Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar gunaydiin mesajlari anca okuyorum siz bebeginizi isikta mi yatiriyorsnuz yani nasik anlatayim siz tv izlerken yada yemek yerken aksam saatlerinde nerde uyuyor bebek simdi malum sahura kadar oturuluyor yatak odasina koyuyorum 40 li bebek yanliz burakilmaz diyorlar bi gece yaninda bende yattim cok kotu ruyalar gordum aksma yanimiza aldik bu seferde hep isik altinda oldu

Bizim besikte oturma odasinda tek birakmadim simdiye kadar oğlum var tv falan bakiyor mecbur oturma odasindaki besikte uyuyor kızım besikteki tül perdenin üstune ince örtü örtüyorum ışık gözüne gelmiyor

Bizim besikte oturma odasinda tek birakmadim simdiye kadar oğlum var tv falan bakiyor mecbur oturma odasindaki besikte uyuyor kızım besikteki tül perdenin üstune ince örtü örtüyorum ışık gözüne gelmiyor
Anladim canim insan tek birakamiyor odada telsiz felan da koysam olmuyor aklim kaliyor anakucagina koysam bnde ustune ortu otsem olurmu acaba

Diger kizlarimda miad asimi oldu ve suni aldim bu sefer suni istemiyorum aslinda butun derdim bu kendi sancim gelsin bi kismini evde cekeyim istiyorum malum hastane ortaminda sanci çekmek daha zor
Benimde ilki suni ile oldu ama rahattı şükür çok çekmedim ondan heralde bi rahatlık var üzerimde beklemedeyim bende hiç bisey yapmıyorum

Anladim canim insan tek birakamiyor odada telsiz felan da koysam olmuyor aklim kaliyor anakucagina koysam bnde ustune ortu otsem olurmu acaba
Bir kaç uzmandan dinlediğimi iletiyorum. Bebekler ilk doğduklarında loş ışıkta kendi yataklarında sessiz bir yerde uyumalıymış. Anne karnı loş ve sessiz olduğu için. Herhangi bir uyaran onun düzenini bozabilirmiş ve bebek uykuya dalmada güçlük ya da kısa süreli uyku yaşayabilirmiş. Ben oğlum doğduğunda uyuyunca yatak odasına beşiğine yatırmayı planlıyorum. Ya da oturma odasında ben de uyumak istersem(gündüzleri) o ortamları sağlayıp öyle anakucağında yatırmayı planlıyorum. Özellikle tvnin açık olması, diğer çocukların sesi etkiler bence.

Bende çıktı idrarda protein.Tansiyon fırladı.Gebelik zehirlenmesi yaşadım.Mecbur sezeryan oldum.

Benim doktorum da sürekli takip ediyor kızıma hamileyken yaşadım aynı şeyleri. Bunda risk daha fazla oluyormuş o yüzden idrar tahlilinde bakıyor sürekli. Tansiyona da ben bakıyorum evde 13-9 olmaya başladı korkuyorum biraz biraz ama inşallah çıkmaz daha ufak benimkiler

Bayanlar 40+3 günlük gebeyim ilk bebelik olduğu için bi hayli tedirginım dün doktora gittim bir santim açılmam var ama bebek daha kanala inmemiş pozisyonu yandır bebeğimin normal doğmasını istiyorum sizde ne yapmalıyım bana akıl verin

Hamileliğin baya ilerlemiş. Kanala girmediyse,pozisyon almadıysa normal doğum çok zor. Doktorun ne diyor? Muhtemelen sezeryana mecbur kalır.

Selam taze annişler. Çok gazlıyız biz yediklerime dikkat ediyorum. Göğüs acılarım hala geçmediği için çok emziremiyorum şırınga ile anne sütü sağıp+mama veriyorum anca doyuyor. 5-6 kez aralarda gaz çıkarıyoruz ama bazen uykuya dalamiyor hala gaz oluyor.Hipp combotic kullanıyorum acaba o mu etkiliyor? Şırıngadan hava yuttuğu kesinde. Var mı bu mama hakkında bilgisi olan?

Bence endişelenmeyin kanala girip girmemesi önemli değil bazı bebekler sancı başladıktan sonra doğum ilerledikçe giriyor

Benimkide girmemisti 40+0 da sezaryen oldum iyikide oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…