Biz de talepte bulunacağız ailem için riskli gebe olduğuma ve ailemin gelmesine dair doktorum yazı vericek onu yükleyip deniycez inş alabiliriz. Ben kontrollerime de izin alarak gidiyorum e devletten aldım dün dktor her defasında yazı gönderiyor sıkıntı yaşamadık çok şükür. Ailelerimiz için de alabiliriz inşMerhaba Sevgili Anneler ve Anne aDayları;
Doğum yapanlar şimdiden hayırlı olsun, benim gibi beklemede olanlara da Allah kolaylık versin :) Bi sorum olacaktı size. Annemler şehir dışında ve haftaya özel araç ile gelmek için izin talep edeceğiz e-devlet üzerinden. Benimle aynı durumda olan, yakınına izin talep edip çıkan ya da çıkmayan oldu mu? Belge olarak ne yüklediniz sisteme bilgi verebilirseniz çok sevinirim zira çıkmaması olasılığı beni biraz gerdi bugün
Merhaba ben aldım.arkadaslar annem bugün geldi.ozel araç için çıkarttım.dr dan yazı aldım 36.hafta annem in adını soyadını yazdı imzaladı doğum için gelmesini rica ediyoruz falan diye dilekçe yazdı.onu e devlette yükledim.hasta yakini seçeneğini seçtim.bir gün içinde hemen dönüş oldu hemde annem 65 yaş üstü aldık.Biz de talepte bulunacağız ailem için riskli gebe olduğuma ve ailemin gelmesine dair doktorum yazı vericek onu yükleyip deniycez inş alabiliriz. Ben kontrollerime de izin alarak gidiyorum e devletten aldım dün dktor her defasında yazı gönderiyor sıkıntı yaşamadık çok şükür. Ailelerimiz için de alabiliriz inş
Canım ağır hastalık seçYani bilmiyorum canim bende yapayanliz kaldim kizimi bile samimi arkadasima birakip gdicem
4 farkli kisinin uzerinden basvuru yapildi heosindede agir hastalik secildi canim belge istiyorlar agir hastalik icin bizdede tek dogum belgesi var dogum agir hastalik olmuyor vesaire gbi sebeplerle izin cikmiyorCanım ağır hastalık seç
Istanbulda bagli olduklari kaymakamligij bolgesinde cokfazla entube hasta varmis o yizden izin cikmiyormusCanım ağır hastalık seç
Bir yakınının ölümü/ağır hastalığını. Seçtim benE devlet uzerinde sadece 3 secenek var acaba hangisni sectiler ölum agir hastalik ve askerlik celbi disinda bi secenek yok bende zor durumdaym annemlerin sehir icin yasak kalkti ama benm yasadgm sehrde yasak devam edio nasl yapcam hc bilmiorm izin vermiolar
Gözün aydın saglikla büyüsünKızlar dün gece 21.03de doğumum oldu çok şükür, sancı sürem biraz uzundu ama sağlıkla kavuştum çok şükür, darısı tüm hamile arkadaşlarıma inşallah. Sabah 6ya kadar 2-2,5 saat arayla güzelce emdi ama 6dansonra memeyi almadı emmiyor, saat 14.te kanşekerine bakıldı düşmüş, o yüzden 15ml mama verdiler hep uyuyo geceden beri ağlamadı daha hiç, inşallah emzirebilirim memeninsadece ucunu tutuyo kahverengi kısmını sokamıyorum ağzına
Bu ugurda 22 kilo da ben aldimfakat bnmki de 3 kilo gozukuyirdu gecen hafta ilk kizim 40. Haftada 2800 dogdu bir sikinti yasamadim
Söylemesem olmazdıhamile kaldığımda 46 kiloydum şuan 74. Kendimi ikiye katladım resmen bebişim zayif doğarsa yuh bana derim. Ama bence içimde 20 kiloluk bebek taşıyorum, başka bir açıklaması olamaz bu kiloların
Vallahi canim bu anlattiklarin +5 kiloda bile yasaniyor hamileligin esasinda varKızlar lütfen beni yanlış anlamayın ama bir şey sormak istiyorum. Ben 37. haftadayım, toplam 10 kilo aldım ancak kendimi taşıyamıyorum. 53 ile hamile kaldım şu an 63 kiloyum. Siz maşallah 20+ kilo almışsınız nasıl iş vs yapıyorsunuz, ne şekilde uyuyorsunuz ? Kaburgalarıma da kasıklara da baskı var. Uzansam nefes darlığı, reflü problemi çekiyorum. Yürüsem kasık ağrısı, bel ağrısı oluyor. Uzun otursam belim ağrıyor. Sürekli yorgun ve ağırlaşmış hissediyorum. Bir yolu yordamı var mıdır bu işin :) Normal doğum beklediğim için daha 1 ay var gibi düşünüyorum. Nasıl geçecek bu şekilde bilmiyorum.
Bu haftaya kadar ayakta geçti hamileliğim hiç sorunum yoktu :) artık zorlamaya başladı bebek. Ben de kilo alımına bağlamıştım haliyle. Karantina sağolsun yata yata büyüttük bebeği herhalde...Vallahi canim bu anlattiklarin +5 kiloda bile yasaniyor hamileligin esasinda var
Canım bence burca göre bebeği hazır olmadan dünyaya getirme doktor versin tarihini. Şahsen ben terazi burcu olarak ikizlerle boğaya göre çok daha iyi anlaşıyorum. Boğanın da çok iyi yönleri var ama her burcun kötü özellikleri de var. Boğalar sakin olur evet ama aynı zamanda inatçı ve tembel olur mesela. İkizlerin de dengesizlikleri olur ama çok sosyal ve aktif olurlar. Maceracı, gezmeyi seven, her ortama adapte olabilen insanlar ikizler genelde. Çok yetenekli de olurlar, yerli yabancı ünlülerin yarısı ikizler burcu zaten. Ayrıca zeki de olurlar.Ben ikizler olmasını hiç istemiyorum doktora söyleyecem 20 mayısta al diyecem zaten 20 Mayıs kına gunumdu 22 mayısta evlendigimiz gündü 20 de dogarsa 22 de evlilik yil donumunde evimize döneriz inşallah
Belli bir haftan sonra bahsettigin drumlar oluyor agir yasama alismak gerekiyor bence yatinca kendimi hasta hissediyirum tabi tamamen her isimi halledemiyorum ama yavas yavas oldugu kadar iste..Bu haftaya kadar ayakta geçti hamileliğim hiç sorunum yoktu :) artık zorlamaya başladı bebek. Ben de kilo alımına bağlamıştım haliyle. Karantina sağolsun yata yata büyüttük bebeği herhalde...
Ben de robot süpürge aldım bugün artık tak etti :) beğenirsem yer silenini de alıcam hiçbir iş yapasım yok hele eğil kalk hiç yapamıyorum :)Belli bir haftan sonra bahsettigin drumlar oluyor agir yasama alismak gerekiyor bence yatinca kendimi hasta hissediyirum tabi tamamen her isimi halledemiyorum ama yavas yavas oldugu kadar iste..
Canim kiseye hore degisir ama bnm ilk hamileligimde oyleydi parmagimi kaldrcak gucum yoktu sanki ki vitaminleri eksiksiz icerdim cok iyi beslenirdim ikincide mecburen kalktigimiz icin agirda olsa kalkiliyorBen de robot süpürge aldım bugün artık tak etti :) beğenirsem yer silenini de alıcam hiçbir iş yapasım yok hele eğil kalk hiç yapamıyorum :)
Gözün aydın sağlıkla büyüsün bebeğin inşallahKızlar dün gece 21.03de doğumum oldu çok şükür, sancı sürem biraz uzundu ama sağlıkla kavuştum çok şükür, darısı tüm hamile arkadaşlarıma inşallah. Sabah 6ya kadar 2-2,5 saat arayla güzelce emdi ama 6dansonra memeyi almadı emmiyor, saat 14.te kanşekerine bakıldı düşmüş, o yüzden 15ml mama verdiler hep uyuyo geceden beri ağlamadı daha hiç, inşallah emzirebilirim memeninsadece ucunu tutuyo kahverengi kısmını sokamıyorum ağzına
Bende 14 kilo aldim.Kızlar lütfen beni yanlış anlamayın ama bir şey sormak istiyorum. Ben 37. haftadayım, toplam 10 kilo aldım ancak kendimi taşıyamıyorum. 53 ile hamile kaldım şu an 63 kiloyum. Siz maşallah 20+ kilo almışsınız nasıl iş vs yapıyorsunuz, ne şekilde uyuyorsunuz ? Kaburgalarıma da kasıklara da baskı var. Uzansam nefes darlığı, reflü problemi çekiyorum. Yürüsem kasık ağrısı, bel ağrısı oluyor. Uzun otursam belim ağrıyor. Sürekli yorgun ve ağırlaşmış hissediyorum. Bir yolu yordamı var mıdır bu işin :) Normal doğum beklediğim için daha 1 ay var gibi düşünüyorum. Nasıl geçecek bu şekilde bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?