Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Biz de talepte bulunacağız ailem için riskli gebe olduğuma ve ailemin gelmesine dair doktorum yazı vericek onu yükleyip deniycez inş alabiliriz. Ben kontrollerime de izin alarak gidiyorum e devletten aldım dün dktor her defasında yazı gönderiyor sıkıntı yaşamadık çok şükür. Ailelerimiz için de alabiliriz inş

Genel anestezi ile.pzt doğum yaptım epiduraldan korktum panigim biraz ben. Ama.cok.iyi geçti ayilirken biraz zorlandım ama o kadar kötü ayilmadim sadece uykum var gibiydi. İlk günüm iyiydi ama bugün üçüncü günüm oturup kalkkarken zorlaniyorum

Merhaba ben aldım.arkadaslar annem bugün geldi.ozel araç için çıkarttım.dr dan yazı aldım 36.hafta annem in adını soyadını yazdı imzaladı doğum için gelmesini rica ediyoruz falan diye dilekçe yazdı.onu e devlette yükledim.hasta yakini seçeneğini seçtim.bir gün içinde hemen dönüş oldu hemde annem 65 yaş üstü aldık.

Bir yakınının ölümü/ağır hastalığını. Seçtim ben

Gözün aydın saglikla büyüsün
Mutlaka kahverengi tarafını da sokmaya çalış yara olabilir meme uclarin
Bir iki güne öğrenecektir bebiş doğru emmeyi

Dogum yapanlara hayirli ugurlu olsun. Saglikla buyutun insallah. Bizde bugun 36+5 olduk. Iki haftadir sadece sabahlari adet agrisi gibi agrim oluyo gun icinde bi iki kere daha oluyo baska olmuyo. Vajinada ve makatta son gunlerde cok baskı oluyo kanala giriyo galiba karnimda sanki asaya inmis gibi geliyo bakalim

Bu ugurda 22 kilo da ben aldim fakat bnmki de 3 kilo gozukuyirdu gecen hafta ilk kizim 40. Haftada 2800 dogdu bir sikinti yasamadim

Kızlar lütfen beni yanlış anlamayın ama bir şey sormak istiyorum. Ben 37. haftadayım, toplam 10 kilo aldım ancak kendimi taşıyamıyorum. 53 ile hamile kaldım şu an 63 kiloyum. Siz maşallah 20+ kilo almışsınız nasıl iş vs yapıyorsunuz, ne şekilde uyuyorsunuz ? Kaburgalarıma da kasıklara da baskı var. Uzansam nefes darlığı, reflü problemi çekiyorum. Yürüsem kasık ağrısı, bel ağrısı oluyor. Uzun otursam belim ağrıyor. Sürekli yorgun ve ağırlaşmış hissediyorum. Bir yolu yordamı var mıdır bu işin :) Normal doğum beklediğim için daha 1 ay var gibi düşünüyorum. Nasıl geçecek bu şekilde bilmiyorum.

Vallahi canim bu anlattiklarin +5 kiloda bile yasaniyor hamileligin esasinda var

Vallahi canim bu anlattiklarin +5 kiloda bile yasaniyor hamileligin esasinda var
Bu haftaya kadar ayakta geçti hamileliğim hiç sorunum yoktu :) artık zorlamaya başladı bebek. Ben de kilo alımına bağlamıştım haliyle. Karantina sağolsun yata yata büyüttük bebeği herhalde...

Ben ikizler olmasını hiç istemiyorum doktora söyleyecem 20 mayısta al diyecem zaten 20 Mayıs kına gunumdu 22 mayısta evlendigimiz gündü 20 de dogarsa 22 de evlilik yil donumunde evimize döneriz inşallah
Canım bence burca göre bebeği hazır olmadan dünyaya getirme doktor versin tarihini. Şahsen ben terazi burcu olarak ikizlerle boğaya göre çok daha iyi anlaşıyorum. Boğanın da çok iyi yönleri var ama her burcun kötü özellikleri de var. Boğalar sakin olur evet ama aynı zamanda inatçı ve tembel olur mesela. İkizlerin de dengesizlikleri olur ama çok sosyal ve aktif olurlar. Maceracı, gezmeyi seven, her ortama adapte olabilen insanlar ikizler genelde. Çok yetenekli de olurlar, yerli yabancı ünlülerin yarısı ikizler burcu zaten. Ayrıca zeki de olurlar.
Benim bebeğim ya ucundan boğa ya da ucundan ikizler olacak. Eşim de ben de hava burcuyuz. İkizler de hava burcu ve uyumumuz çok iyi olacak ikizler olursa. Ama boğa da olsa olur hiç takılma burçlara. Benim annemle eşimin annesi aynı burç, ikisi de görüp görebileceğin en farklı iki karakter. Çevre, yetiştirme tarzı vs burçtan çok etkiliyor çocuğu.

Bu haftaya kadar ayakta geçti hamileliğim hiç sorunum yoktu :) artık zorlamaya başladı bebek. Ben de kilo alımına bağlamıştım haliyle. Karantina sağolsun yata yata büyüttük bebeği herhalde...
Belli bir haftan sonra bahsettigin drumlar oluyor agir yasama alismak gerekiyor bence yatinca kendimi hasta hissediyirum tabi tamamen her isimi halledemiyorum ama yavas yavas oldugu kadar iste..

Belli bir haftan sonra bahsettigin drumlar oluyor agir yasama alismak gerekiyor bence yatinca kendimi hasta hissediyirum tabi tamamen her isimi halledemiyorum ama yavas yavas oldugu kadar iste..
Ben de robot süpürge aldım bugün artık tak etti :) beğenirsem yer silenini de alıcam hiçbir iş yapasım yok hele eğil kalk hiç yapamıyorum :)

Ben de robot süpürge aldım bugün artık tak etti :) beğenirsem yer silenini de alıcam hiçbir iş yapasım yok hele eğil kalk hiç yapamıyorum :)
Canim kiseye hore degisir ama bnm ilk hamileligimde oyleydi parmagimi kaldrcak gucum yoktu sanki ki vitaminleri eksiksiz icerdim cok iyi beslenirdim ikincide mecburen kalktigimiz icin agirda olsa kalkiliyor robot supurgenin moplusu cok tavsiye ediliyor bir ara niyetine girmistim bende

Kızlar 39 haftadayım tansiyonum 14/10 az önce ölçtüm uzandım hemen ama korktum bişey olurmu ya kulaklarım basınç yaptı ondan bildim korktum birden

Gözün aydın sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah

Bende 14 kilo aldim.
Son haftalar zorlandim daha cok diger aylar gayet rahattim sadece mide sikintim vardi ilacla cozmustum.
Yarin doguma gircem bugun yemeklerimi yaptim( yarin icinde yaptim esimle oglum oruclu), nevresimleri degistim, 2 battaniye yikadim kaldirdim.
Evi supurdum sildim.
Yani zor ama öyle kendimi tasiyamicak kadarda diil
Allah yardim ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…