Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben özelede gittim. 4-5 ay .sonrasi devlete de gittim hatta iki ayri sehirde devlet e gittim devletten cok memnun kaldim kendinizi hangisinde güvende hissediyorsaniz ona gidin derim
Ben de özelde baya azar yiyorum kadından 30’dan sonra özele geçtim. Artık doğurmak ve eve dönmek istiyorum hastanelerden sıkıldım.

Anladım canım teşekkür ederim yarım kollu var baya o zaman almayım hiç. Zaten hazirandan sonra sıcak olur giyilmez

Merhaba biz izin aldık 12 saat kadar sonra çıktı. Edevlette sisteme 32 hafta çalışır raporum vardı onu yükledik.

Deme ya benim kızımda başak çok konuşuyor çok hareketli ikizlerde öyle olursa artık bebek görmeye huni getirsinler bana
Valla ben ikizlerin hareketine yetisemiyorum surekli bi yerlerdeler ben huniyi taktim zaten benimkiler aslan burcu kizlarim süslü mu süslü daha 20 aylik lar günde kaç kez kıyafet terlik ayakkabı değiştiriyorlar bizimkiler aslanın özelliğini taşıyor onun için doktora söyleyecem boğa olmasi için biraz oglanda rahat edeyim bari başak da çok titizdir bende başak burcunu severim

Canim ben zibin alt ust takim seklinde giydiriyorum.uzun kollu zibin. atlet niyetine. benim evim.serin oluyor hatta kombi daha kapamadik ev sicakligina gore giydiriyorum kisa.kollu zor.giyer benim kiz anca agustos falan 3 6 aylik takimlari badi tayt tarzi .birde erkek bebekler.cok.sicak.sevmez kizlar sicak sever benim kiz hic terlemiyor emerken bile ogullarim kan ter icinde kalirdi bu bile.değisik.oluyor

Benim kız da çok acayip süslü hızına yetişemiyorum. En son göbeği açık kıyafet istiyordu bakalım ikizler olunca napıcaz. İnşallah en azından bir tanesi sakin olur senin de inşallah istediğin gibi olur ikiz büyütmüşsün sen haketmişsin artık sakin bebeği

Anladım canım tamamdır başta en azından uzun kollu şart gibi duruyor sonrası da duruma göre bakarım o zaman. Bizim burası da soğuk petekler yanıyor hala. Çok teşekkür ederim

Kızlar dün gece 21.03de doğumum oldu çok şükür, sancı sürem biraz uzundu ama sağlıkla kavuştum çok şükür, darısı tüm hamile arkadaşlarıma inşallah. Sabah 6ya kadar 2-2,5 saat arayla güzelce emdi ama 6dansonra memeyi almadı emmiyor, saat 14.te kanşekerine bakıldı düşmüş, o yüzden 15ml mama verdiler hep uyuyo geceden beri ağlamadı daha hiç, inşallah emzirebilirim memeninsadece ucunu tutuyo kahverengi kısmını sokamıyorum ağzına

Gözün aydın sağlıkla büyüsün bebeğin. Memenin kahverengi kısmının tamamını alamıyosa en azından ucuyla beraber alt kahverengi kısmı alması önemliymiş inşallah alır daha bu dünyada acemi :)

Doğum yapan yeni anneler ilk bebegim dün sezeryanla dünyaya geldi ama memeyi red ediyor çok üzgünüm tavsiyesiolan tecrubeli anneler var mi
Canım bazı bebeklerde dil altı bağı oluyor ve bu da meme reddine sebep oluyormuş. Bi onu kontrol ettir istersen

Yani bilmiyorum canim bende yapayanliz kaldim kizimi bile samimi arkadasima birakip gdicem

Annenizin ikametgahini e Devlet üzerinden değiştirip daha sonra kendi yasadiginiz yerdeki hastaneden randevu alıp onu göstererek gelebilirler. Böyle yapanlar olmus

[
Yeni doğum yapan arkadaşlar bebeğinize kıyafet olarak ne giydirdiniz hastanede yani uzun kollu zıbın üstüne kıyafet mi bir türlü karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim
Askılı zıbın ,üstüne yandan bağlamalı yeni doğan uzun kollu zıbın, üstüne alt-üst zıbın takımı yada tulum sapka-eldiven (hastane çıkışı takımıydı 5li)
Kızlar 38+4 üm persembe günü kismetse sezeryan olacağım bebegim 3 kilo zayıf mı yaa ben çok fazla kilo aldim bebegim niye böyle
Bence iyi canım 2600-2700 bile doğupta sağlıklı olan bebeler okudum burda.
Doğum yapan yeni anneler ilk bebegim dün sezeryanla dünyaya geldi ama memeyi red ediyor çok üzgünüm tavsiyesiolan tecrubeli anneler var mi
Bende 1 haftalık anneyim ama pes etmedim canım 5 dakika uğraştıktan sonra yapışıyor memeye.Önce kafayı sallıyor geri ittiriyor zor oluyor hala ama sabırla kararlilikla devam et. Doğru pozisyon ve açı önemli. Kahverengi kısmı çoğunu alması lazım. Bide benim yara olduğu için silikonla emziriyorum ama önce silikonu ağzına sokuyorum şırınga ile 1-2 damla süt veya mama damlatıyorum ağzını açıyor süt geleceğini anlıyor meme tutması daha kolay oluyor.

Doğum yapanlara hayırlı olsun Yapacak olanlara Allah kolaylık versin. Benim 1 hafta geçti daha iyiyim. Bebiş bize, biz ona alışmaya çalışıyoruz. Hergün farklı bir huyu çıkıyor ortaya
Karni tok gaz çıktı uykusunu aldı altı temiz Her şeyi tamam bebe niye hala ağlar onu çözemedim uzun sürünce üzülüyorum modum düşüyor. 1 saatte zor uyutuyoruz.

Kızlar dünden beri rüyadayım sanki bebeğim kucağımda böyle bi mutluluk yok Bakıp bakıp ağlıyorum şükürler olsun
hayirli ugurlu olsun cnm allah anali babali buyutmeyi nasip etsin
Anladım canım tamamdır başta en azından uzun kollu şart gibi duruyor sonrası da duruma göre bakarım o zaman. Bizim burası da soğuk petekler yanıyor hala. Çok teşekkür ederim
aynen cnm
allah anali babali buyutsun cnm goz unuz aydin.daha ceneleri gucsuz alisir cnm
40 cikana kadar 40 huy degisirmis cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…