- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Ben de özelde baya azar yiyorum kadındanBen özelede gittim. 4-5 ay .sonrasi devlete de gittim hatta iki ayri sehirde devlet e gittim devletten cok memnun kaldim kendinizi hangisinde güvende hissediyorsaniz ona gidin derim
Ben hastane cikisi almistim 10 lu ve 8 li onlari kullandim göbegi düşuncede çitcitlı badiye gectim citcitlilarda genelde yarim kollu giydiriyorum sifir kolluda uzun kolluda var ama yarim giydirdik hep birde kendinden eldivenli kiyafetleri tercih ettim
Merhaba biz izin aldık 12 saat kadar sonra çıktı. Edevlette sisteme 32 hafta çalışır raporum vardı onu yükledik.Merhaba Sevgili Anneler ve Anne aDayları;
Doğum yapanlar şimdiden hayırlı olsun, benim gibi beklemede olanlara da Allah kolaylık versin :) Bi sorum olacaktı size. Annemler şehir dışında ve haftaya özel araç ile gelmek için izin talep edeceğiz e-devlet üzerinden. Benimle aynı durumda olan, yakınına izin talep edip çıkan ya da çıkmayan oldu mu? Belge olarak ne yüklediniz sisteme bilgi verebilirseniz çok sevinirim zira çıkmaması olasılığı beni biraz gerdi bugün
Valla ben ikizlerin hareketine yetisemiyorum surekli bi yerlerdeler ben huniyi taktim zatenDeme ya benim kızımda başak çok konuşuyor çok hareketli ikizlerde öyle olursa artık bebek görmeye huni getirsinler bana
Canim ben zibin alt ust takim seklinde giydiriyorum.uzun kollu zibin. atlet niyetine. benim evim.serin oluyor hatta kombi daha kapamadik ev sicakligina gore giydiriyorum kisa.kollu zor.giyer benim kiz anca agustos falan 3 6 aylik takimlari badi tayt tarzi .birde erkek bebekler.cok.sicak.sevmez kizlar sicak sever benim kiz hic terlemiyor emerken bile ogullarim kan ter icinde kalirdi bu bile.değisik.oluyor
Ayyy gözün aydın canımKızlar dünden beri rüyadayım sanki bebeğim kucağımda böyle bi mutluluk yokBakıp bakıp ağlıyorum şükürler olsun
Valla ben ikizlerin hareketine yetisemiyorum surekli bi yerlerdeler ben huniyi taktim zatenbenimkiler aslan burcu kizlarim süslü mu süslü daha 20 aylik lar günde kaç kez kıyafet terlik ayakkabı değiştiriyorlar bizimkiler aslanın özelliğini taşıyor onun için doktora söyleyecem boğa olmasi için biraz oglanda rahat edeyim bari başak da çok titizdir bende başak burcunu severim
Canim ben zibin alt ust takim seklinde giydiriyorum.uzun kollu zibin. atlet niyetine. benim evim.serin oluyor hatta kombi daha kapamadik ev sicakligina gore giydiriyorum kisa.kollu zor.giyer benim kiz anca agustos falan 3 6 aylik takimlari badi tayt tarzi .birde erkek bebekler.cok.sicak.sevmez kizlar sicak sever benim kiz hic terlemiyor emerken bile ogullarim kan ter icinde kalirdi bu bile.değisik.oluyor
Çok az kaldı sende kavusucaksın insallahAyyy gözün aydın canımHayırlı olsun Ah o günü ben de görsem ah, hala bekliyorum
İnşallahÇok az kaldı sende kavusucaksın insallah
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün bebeğinKızlar dünden beri rüyadayım sanki bebeğim kucağımda böyle bi mutluluk yokBakıp bakıp ağlıyorum şükürler olsun
Gözün aydın sağlıkla büyüsün bebeğin. Memenin kahverengi kısmının tamamını alamıyosa en azından ucuyla beraber alt kahverengi kısmı alması önemliymiş inşallah alır daha bu dünyada acemi :)Kızlar dün gece 21.03de doğumum oldu çok şükür, sancı sürem biraz uzundu ama sağlıkla kavuştum çok şükür, darısı tüm hamile arkadaşlarıma inşallah. Sabah 6ya kadar 2-2,5 saat arayla güzelce emdi ama 6dansonra memeyi almadı emmiyor, saat 14.te kanşekerine bakıldı düşmüş, o yüzden 15ml mama verdiler hep uyuyo geceden beri ağlamadı daha hiç, inşallah emzirebilirim memeninsadece ucunu tutuyo kahverengi kısmını sokamıyorum ağzına
Canım bazı bebeklerde dil altı bağı oluyor ve bu da meme reddine sebep oluyormuş. Bi onu kontrol ettir istersenDoğum yapan yeni anneler ilk bebegim dün sezeryanla dünyaya geldi ama memeyi red ediyor çok üzgünüm tavsiyesiolan tecrubeli anneler var mi
Yani bilmiyorum canim bende yapayanliz kaldim kizimi bile samimi arkadasima birakip gdicemE devlet uzerinde sadece 3 secenek var acaba hangisni sectiler ölum agir hastalik ve askerlik celbi disinda bi secenek yok bende zor durumdaym annemlerin sehir icin yasak kalkti ama benm yasadgm sehrde yasak devam edio nasl yapcam hc bilmiorm izin vermiolar
Annenizin ikametgahini e Devlet üzerinden değiştirip daha sonra kendi yasadiginiz yerdeki hastaneden randevu alıp onu göstererek gelebilirler. Böyle yapanlar olmusE devlet uzerinde sadece 3 secenek var acaba hangisni sectiler ölum agir hastalik ve askerlik celbi disinda bi secenek yok bende zor durumdaym annemlerin sehir icin yasak kalkti ama benm yasadgm sehrde yasak devam edio nasl yapcam hc bilmiorm izin vermiolar
Askılı zıbın ,üstüne yandan bağlamalı yeni doğan uzun kollu zıbın, üstüne alt-üst zıbın takımı yada tulum sapka-eldiven (hastane çıkışı takımıydı 5li)Yeni doğum yapan arkadaşlar bebeğinize kıyafet olarak ne giydirdiniz hastanede yani uzun kollu zıbın üstüne kıyafet mi bir türlü karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim
Bence iyi canım 2600-2700 bile doğupta sağlıklı olan bebeler okudum burda.Kızlar 38+4 üm persembe günü kismetse sezeryan olacağım bebegim 3 kilo zayıf mı yaa ben çok fazla kilo aldim bebegim niye böyle
Bende 1 haftalık anneyim ama pes etmedim canım 5 dakika uğraştıktan sonra yapışıyor memeye.Önce kafayı sallıyor geri ittiriyor zor oluyor hala ama sabırla kararlilikla devam et. Doğru pozisyon ve açı önemli. Kahverengi kısmı çoğunu alması lazım. Bide benim yara olduğu için silikonla emziriyorum ama önce silikonu ağzına sokuyorum şırınga ile 1-2 damla süt veya mama damlatıyorum ağzını açıyor süt geleceğini anlıyor meme tutması daha kolay oluyor.Doğum yapan yeni anneler ilk bebegim dün sezeryanla dünyaya geldi ama memeyi red ediyor çok üzgünüm tavsiyesiolan tecrubeli anneler var mi
hayirli ugurlu olsun cnm allah anali babali buyutmeyi nasip etsinKızlar dünden beri rüyadayım sanki bebeğim kucağımda böyle bi mutluluk yokBakıp bakıp ağlıyorum şükürler olsun
aynen cnmAnladım canım tamamdır başta en azından uzun kollu şart gibi duruyor sonrası da duruma göre bakarım o zaman. Bizim burası da soğuk petekler yanıyor hala. Çok teşekkür ederim
allah anali babali buyutsun cnm goz unuz aydin.daha ceneleri gucsuz alisir cnmKızlar dün gece 21.03de doğumum oldu çok şükür, sancı sürem biraz uzundu ama sağlıkla kavuştum çok şükür, darısı tüm hamile arkadaşlarıma inşallah. Sabah 6ya kadar 2-2,5 saat arayla güzelce emdi ama 6dansonra memeyi almadı emmiyor, saat 14.te kanşekerine bakıldı düşmüş, o yüzden 15ml mama verdiler hep uyuyo geceden beri ağlamadı daha hiç, inşallah emzirebilirim memeninsadece ucunu tutuyo kahverengi kısmını sokamıyorum ağzına
40 cikana kadar 40 huy degisirmis cnmDoğum yapanlara hayırlı olsunYapacak olanlara Allah kolaylık versin. Benim 1 hafta geçti daha iyiyim. Bebiş bize, biz ona alışmaya çalışıyoruz. Hergün farklı bir huyu çıkıyor ortaya
Karni tok gaz çıktı uykusunu aldı altı temiz Her şeyi tamam bebe niye hala ağlar onu çözemedimuzun sürünce üzülüyorum modum düşüyor. 1 saatte zor uyutuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?