Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Gününüz dolmuş. Öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim de ilk gebeliğim 37+2 deyim. Ben de normal istiyorum. Eğer bebeğiniz normal doğum pozisyonu aldıysa kanala inmemesi çok da sorun değil. Ama makat gelişi ise normal doğum pozisyonu almadıysa %3 döner artık. Doktorum öyle demişti bana.

32 haftada calisabilir alanlar 37 haftada çalışamaz aldiniz mi bizim kurum istiyor saçma değil mi zaten 37 de yasal olarak calisamiyoruz

Yani ona o ortami cocuklu bir evde saglamak cok zor ki gunduzleri zaten odasinda uyuyor ama aksamlari mecburen aluyorum yanima

Bende çıktı idrarda protein.Tansiyon fırladı.Gebelik zehirlenmesi yaşadım.Mecbur sezeryan oldum.
Bende çıkmadı idrarda protein çok şükür ama yinede riske atmayalım dedi doktor ultrasonda 39 haftalık son adet tarihine göre 37+5 de sezeryan oldum çok şükür aldım sağlıkla kucağıma 40 ım çalana kadar tansiyon hapına devam edecem

Ben dogum yaotim canim 5. Gunumuz bugun
Allah analı babalı büyütsün . Burda 7 gün var sanıyorum sanki burdaki doğru çıkacakmış gibi nasıp bir duygu ya şu sıralar bende korkmaya başladım nasıl doğurcam diye . Bebegime bakabilecem mi diye korku oluyor

Merhaba hanimlar. Bugun kontrolüm vardi 40+2deyim. Bebek pozisyonu iyi ama kanala girmemis hala ve gitgide kilo aliyor doktorum nst istedi, tam uc kez nst baglandim bugun. İlkinde bebek hareketleri cok zayif cikti kahvalti yapmamistim doktorum birseyler yiyip tekrarini istedi ikinci fena degil dedi ama emin olamadigi icin ucuncu kez tekrar istedi Allahtan o da ikinci gibi çıktığı icin bugünlük hersey iyi dedi. Persembe tekrar gidicem iki gunde bir gormek istiyor. Eger kendiliginden baslamazsa bu hafta bitiminde suni verip baslaticak. Benim nst de sancılarım çıktı normalde yok diyordum degerleri 80 ile 100 degisti sancilar mesela her nst de uc kez falan vardi. Normal dogum yapan arkadaslara soruyorum sizce bu iyi mi, artar mi? Bir de hissetmemem iyi birsey mi acaba agri esigim yuksek olabilir mi?

Bir de bebek hareketlerini saymami istedi ama onu nasil yapiyorum mesela simdi hareket etti diyelim bir dakika boyunca onu 1 diye mi sayicam yoksa bir dakika boyunca her yumurugunu tekmesini ayri ayri mi sayiyorum gunde ne kadar hareket etmesi lazim bu donemde?

Inşallah canım

Canım
Canım stres yapma hayırlısı ne ise o olsun hakkından bebişini sağ sağlim kucağına al o yetiyor gerçekten

Hamileliğin baya ilerlemiş. Kanala girmediyse,pozisyon almadıysa normal doğum çok zor. Doktorun ne diyor? Muhtemelen sezeryana mecbur kalır.
Doktorum dedi bebeğin suyu oldgu için ve hareketleri normal oldgu için mudahele etmiyorum 3 gün sonra gene gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…