Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Benimde ilki suni ile oldu ama rahattı şükür çok çekmedim ondan heralde bi rahatlık var üzerimde beklemedeyim bende hiç bisey yapmıyorum
Dunku dr randevumda soyledim 40 tan sonta brklrmeyrlim diger 2 dogumum suni ile.oldu diye benim vucudum sanci uretmiyor garip

Brnimde randevum dundu ultrason+Nst boyu 52 cm kilosu 3450 olmus herhangi bir dogum belirtisi yoktu sadece basi pelvis kemigine yerlesmis okadar dr 40 a kadar bekleriz dedi

Günaydın kızlar ❤
Buralar cok sessiz artık.. Doğuranlar bebiş telaşında vakitleri yok , henüz doğuramayanlar stresli son hazırlıklar falan..
gunaydinnnn
Aynen oyle cnm suan saat basi emzir vs ilk ay zor oluyor surekli bebisle ugras birde diger cocuklarda var zor oluyor ama duzelecek belli b ir rutine gircek hayatimiz.

Dunku dr randevumda soyledim 40 tan sonta brklrmeyrlim diger 2 dogumum suni ile.oldu diye benim vucudum sanci uretmiyor garip
Benim ilki 39+3 te oldu kendim istedim suni ile olmasını doktor ister bekleyelim istersen suni ile alalım demişti beklemek istememiştim bende

Arkadaşlar benim doğum gerçekleşti 38+2 de 3700 51 cm. Spinal anestezi sezeryan oldum. Sancılarım başlamıştı doktora gittigim de. Herkese hayırlı doğumlar..bu arada 4 yil önce sezeryan olmuştum. Doğumum iyi geçti doktorum sayesinde. Tabi bir kaç gün ödem ve ağrı devam ediyor. En sıkıntılı kısmı o

Masallah bebise❤allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.boy kilo cok iyi1 haftaya geciyor hepsi agri sizi kalmiyor

Iki saattir mıkır mıkır bebegim pc de isim var hamaga koyuyorum uyaniyor hemen illa yatak odasinda uyuyacak zilliparmaginda oynatiyor bizi

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…