Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bana gün için de en az 10 kez oynaması lazım.dedi ..nst 80 100 güzel sancin.baya var kasilmalar cunku dokyor bana soyledi 50 100 arası di benimkide ...

Kızlar iyi akşamlar herkese hayırlı doğumlar diliyorum
Acaba aranızda serklajlı hamile varmıydı sona kadar ulaştım merak ediyorum

Bana gün için de en az 10 kez oynaması lazım.dedi ..nst 80 100 güzel sancin.baya var kasilmalar cunku dokyor bana soyledi 50 100 arası di benimkide ...
Anladim canim teşekkürler cevabin icin. Bir dahaki kontrole kadar sayicam hareketleri sancilarimiz da artar insaallah ve suniye gerek kalmadan bir dogum olur

günaydın herkese iki gündür bebeğin hareketleriyle birlikte Aşağıda baskı hissediyorum ağrı oluyor geçiyor bu normal mi doğumun yaklaştığını mi gösterir ?

günaydın herkese iki gündür bebeğin hareketleriyle birlikte Aşağıda baskı hissediyorum ağrı oluyor geçiyor bu normal mi doğumun yaklaştığını mi gösterir ?
Bende öyle hissediyorum cuma gidicam tekrardan çatı muaynesi ve karar verilicek kızımon gelesi yok

Arkadaslar gunaydin. E devletten yakinlarim icin seyahat izin basvurusu yaptim. Basvuru onaylandi yaziyor. Bundan sonra ne yapilmasi gerekiyor?

Arkadaslar gunaydin. E devletten yakinlarim icin seyahat izin basvurusu yaptim. Basvuru onaylandi yaziyor. Bundan sonra ne yapilmasi gerekiyor?
Belirlenen tarihte izin belgesiyle yola cikabikirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…