Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bebişli anneler hayat nasıl geçiyor:))) biz hala meme uyku bez modundayız. yarın işitme testi yapılcak dr kontrolu var bakalım neler olmuş

:)doğum başlamadan bikac gün öncesinde sancı olur mu ya da dogurcağımız gün mü oluyor. Kişiden kişiye değişir heralde .Tecrubelisin ama sorayım dedim yine de :)
Değişiyor mutlaka benim ilkinde sancım olmadı kanamam oldu peçeteye bulaşacak kadar çok az o kanamadan sonra şiddetli bel ağrısı oldu kasıklarımda birsey yoktu sadece bel ağrısı o günde kontrolüm vardı doktora gittiğimde kanama doğum habercisi bi kaç saat yada bi kaç gün içinde doğum gerçekleşir ister bekle sancılanınca gel istersen yarın suni sancı ile alalım demişti bende beklemedim ertesi gün suni sancı ile doğum oldu

Arkadaşlar doğurmayanlar kimler.Ben de 38+3 deyim .Sabırsızlanmaya başladım .Tarih 25 mayıs ama 41 haftayı görenler var tahmini tarihi de geçebilir .Bi an önce olsun diye düşünüyor insan
Ben varim. 41.haftadayim şuan, bugun 40+3 iki gunde bir doktor kontrolune gidiyorum.

Slm guzel anneler...benm bugun randevum vardi sukur hersy yolunca kanala girmemis hala 29 mayisa gun verdi cok gerldim 2. Sezryn olcakk blipte gitmek daha farkli bsey rabbim herkese yardm etsin bende aksam annem icin izin basvuru yapcm artk tarihte belli..hepmz sag salim alalm fndklari kucagmza insallahh.

Arkadaşlar doğurmayanlar kimler.Ben de 38+3 deyim .Sabırsızlanmaya başladım .Tarih 25 mayıs ama 41 haftayı görenler var tahmini tarihi de geçebilir .Bi an önce olsun diye düşünüyor insan
20 mayısta Allahın izniyle kavuşucaz kızımla heyecan ve stres başladı artık

bebişli anneler hayat nasıl geçiyor:))) biz hala meme uyku bez modundayız. yarın işitme testi yapılcak dr kontrolu var bakalım neler olmuş
Benim bebisin göbek bağı düştü ama bazen atletinde kan lekesi görüyorum normalmi merak ettim siz daha tecrubelisiniz

Sağ ol cnm

Bir de suni ile nasıl dayandn MaşeAllah:).Annem inş suni ile olmaz dayanamazsın diyor ağrı eşiğimde düşüktür

Benim bebisin göbek bağı düştü ama bazen atletinde kan lekesi görüyorum normalmi merak ettim siz daha tecrubelisiniz
Yenimi dustu cnm yeni dustuyse kurur.iltihap falan yoksa sıkintı olmaz ama mikrop kapmasin aciklik varsa banyodan sonra kurut iyice cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…