin kendisinden

Benim kaynanamlar e devlet uzerinden basvuru yaptilar gecem hafta dogum tarihi ile ilgili hastaneden belge istiyorlarmis ama bize hala sonuc cikmadi muhtamelen gelemiycekler

Ah ah trellicim bnmde buyuk kizima bakip gozlerim doluyor surekli dusunmemeye calisiyorum oglumda kimil kimil gercekten karnimda tepinip druyor ayni bedende son iki gunumuz onun huznu ayri kizimi birakip gdicek olmanin huznu ayri

Burda ailesi yanina gelen arkadasimiz vardi moon83 o ayrintilariyla anlatmisti bilgi alabilirsin kendisinden
Benim kaynanamlar e devlet uzerinden basvuru yaptilar gecem hafta dogum tarihi ile ilgili hastaneden belge istiyorlarmis ama bize hala sonuc cikmadi muhtamelen gelemiycekler
Teşekkür ederim. Ben de bugun başvurmaya çalışıyorum ama belge istiyor. Hastaneden belge bekliyorum şuan inşallah çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…