Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Amin cnm.sag salim.gelsin kuzun .

Canım anneler bişey soracağım; benim doktorum beni her hafta bir gün çağırıyordu bugüne kadar. Her gitmemde NTS ile bakıp sonra ultrason ile bakıyordu işte suyu iyi kilosu şu kadar falan diyodu. Ama 2 haftadır sadece NTS sonuçlarına bakıyor. Bugünde gittim 2 gün sonra tekrar gel sancı gözükmüyor bebek kalp atışı iyi dedi yine ultrason ile bakmadı. Sizce bu normal mi? Bakması gerekmez mi? Bende işine karışmış gibi olmasın diye bi baksanız kilosunu merak ediyorum diyemedim

Artık büyüdüğü için doğru ölçüm yapamayabilir diye bakmıyordur bence ama sen söyleyebilirsin hocam kilosunu boyunu merak ediyorum bakabilir misiniz diye. Birşey diyeceğini sanmıyorum. Doktorlar pek kilo boy söylemeyi sevmiyor ama sorunca söylüyorlar

Kızlar 18 mayısta randevum var tam 35 doluyor. Artık gün verir herhalde diyorum çok değişik geliyor gün vermesi doktorum sıkıntı olmazsa 37 ye kadar bekletirim demişti ama bakalım inşallah bekler kuzular 37 yi beklersek haziran annesi oluyorum ikizler burcu ikizler ile hayatımıza devam edeceğiz inşallah

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıkla büyüt. İnşallah sende bir an önce iyileşirsin.

Yenimi dustu cnm yeni dustuyse kurur.iltihap falan yoksa sıkintı olmaz ama mikrop kapmasin aciklik varsa banyodan sonra kurut iyice cnm
Yok canm 4 5 gün oldu duseli ebemiz iltihap yok dedi ama sonradan 1 2 dmla kan lekesi görünce içime kurt düştü

Benimki hele hiç niyeti yok öyle tekmeliyor ki doktor gelmeye niyeti yok diyo bol bol yürü suni sancı ya kalmayalım bu ikincisi bakalım ne olacak eşim sabırsız biraz

Merhaba benimde yiğenim olucak yakında 36+3 te annesi normal istemiyor ayın 27 sinde 38+3 oluyo sezeryanda 38+kaçta alıyorlar

Kızlar 37+5te 11 mayısta sezeryan la bebeğime kavuştum şükürler olsun. Maalesef meme ucum çok küçük olduğu için tutamıyor ve silikon göğüs ucuyla emziriyorum. Bir de emzirmeye başlarken silikon göğüs ucuna mama koyuyorum öyle emmeye başlıyor ama sonra 20 dk kendi göğsümü veriyorum. Her gün toplam 30 luk mama ve anne sütü içiyor. Keşke kendi göğsümü alsa silikon göğüs ucuyla çok zor ya aslında iştahlı maşallah ama işte göğüste uç az olunca böyle oldu. Cuma sağlık ocağında ebeyle silikon göğüs uçsuz deniycem inşallah başarırım. Yavru kuşumu uzun uzun emzirmek istiyorum

Hayirli olsun sizede cok gecmis olsun biraz sabir emmesi icin uzun uzun emer inş kuzucuk

Bir de suni ile nasıl dayandn MaşeAllah:).Annem inş suni ile olmaz dayanamazsın diyor ağrı eşiğimde düşüktür
Epidural yapıldı düşük dozda suni verilmeden önce onun etkisi olmuştur mutlaka ama sancı başladıktan sonrası yok bende beyin silmiş o anları hiç hatırlamıyorum kıvrandım zorlandım ama o ağrıyı hiç hatırlamıyorum inanki en son doğumhanede bi daha iğne yapın bana uyusturun diye bagırıyordum Rabbim yardımcı oluyor işte bi şekilde açılmamda kısa sürede olunca toplamda 3 4 saat sonunda doğurdum ama gerçekten o saatler hafızamda yok bi ara küfür filan etmişim söylüyorlar saydırdın diye arkadasım gelmiş diyor elini tuttum filan dedim o anlar bende geldiğini bile hatırlamıyorum

Kendinden geçmişsin demek ki iyice korktum. Rabbim yardımcımız olsun kolay doğum nasip etsin :)

Kendinden geçmişsin demek ki iyice korktum. Rabbim yardımcımız olsun kolay doğum nasip etsin :)
Yok yok korkma bende çok korkuyordum ama korktugumdan cok daha azı oldu inan bilmediğinden cok tedirgin oluyor hep kötüyü düşünüyor kötüyü hayal ediyor ama öyle düşünme canım kolaylığı düşün kolay olsun rahat olsun her doğum aynı değil bakalım benim bu sefer nasıl olucak yine tedirginliğim var benimde ama dediğim gibi kötüyü düşünmek istemiyorum düşünmüyorum kolay olacagına inanıyorum onu düşünüyorum sende öyle yap rabbim yardımcımız olucaktır mutlaka dua etmekten baska birsey gelmiyor elimizden onu yapalım olumlu düşünelim ki hersey olumlu olsun

Amin canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…