20Benimde ultrasonda 3400 olur gozuyle bakildi ama 3100ngram.dogdun38 de yani normal cnm kilolari.kac kiloaaldin
Ben ikizler olmasını hiç istemiyorum doktora söyleyecem 20 mayısta al diyecem zaten 20 Mayıs kına gunumdu 22 mayısta evlendigimiz gündü 20 de dogarsa 22 de evlilik yil donumunde evimize döneriz inşallah
Teşekkür ederim. Ben de bugun başvurmaya çalışıyorum ama belge istiyor. Hastaneden belge bekliyorum şuan inşallah çıkar
Dün kaymakamlığa gitti babam ancak e devlet üzerinden yapılacak diyip göndermişlerE devlet üzerinden red cevabı gelebilir Seyehat kurulları var her ilde genelde ya otogarda yada kaymakamlıkta oluyor. Oralardan daha rahat alınabilir en azından dertlerini anlatabilirler. Sen kaç haftalık hamile olduğunun belgesinin resmini gönder çıktısını alsınlar o belge ile gitsinler. Biz öyle aldık ama şimdi biraz daha zorlaşmış dediler inşallah iyi insanlara denk gelirsiniz alırsınız hemen
Bugun icin cagirmisti ama karar veremedim neyse yarina randevu alayim artikCnm bence git son zamanin sancini bekmele nstye gir bebek hareketlerinde sıkıntı cikmazsa sanci yoksa bekletir zaren
Gercekten ya herkes agirkanli olacak herhalde diyor boga burcu ozelliklerini sonuna kadar tasiyor yavrumBen de aynı durumdayım canım doktora gidicem simdi. nstye giricem bakalim sanci var mi. Bi doguramadik
Ben dün babamın e-devlet sifresiyle annem ve babam.ixin başvurdum 12 gibi akşam 11 de onaylandi.ustwlik yaşları 65 ve 66Merhaba Sevgili Anneler ve Anne aDayları;
Doğum yapanlar şimdiden hayırlı olsun, benim gibi beklemede olanlara da Allah kolaylık versin :) Bi sorum olacaktı size. Annemler şehir dışında ve haftaya özel araç ile gelmek için izin talep edeceğiz e-devlet üzerinden. Benimle aynı durumda olan, yakınına izin talep edip çıkan ya da çıkmayan oldu mu? Belge olarak ne yüklediniz sisteme bilgi verebilirseniz çok sevinirim zira çıkmaması olasılığı beni biraz gerdi bugün
Tüm kurullar pazartesi günkü kuruldan sonra kalkti diye duydum benE devlet üzerinden red cevabı gelebilir Seyehat kurulları var her ilde genelde ya otogarda yada kaymakamlıkta oluyor. Oralardan daha rahat alınabilir en azından dertlerini anlatabilirler. Sen kaç haftalık hamile olduğunun belgesinin resmini gönder çıktısını alsınlar o belge ile gitsinler. Biz öyle aldık ama şimdi biraz daha zorlaşmış dediler inşallah iyi insanlara denk gelirsiniz alırsınız hemen
Başvurduk biz de şimdi, inşallah çıkar olumlu, teşekkür ederimTüm kurullar pazartesi günkü kuruldan sonra kalkti diye duydum ben
Edirne'de daha önce bizim akrabalar almış kuruldan ama dün annemler gidince edevletten başvurun demişler
Çok şükür aynı gün içinde onaylandı edevletten
Tüm kurullar pazartesi günkü kuruldan sonra kalkti diye duydum ben
Edirne'de daha önce bizim akrabalar almış kuruldan ama dün annemler gidince edevletten başvurun demişler
Çok şükür aynı gün içinde onaylandı edevletten
Hee hatlar karisti cnmYok kuzum umayumay yazmis
tbrkler cnm.allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallahGünaydın annelerşu an yanımda oğlum yatıyor bir tarafta da eşim. Hastanedeyiz. Dün kavuştuk sağ salim çok şükür. anestezi uzmanı o kadar önemliymiş ki. Beni mahvetti sağolsun. Ilk doğumumdan tek farkı anestezi uzmanıydı. Aynı hastane aynı doktor vs... epidurali takamadi ben gerildim iyice. Aci haricinde her şeyi hissettim fazlasıyla ona da iyice gerdim kendimi. Oğlum çıkınca da bir ağlamışım... odaya gelince çok ağrım oldu bir sürü ağrı kesici vuruldum. Tek iyi yani sonra ağrılarım geçti ve geceyi de rahat geçirdim. Şimdi de iyiyim çok şükür. Sutum henuz az geliyor ve oğlanı doyurmakta zorlanıyoruz biraz. O da yakında düzene girer ınsallah. Herkese kolay gelsin diyorum. Sıradakilere de sağlıklı mutlu doğumlar güzel kavuşmalar...
su olabilirncnmKizlar gunaydin az once kapiya bakmak icin yataktan ani bir kalkis yaptim birsey camasirima akip gitti ama islaklik hissetmemistim camasirda bu yüzden akinti sandim sonra tuvalete girdim ki çamaşır sirilsiklam acaba su muydu baska seymiydi emin olamadim takipte olucam ilk dogumumda suyum birden bosalmisti cunku ogleden sonra kontrol var bakalim sorucam
Herkes bir sey soyler cnm koskoca isim yapm is hastaneler bile malesef b ir suru. Hat alar yapiyor sikaywt vara grip bir baksan neler neler oluyor.bence normali.dene sansin varsakızlar biz niğde de yaşıyoruz burda doğru dürüst özel hastane yok bir devlet hastanesi var bir de kapanmamış ama çok az doktoru olan bi özel hastane var.. benim doktorumun özel muayenehanesi var biz oraya gidiyoruz doktorum normal doğuma giremiyor sadece anlaşmalı olduğu o yarım açık özel hastanede sezeryan yapabiliyor... burdaki devlet hastanesi için de iyi diyen de var kötü diyen de var en son gidenler bu salgından dolayı doğumlarda çok ilgilenmiyorlar diye anlattılar yok normal doğumda kol çıkması yok kafa uzaması yok kafa ödemi bir süri hikaye duydum...
şimdi sizlerden tecrübeli annelere soruyorum kendi bildiğim doktora sezeryan mı olayım yoksa kadere bırakıp normali mi zorlayim...benim ikisininde acısından sancısından korkum yok bebeğe bişe olur diye korkuyorum sadece
E devlet uzerinde sadece 3 secenek var acaba hangisni sectiler ölum agir hastalik ve askerlik celbi disinda bi secenek yok bende zor durumdaym annemlerin sehir icin yasak kalkti ama benm yasadgm sehrde yasak devam edio nasl yapcam hc bilmiorm izin vermiolarBenim kaynanamlar e devlet uzerinden basvuru yaptilar gecem hafta dogum tarihi ile ilgili hastaneden belge istiyorlarmis ama bize hala sonuc cikmadi muhtamelen gelemiycekler
Neden olarak ne yazdinizBen dün babamın e-devlet sifresiyle annem ve babam.ixin başvurdum 12 gibi akşam 11 de onaylandi.ustwlik yaşları 65 ve 66
Belge olarak doktorum su tarihe sezeryan planlanmıştır . refakatçisi olmadığından annenin seyehatine izin verilmesini talep ediyoruz tarzı bir yazı yazdı .onu yükledim.hatta Edirneden İzmir'e otobüsle gelecekler ona rağmen çıktı izin . içini ferah tut .bir an önce başvur ama yoğunluk olabilir artık bayram geliyor diye
Senin bide ikiz ne kadar geç olursa o kadar iyi canım bende çevremde çok ikizler var öyle çocukla bas edecek gücüm yok bi anları bi anlarını tutmuyor devamli hareketliler ve cok konuşuyorlar boğa aksine sakin kendi halinde ve yemeyi cok seviyorlar ben galiba ikizlerden sonra yaslandim iyiceAh canım bence tarih olarak boğa olsa bile yine taşır ikizlerin de özelliklerini çünkü normalde doğum vakti ikizlere kayıyor ya. Benim öyle bir lüksüm yok malesef hatta geç doğsun diye dua ediyorum daha çok minikler
Ben 4 yaşında kızım olduğunu, biz hastanede iken çocuğun yanında kimse olamayacağını, özel araçla geleceklerini, annenin bakıma muhtaç olacağını babamın ve annemin ağzından e-devletlerinden girerek yazdım. Belge olarak da dr dan aldığım gebelik haftası belirten belgeyi yükledim. Hayırlısı bakalım.Neden olarak ne yazdiniz
Bende ayni durumdayim acikcasi 6 yasnda kizim var ve birakablcegm kimse yok sezryn olcm falan filan bide ben deniym bakalmBen 4 yaşında kızım olduğunu, biz hastanede iken çocuğun yanında kimse olamayacağını, özel araçla geleceklerini, annenin bakıma muhtaç olacağını babamın ve annemin ağzından e-devletlerinden girerek yazdım. Belge olarak da dr dan aldığım gebelik haftası belirten belgeyi yükledim. Hayırlısı bakalım.
Ben hastane cikisi almistim 10 lu ve 8 li onlari kullandim göbegi düşuncede çitcitlı badiye gectim citcitlilarda genelde yarim kollu giydiriyorum sifir kolluda uzun kolluda var ama yarim giydirdik hep birde kendinden eldivenli kiyafetleri tercih ettim
Senin bide ikiz ne kadar geç olursa o kadar iyi canım bende çevremde çok ikizler var öyle çocukla bas edecek gücüm yok bi anları bi anlarını tutmuyor devamli hareketliler ve cok konuşuyorlar boğa aksine sakin kendi halinde ve yemeyi cok seviyorlar ben galiba ikizlerden sonra yaslandim iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?